elwira79 21.05.08, 21:18 Chodzi mi o prace na produkcji. Pracował ktoś z Was tam kiedyś? Jaka panuje tam atmosfera? czy kierownictwo jest bardzo upierdliwe? A zarobki :)? Napiszcie co wiecie, bo nie wiem czy sie zdecydowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miś Re: praca w Dellu IP: *.toya.net.pl 22.05.08, 08:23 jesli zakladasz ze nie chcesz awansowac to praca super.o rozwoju zawodowym i co za tym idzie awansach mozesz zapomniec - bardzo silne uklady towarzysko rodzinne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shipman Re: praca w Dellu IP: *.toya.net.pl 22.05.08, 11:46 Zależy na jaki dział trafisz/chcesz trafić ??? Generalnie nie jest tak źle jak inni chcieli by o widzieć.O układach o których pisze miś ... trochę prawdy w tym jest ale jak masz głowę na karku i chęci do pracy dasz radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwira79 Re: praca w Dellu IP: 212.191.172.* 22.05.08, 13:10 nie tyle chodzi mi o kariere, ile o atmosfere i przede wszysckim uciazliwosc pracy. np. w gilette jest strasznie pod tym wzgledem :) Odpowiedz Link Zgłoś