przyslowie 24.05.08, 22:49 koncert w parku na Zdrowiu, godz. 17.00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Jutro jest 24.05.08, 22:53 Trzeci Festyn Franciszkański W najbliższą niedzielę 25 maja o godz. 15.30 w amfiteatrze im. Jana Pawła II rozpocznie się organizowany już po raz trzeci Festyn Franciszkański. Festyn organizowany jest przez klasztor o.o. franciszkanów w Brzezinach oraz Miasto Brzeziny. Gościem specjalnym będzie aktor Włodzimierz Matuszak - serialowy ks. Antoni z „Plebanii”. W I części Festynu Franciszkańskiego, trwającego od godz. 15.30 do 18.00, wystąpi także kabaret z Łodzi i Jadwiga Paduch. W II części od godziny 19.30 wystąpi zespół muzyczny „Przyjaciele św. Franciszka” z Krakowa. Poza tym odbędą się pokazy umiejętności strażackich, medycznych i policyjnych połączone z prezentacją sprzętu przez te służby, czynny będzie ogródek z egzotycznymi zwierzętami, prowadzona będzie loteria fantowa oraz konkursy i zabawy dla dzieci i dorosłych. Jest to doskonały pomysł na spędzenie niedzielnego popołudnia. Tego nie przebijesz,nawet do potęgi 1-2-3;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Longeto jesteś nie do przebicia! 24.05.08, 23:02 Niestety nie, ale jest tuż obok;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta No masz,Brzeziny bawią się nawet w poniedziałek 24.05.08, 23:05 26 maja zawita do Brzezin Piotr Polk 26 maja o godz. 18.00 zapraszamy wszystkich do odwiedzenia kościoła św. Anny w Brzezinach. Tego dnia bowiem odprawiona tu zostanie msza święta w intencji wszystkich Matek. Uczestniczyć w niej będą Zbigniew Zamachowski i jego przyjaciel – Piotr Polk - gość Zbigniewa Zamachowskiego. Po mszy odbędzie się spotkanie z aktorami. Uroczystość uświetni swym śpiewem Janusz Nowański. Okazją jest oczywiście obchodzony tego dnia Dzień Matki. Na uroczystość zapraszają członkowie Komitetu Odbudowy Kościoła Św. Anny w Brzezinach. Tak przy okazji to ten kościółek src="fotoforum.gazeta.pl/photo/4/qa/he/5gu0/nvc42eaI5e8eeDg1GB.jpg" alt="2008_0214Brzeziny0026" Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: No masz,Brzeziny bawią się nawet w poniedział 24.05.08, 23:06 gdyby Doda jeszcze była... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: No masz,Brzeziny bawią się nawet w poniedział 24.05.08, 23:07 diogenespies napisał: > gdyby Doda jeszcze była... Stary była niedawno w okolicy ale może to cię zadowoli: D n i B r z e z i n 2 0 0 8 – Ostry dla młodzieży - Jarocka dla rodziny Przez dwa dni - 31 maja i 1 czerwca w Brzezinach odbywać się będzie coroczne święto. W tym roku zmieniła się nieco jego forma, gdyż będzie to po raz pierwszy święto Brzezin, a nie Ziemi Brzezińskiej. Główna część imprezy odbywać się będzie na Stadionie przy ul. Sportowej. Sobota - 31 maja przewidziana jest zwłaszcza dla młodzieży. O godz. 17.00 święto rozpocznie się - pokazem tańca hip - hop w wykonaniu dziewcząt z Działu Oświatowego Muzeum Regionalnego w Brzezinach. Planowany jest także koncert rodzimego zespołu GREEN / GAJOWY, a później DJ Bartech i zespół „KONCEPT” rozgrzeje publiczność przed występem hip-hopowego zespołu „O.S.T.R.”. Na zakończenie sobotniego wieczoru wystąpi zespół „Dwa tygodnie”.Niedziela ma charakter bardziej rodzinny. O godz. 9.00 w kościele farnym odprawiona zostanie msza św. w intencji mieszkańców Brzezin. Stadion zatętni życiem o godz. 13.00. Po dwudziestominutowych występach zespołu „Brzezinianki” i uczniów Państwowej Szkoły Muzycznej I stopnia w Brzezinach, planowana jest godzinna bajka dla dzieci w wykonaniu Teatru Zwierciadło - „Tajemnicza skrzynia”. Aktorzy łódzkiego teatru po zakończeniu bajki bawić będą jeszcze młodą publiczność przez dwie godziny organizując gry i zabawy. Wybory Małej Miss poprzedzi 20 - minutowy koncert orkiestry strażackiej z Brzezin. W przerwie między dwoma wyjściami finalistek Małej Miss odbędzie się występ grupy teatralnej z Działu Oświatowego Muzeum Regionalnego w Brzezinach. g.k. Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: No masz,Brzeziny bawią się nawet w poniedział 24.05.08, 23:11 "O godz. 17.00 święto rozpocznie się - pokazem tańca hip - hop w wykonaniu dziewcząt z Działu Oświatowego Muzeum Regionalnego w Brzezinach" - dobrze, ze poza historią skończyłem jeszcze jedne studia, bo jakbym musiał dygać na scenie jako pracownik muzeum... Ciekawe czy fajne to kobitki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: No masz,Brzeziny bawią się nawet w poniedział 24.05.08, 23:16 diogenespies napisał: > "O godz. 17.00 święto rozpocznie się - pokazem tańca hip > - hop w wykonaniu dziewcząt z Działu Oświatowego Muzeum Regionalnego > w Brzezinach" - dobrze, ze poza historią skończyłem jeszcze jedne > studia, bo jakbym musiał dygać na scenie jako pracownik muzeum... > Ciekawe czy fajne to kobitki :-) To małolaty,nawet bardziej niż małolaty.......także sobie nie obiecuj;-) Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: No masz,Brzeziny bawią się nawet w poniedział 24.05.08, 23:20 nie jestem miłośnikiem Poznańskich Słowików, ten punkt programu pomijam w takim razie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: No masz,Brzeziny bawią się nawet w poniedział 24.05.08, 23:21 diogenespies napisał: > nie jestem miłośnikiem Poznańskich Słowików, ten punkt programu > pomijam w takim razie :-) jakbyś zgadł.....też sie nie wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: No masz,Brzeziny bawią się nawet w poniedział 24.05.08, 23:16 No, herr longi, jako przyszły i doszły religioznawca rehabilitujesz się w moich oczach. Gdyby nie mój wątek, to byś siedział cicho jak mysz pod miotłą. A w tych Brzezinach to nic , tylko balować można, od imprezy do imprezy... hulaj dusza... piekła nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Przysłowie mam wino o "delikatnym smaku i 24.05.08, 23:23 swieżym owocowym aromacie" Napijemy sie jutro na koncercie - brać kubki ? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Przysłowie mam wino o "delikatnym smaku i 24.05.08, 23:25 Nie będzie mnie na koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: No masz,Brzeziny bawią się nawet w poniedział 24.05.08, 23:28 przyslowie napisała: > No, herr longi, jako przyszły i doszły religioznawca rehabilitujesz > się w moich oczach. Nie wysilaj się,za to ty mi POdpadłaś na Amen;-) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: No masz,Brzeziny bawią się nawet w poniedział 24.05.08, 23:31 To jasne jak piwo, że prawda musi boleć. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: No masz,Brzeziny bawią się nawet w poniedział 24.05.08, 23:34 przyslowie napisała: > To jasne jak piwo, że prawda musi boleć. Żeby to choć szczypta prawdy była.....to owszem,na szczęście nic mnie nie boli:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Piwo??? 24.05.08, 23:04 Co tam piwo, jako specjalnie sprowadzona (przemocą) gwiazda basować a capella będzie Longeta :) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Piwo??? 24.05.08, 23:06 nakole napisał: > Co tam piwo, jako specjalnie sprowadzona (przemocą) gwiazda basować > a capella będzie Longeta :) Bez przemocy będę ,zawsze jestem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: Piwo??? 24.05.08, 23:09 to wsiadam na rower /od dzisiaj posiadam!/ i jadę do Brzezin! Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: Piwo??? 24.05.08, 23:17 tani(!) po rosyjsku GEPARD na nim pisze, ma strasznie grube opony, 21 biegów i 2 lata gwarancji... Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Piwo??? 24.05.08, 23:24 Uff, najpierw odczytałem Leopard. No, gdybys tak tym wjechał do Brzezin, III wojna gotowa. Grube opony...hmm...taka moda w kraju nastała. To na skroty do B., przez PKWŁ ! Po zbyrach i piaskach... Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: Piwo??? 24.05.08, 23:28 przez PKWŁ nigdy w życiu, pracowałem tam kiedyś i uraz mam do tej pory! A te Leopardy to chyba przereklamowane, wolałbym cos ruskiego:- ) Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Uwielbiam RUDE zwłaszcza 24.05.08, 23:33 jeśli są piegowate, maja lekkiego zezika i nóżki w iksik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Uwielbiam RUDE zwłaszcza 24.05.08, 23:36 Kiedyś znałem takie indycze jajo :) Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: Uwielbiam RUDE zwłaszcza 24.05.08, 23:38 masz numer telefonu albo zdjecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Piwo??? 24.05.08, 23:14 Daj kontakt tel. na pocztę GW......oddzwonię w odpowiedzi,jeszcze tego by brakowało byś poczuł jakiś dyskomfort w Brzezinach albo piwa szukał,dopiero by mnie tu zjedli gdybyś złapał choćby gumę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: Piwo??? 24.05.08, 23:19 na rowerze pić nie będę a złapanie gumy... Taka jedna Ewe z Brzezin znałem na studiach... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Piwo??? 24.05.08, 23:23 diogenespies napisał: > na rowerze pić nie będę Rozumiem;-) ORMO czuwa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Piwo??? 24.05.08, 23:26 Ostatecznie możesz prowadzic rower. Unijnym asfaltowym traktem to 23- 25 km. Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: Piwo??? 24.05.08, 23:29 ORMO zapomniaem o nich... 25 km to jak długo na rower bo doświadczenia nie mam.. Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: Piwo??? 24.05.08, 23:32 to sie poddaję, dzisiaj calą Włókniarzy przejechałem i chyba mi sie odciski na dupie zrobiły /miałem siodełko!/ Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Piwo??? 24.05.08, 23:35 Kup sobie rowerowe majty z pampersem, a dupa to i Armstronga bolała. Musi spancernieć. Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: Piwo??? 24.05.08, 23:38 pampersa do roweru??? A normalnie zejść z roweru i sie wysikać nie mozna jak się jest cyklista? Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Piwo??? 24.05.08, 23:42 kazde zatrzymanie na sikanie to strata do peletonu ciezka do odrobienia, a bez zartow majty ze spec wkladka zapobiegaja odparzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: Piwo??? 24.05.08, 23:46 ja kupiłem ten rower dla przyjemnosci a nie z mysla o peletonie /biegi firmy falcon mam, kumpel mówił, że nie mogłem za 230 zł trafć lepiej/. A jak mi sie dociski na tylku bedą robić to przekażę go w darze do zakonu żeńskiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
staahoo Re: Piwo??? 25.05.08, 12:43 Coś dodam. Pewien oszołom cyklistyczny bijacy rekord w jeździe rowerem non-stop, aby nie tracić czasu na złażenie z roweru i podnoszenie nogi pod drzewem zastosował cewnik zewnętrzny na swoją końcówkę i tak ciurkał na asfalt jak aparatu do destylacji. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta żałuj Diago 25.05.08, 19:08 świetna bezalkoholowa atmosfera,msza na świeżym powietrzu itp.a to wszystko w klasztorze w Brzezinach;-) zdjęcia już dodałem także sam zerknij na foto longeta Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: żałuj Diago 25.05.08, 20:20 A ja klucz do Twoich zdjęć sama znalazłam. Ładną pogodę mieliście. Nie to co my. Muzeum macie super. Podoba mi się. Obejrzałam też zaskrońca w Rogowie. To Wasze muzeum jeszcze lepiej widać na zdjęciu: Widok z parku. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: żałuj Diago 25.05.08, 20:24 przyslowie napisała: > A ja klucz do Twoich zdjęć sama znalazłam. Ładną pogodę mieliście. > Nie to co my. Muzeum macie super. Podoba mi się. Obejrzałam też > zaskrońca w Rogowie. To Wasze muzeum jeszcze lepiej widać na > zdjęciu: Widok z parku. Mimo że cię nie lubię........z przyjemnością oprowadzę po okolicach B. skoro ci się podobają, na całuska nawet nie licz! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: żałuj Diago 25.05.08, 20:28 Longi, wiem, że z natury jesteś gościnny facet, ale ja się Ciebie po prostu boję. Boję się, że zaraz swoim mieczem skróciłbyś mnie o głowę... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: żałuj Diago 25.05.08, 20:31 przyslowie napisała: > Longi, wiem, że z natury jesteś gościnny facet, ale ja się Ciebie po > prostu boję. Boję się, że zaraz swoim mieczem skróciłbyś mnie o > głowę... Ja tam swoje wiem;-) pl.youtube.com/watch?v=47XW0Z1_4hE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Przysłowie-ludzkim głosem przemówiłaś do Longety! 25.05.08, 20:26 czy to wpływ jego tworczosci fotograficznej??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Przysłowie-ludzkim głosem przemówiłaś do Long 25.05.08, 20:27 też mnie to dziwi........trzeba zachować czujność;-) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Przysłowie-ludzkim głosem przemówiłaś do Long 25.05.08, 20:32 Masz rację, Longi. ORMO zawsze powinno czuwać. Cudów nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd ani chybi wigilia sie zbliza IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.08, 20:27 no bo jak inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: ani chybi wigilia sie zbliza 25.05.08, 20:29 albo w mysl zasady Ochrany "rozpoznać, rozkochać, rozwalic" ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ani chybi wigilia sie zbliza 25.05.08, 20:31 diogenespies napisał: > albo w mysl zasady Ochrany "rozpoznać, rozkochać, rozwalic" ... :-) w samo sedno:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Przysłowie-ludzkim głosem przemówiłaś do Long 25.05.08, 20:35 A czy ja kiedyś do niego nieludzkim głosem przemawiałam? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Przysłowie-ludzkim głosem przemówiłaś do Long 25.05.08, 20:40 przyslowie napisała: > A czy ja kiedyś do niego nieludzkim głosem przemawiałam? nie no, skąd:-))) Rozumiem że można się bać bandy kiboli Donka z łódzkiego forum,ale chyba nie kobiety hymm? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Przysłowie-ludzkim głosem przemówiłaś do Long IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.08, 21:03 kibole donka, to juz w samym tym chamsko debilnym epitecie longi ukazuje sie kultura kiboli kaczorkow i bywalcow brzezinskich parafiad, wesolej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: Przysłowie-ludzkim głosem przemówiłaś do Long 25.05.08, 20:40 moze i po ludzku ale bez krzty sympatii i ludzkich uczuć, takicj jak sympatia, wyrozumiałość, tolerancja... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Przysłowie-ludzkim głosem przemówiłaś do Long 25.05.08, 20:46 Przemawiam do Longiego tak, jak na to on zasługuje. Jeśli coś mi się podoba, to chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: Przysłowie-ludzkim głosem przemówiłaś do Long 25.05.08, 20:49 on nie zasługuje na to, po prostu ma inne poglądy.. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Przysłowie-ludzkim głosem przemówiłaś do Long 25.05.08, 21:04 Nie muszę się z jego poglądami zgadzać. A im głupiej myśli i zachowuje się, tym mnie bardziej irytuje i nie muszę się z nim zgadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Przysłowie-ludzkim głosem przemówiłaś do Long 25.05.08, 21:06 Głupoty nie potrafię tolerować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Przysłowie-ludzkim głosem przemówiłaś do Long IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.08, 21:10 oprocz wlasnej, te akceptujesz i kochasz jak widac, rzeklbym pielegnujesz Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Przysłowie-ludzkim głosem przemówiłaś do Long 25.05.08, 21:18 twojej głupoty też nie toleruję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Przysłowie-ludzkim głosem przemówiłaś do Long IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.08, 21:23 zacznij od wlasnej masz blizej i pamietaj nie mucha o beton tylko w beton, bo trzeba miec w glowie beton zeby do tego stopnia nie rozmuiec gramatyki w twoim wieku Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Przysłowie-ludzkim głosem przemówiłaś do Long 25.05.08, 21:29 ty sam nie wiesz, co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Przysłowie-ludzkim głosem przemówiłaś do Long IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.08, 21:32 jak zwykle bez sensu, i jeszcze raz powtarzam mimo twoich doswiadczen osobistych beton to rodzaj meski wiec: o sciane mucha tak, ale nie o beton tylko W BETON!! W... wiem ze to twoje ulubione powiedzenie ale trudno, przynajmniej tym sie nie kompromituj juz Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Przysłowie-ludzkim głosem przemówiłaś do Long 25.05.08, 21:44 to ty nie rozumiesz, że to zmienia znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Przysłowie-ludzkim głosem przemówiłaś do Long IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.08, 21:50 tak sie tlumacz, ale to tylko pograza, nie badz walesa i przyznaj sie zamiast krecic ze to bylo glupie i wlasciwie stosuj, rodzaj zenski-o, rodzaj meski-w, i juz o ten beton sie nie trafiaj, a lacze sie w tym wrazeniu zreszta obcujac z toba nasila sie ono, ze beton to powinien byc jednak rodzaj zenski Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Przysłowie-ludzkim głosem przemówiłaś do Long 25.05.08, 22:00 ty szowinisto męski nie rozśmieszaj mnie wyjeżdżając tu z wałęsą ty naprawdę musiałeś się z księżyca chyba urwać równie dobrze może być w ścianę, tylko ty będziesz wbijać gwóżdź o ścianę, bo to żeński, rozumu też sobie nie wbijesz do głowy ani w głowę, bo to żeński, a wg twoich mundrości jeno rozum będziesz wbijał o własną głowę-głupotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Przysłowie-ludzkim głosem przemówiłaś do Long IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.08, 22:06 skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem kompromituj sie dalej to zdaje sie twoja specjalnosc, jezyk polski jak mozna sie bylo domyslac jest dla ciebie obcy, trafilas glowa o beton, hehe, w dziecinstwie czy to wrodzone?? no w sumie nie ma sie co martwic to sie w oczy nie rzuca, gorsze braki w urodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Przysłowie-ludzkim głosem przemówiłaś do Long IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.08, 21:04 zasluguje na pochwale za to ze go tu czasem nie ma przede wszystkim, trzeba mu zalozyc forum brzeziny bo sam nie da rady, juz nauka obslugi klawiatury go wykonczyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogenespies a ja Twoje zdrowie wine "o delikatnym smaku IP: *.toya.net.pl 25.05.08, 19:33 i swieżym owocowym aromacie" wypiłem, poczułeś to? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: a ja Twoje zdrowie wine "o delikatnym smaku 25.05.08, 19:35 za cholerę nie........ale dzięki(łyk harnasia) w rewanżu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: a ja Twoje zdrowie wine "o delikatnym smaku 25.05.08, 19:44 podeslij link do zdjec, bo wszystko poznikało co bylo w wizttowce Twojej... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: a ja Twoje zdrowie wine "o delikatnym smaku 25.05.08, 19:45 fotoforum.gazeta.pl/5,2,longeta.html Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: a ja Twoje zdrowie wine "o delikatnym smaku 25.05.08, 19:49 fajne mini mają.. a te macewy to u chłopa oparte o stodołe stoja? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: a ja Twoje zdrowie wine "o delikatnym smaku 25.05.08, 19:51 diogenespies napisał: > fajne mini mają.. a te macewy to u chłopa oparte o stodołe stoja? hymm tylko tyle się ostało,reszta poszła pod stodoły;-) Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: a ja Twoje zdrowie wine "o delikatnym smaku 25.05.08, 20:01 no to teraz bedzie, ze w Brzezinach własciciele stodół sa antysemitami... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: a ja Twoje zdrowie wine "o delikatnym smaku 25.05.08, 20:03 Nie tylko.......kamienice rozbierali i wywozili do wszawki i tak zbudowano naszą stolice :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: a ja Twoje zdrowie wine "o delikatnym smaku 25.05.08, 20:09 odszkodowanie od stolicy trzeba jakos załatwić dla Brzezin:-) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Piwo??? 24.05.08, 23:41 Ja onegdaj miałam podobny problem. To pupunia nie będzie już gładka jedwabiście? Będę trzymać się już z dala od rowerów i koni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łódź Re: To już jutro Raz Dwa Trzy IP: *.eranet.pl 25.05.08, 20:55 Zapraszam na stronę internetową o Łodzi - www.lodz-naszemiasto.pl.tl lub w wersji niemieckiej www.lodz.de.tl Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: To już jutro Raz Dwa Trzy 25.05.08, 21:51 a po co proponujesz od razu wersję niemiecką? Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? 25.05.08, 21:12 Bo nie lubi „Słońca Peru”? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.08, 21:21 nie to akurat nie gra roli, jest to tylko skladnik jego debilizmu ze sie tym ciagle chwali i jeszcze szuka wrogow, bo kto tak naprawde lubi donalda?? nawet zona chciala sie z nim rozwiesc ale jak sie pojawily perspektywy to sam wiesz jakie sa kobiety, poczytaj regulamin co go tak linkowales Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? 25.05.08, 21:26 na niewiele mnie stac z tego regulaminu...będę zdrowszy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.08, 21:30 ja bym i tak nie skorzystal, poza tym musze teraz oszczedzac Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? 25.05.08, 21:31 na co zbierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.08, 21:33 lato, wycieczki, itd Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? 25.05.08, 21:35 a ja kiedys modliłem się /jak jechałem pod namiot/ by cały czas padał deszcz... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.08, 21:37 sorry ale jak zestawilem sobie tresc twego wpisu z jego tytulem, hehe, fajnie sie tu plecie, namiot wlasnie nie wchodzi juz w gre dlatego oszczedzam Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? 25.05.08, 21:41 Korzonki... Longeta i ja hetero jesteśmy, wszyscy o tym wiedzą, nawet kiedys dostało nam sie za zwracanie sie do kogos per "homoseksualista" zamiast per z angielskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.08, 21:46 nie korzonki nie, po prostu juz nie ten etap zycia zeby autostopem do holandii jak kiedys bywalo, a czemu wtraciles na temat za przeproszeniem gejow wtret, ja nie jestem ani pedalem ani homofobem, ale sie nie koleguje na wszelki wypadek, mam inne zainteresowania niz oni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogenespies Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? IP: *.toya.net.pl 25.05.08, 21:52 Ja i Longeta raczej z homo i kseno fobami się tu kojarzymy... A tak namiot nad Jeziorskiem, stare dobre czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? 25.05.08, 22:08 z lesbijkami też nie możesz się kolegować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dogenespies Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? IP: *.toya.net.pl 25.05.08, 22:12 je uwielbiam! A kolegować mogę sie ze wszystkimi bez znaczenia jest płeć, rasa, upodobania seksualne... Co mnie to obchodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.08, 22:16 moc moge ale czy musze??? no wiec skoro nie musze to chyba jest tolerancja a nie przymus Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? 25.05.08, 22:20 jednym słowem nie możesz, masz opory, nie tolerujesz A czy to jakiś gorszy sort ludzi i kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.08, 22:23 moze lepszy... nie zastanawiam sie nad wieloma rzeczami wiec i nad tym nie musze, mysle glownie o tym co mam do zrobienia to moja mantra i nikt mnie naprawial nie bedzie, taki juz umre, trudno nie kazdy jest doskonaly, spojrz w lustro to sie przekonasz Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? 25.05.08, 22:02 Longi nie musi lubić Słońca Peru. Może sobie lubić kogo chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogenespies Słońce Peru lubi być kochane Longeta nie :-) IP: *.toya.net.pl 25.05.08, 22:04 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Słońce Peru lubi być kochane Longeta nie :-) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.08, 22:07 no to ma slonce brzezin co chce, nikt go nie kocha skoro nie lubi, w czym problem Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Słońce Peru lubi być kochane Longeta nie :-) 25.05.08, 22:10 Właśnie, Longeta nie lubi być kochanym. Coś w tym jest, tylko co? Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Słońce Peru lubi być kochane Longeta nie :-) 25.05.08, 22:11 Masochizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogenespies Re: Słońce Peru lubi być kochane Longeta nie :-) IP: *.toya.net.pl 25.05.08, 22:14 ja i tak go lubie i cenię! Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Słońce Peru lubi być kochane Longeta nie :-) 25.05.08, 22:18 To dobrze, to bardzo piękne wyznanie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Słońce Peru lubi być kochane Longeta nie :-) 25.05.08, 22:22 Czasami całkiem przyzwoicie się prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Słońce Peru lubi być kochane Longeta nie :-) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.08, 22:13 reakcja obronna, zna swoja wartosc i wie ze kazdy go skresli wiec sam sie obsadza w roli outsidera daje mu to poczucie kontroli sytuacji, schematyczny w sumie jest ale zabawny Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Słońce Peru lubi być kochane Longeta nie :-) 25.05.08, 23:02 przyslowie napisała: > Właśnie, Longeta nie lubi być kochanym. Coś w tym jest, tylko co? To proste.........dobranoc;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Słońce Peru lubi być kochane Longeta nie :-) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 26.05.08, 00:12 No wlasnie. Outsider z wyboru, mysli ze tak lepiej niz skasowany za glupote. Jesli mu z tym lepiej. Patrzac na jego wyczyny mozna by go nazwac usypiacz. Zawsze zyczy dobrej nocy jak zaczyna wychodzic na madrego inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? 25.05.08, 22:11 Ładnie to tak kpić z najwyższych odznaczeń zaprzyjaźnionych państw? Jak sie Peru obrazi to nas obłoży bananowym embargo. O ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogenespies Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? IP: *.toya.net.pl 25.05.08, 22:15 w dupie mam banany/w przenosni/ jak ustawić hamulce w rowerze, bo tra o koło???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.08, 22:17 no to teraz wpadles... nosisz je tam zeby osiagac satysfakcje seksualna czy to fetysz Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? 25.05.08, 22:19 Uff, dobrze, że nawias dodałeś ;) Jakiego typu sa hamulce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.08, 22:21 hamulce typu banan w d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogenespies Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? IP: *.toya.net.pl 25.05.08, 22:22 takie na ramionach z plastiku a gumki na imbusy mocowane Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? 25.05.08, 22:32 Przejrzyj to i porównaj: pl.wikipedia.org/wiki/Hamulec_V-brake pl.wikipedia.org/wiki/Szcz%C4%99ki_hamulcowe_roweru vbrake www.sheldonbrown.com/canti-direct.html www.cyf-kr.edu.pl/rowery/vbrejki.html www.rower.com/porady-ustawianie-hamulcow-v-brake.asp www.bikeworld.pl/rower/artykul/255/3/ www.bikeboard.pl/index.php?d=porady&g=34&art=426 mtbikes.info/readarticle.php?article_id=34 cantilever www.ii.uj.edu.pl/~zbooy/polish/canti.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogenespies Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? IP: *.toya.net.pl 25.05.08, 22:37 pl.wikipedia.org/wiki/Hamulec_V-brake to są takie, widze, że noc mam z głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? 25.05.08, 22:41 W nocy śpij, a za dnia wejdź z rumakiem do serwisu. Bez wprawy mozna szału dostac przy regulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogenespies Re: Skąd u Was tyle nienawiści do Longety? IP: *.toya.net.pl 25.05.08, 22:46 koło wyrka go postawiłem, bedzie mi sie śnił... Kolorowych:-) Odpowiedz Link Zgłoś