Dodaj do ulubionych

budujemy nowe domki... dla kotów

07.12.06, 10:17
W piątek 8.12. o godz. 17.00 już po raz kolejny w siedzibie Towarzystwa
Opieki nad Zwierzętami w Szczecinie przy al. Wojska Polskiego 198a będziemy
budować tymczasowe schronienia na zimę dla kotów podwórkowych. Wszystkich
chętnych zapraszamy.
Obserwuj wątek
    • kakq Re: budujemy nowe domki... dla kotów 07.12.06, 10:40
      będę
      pzdr
    • Gość: gosc Re: budujemy nowe domki... dla kotów IP: 213.155.170.* 07.12.06, 21:08
      A moze by tak wiecej chetnych do pomocy zwierzetom sie znalazlo?
      • dominkadg Re: budujemy nowe domki... dla kotów 07.12.06, 22:34
        wątpię...u nas tylko potrafią gadać, pisać, obrażać innych - ale do działania
        jakoś się nikt nie garnie :(
        • exman Re: budujemy nowe domki... dla kotów 07.12.06, 22:37
          ja tam przygarnałem ostatnio jedną taką, czarną i ...czuję sie usprawiedliwiony.
          • dominkadg Re: budujemy nowe domki... dla kotów 08.12.06, 13:38
            Ale tu nie chodzi o to ile zwierząt mamy - bo co to ma wspólnego z pomaganiem
            innym?
            Sama mam w domu cztery dachowce i co - powinnam lezeć dupski.em do góry i mieć
            gdzieś inne zwierzęta?
            Wręcz odwrotnie - te moje cztery znajdy cały czas mi uświadamiają, że inne
            zwierzęta mają gorzej i trzeba im jakoś pomóc. Niekoniecznie brać do domu, ale
            umożliwić im w miarę znośne życie, bo nieznośne mają raczej cały czas. :(
            • Gość: labatt Re: budujemy nowe domki... dla kotów IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.06, 17:53
              Nie wazne jak - wazne "ze"....Wstaje kiedys wczesniej,niz zwykle....Wychodze na
              balkon i widze sasiadke ...Sypie cos do miski - koty wsuwaja w mgnieniu
              oka....Trzask prask - micha pusta...I tyle....
              Mijalam ja juz kilka razy od tego poranka....Z wiekszym usmiechem - bo przeciez
              ja wiem:).A ona tak samo jak zawsze - ze dzisiaj chlodniej,ze byla u
              lekarza.....I nic o sobie - tej cudowniejszej stronie sasiadki....Pomoc bywa
              cicha.....:)
              • ja_aska Re: budujemy nowe domki... dla kotów 08.12.06, 19:37
                albo głośna:) nas było dzisiaj mało a zrobiliśmy trzy wille!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka