Gość: Widzew-Środmiescie IP: *.gdynia.mm.pl 25.05.08, 19:11 Powodzenia Lks! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Widzew-Środmiescie powodznia IP: *.gdynia.mm.pl 25.05.08, 19:12 powodznia Lks! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Sebastian Mila: - Goszczyński mnie oszukał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 19:26 co za żal jeśli Sebastian Mila mówię prawdę a taka jest... wierze mu ponieważ jest piłkarzem i nie jest nikogo własnością a trenetzy to wyzyskiwacze oraz natrętni... mam nadzieje że dasz rade się uporać z tym problemem pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Sebastian Mila: - Goszczyński mnie oszukał IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 25.05.08, 19:27 Ku...a !! Nie ma kasy na zadłużenia ale na wykup zawodnika za ponad 200 tyś.euro to pieniążki się znalazły!!!Dobre kwiaty z Was!!! -Łks! -Co?!! -ODDAJCIE PIENIĄDZE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Sebastian Mila: - Goszczyński mnie oszukał IP: *.lodz.mm.pl 25.05.08, 20:04 Sebastian....rozmawiałeś z nim jak był trzeźwy?! Bo on ma kłopoty z zapamiętaniem z kim ostatnim razem balował a co dopiero mówić o kontrakcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sebastian Mila: - Goszczyński mnie oszukał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 20:27 sebek jak nikt cie nie chcial to zostales w lks.zagrales spoko.ale pamietaj to GOSZCZU DAL CI SZANSE wiec trzeba bylo czytac co podpisujesz.taki z ciebie elkaesiak jak ja widzewiak.przestac gadac bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaron Kariera??!! IP: *.icpnet.pl 25.05.08, 20:31 Najbardziej mnie rozbawiło jak powiedział, że "...Teraz moja kariera nabiera tempa..." hehe :D jak już to jego kariera nabierała tempa jak grał w Pucharze UEFA z Groclinem i późniejszy (co prawda nieudany) transfer do Austrii... Dla mnie on jedzie na wstecznym...no może na jedynce-bo chociaż gra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red jedyny profesjonalny klub w Łodzi ;D buhahaha IP: *.xdsl.centertel.pl 25.05.08, 20:31 kolejna afera wychodzi po sezonie a w nowym znów walka o utrzymanie i brak licencji i najdalej za rok znów derby w 1 lidze bo przecież nie w ekstraklasie buhahaha cały łks delikatnie napiszę BAŁAGAN na kółkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Sebastian Mila: - Goszczyński mnie oszukał IP: *.sttb.pl 25.05.08, 21:34 oto cały ŁKS! Śmiech na sali i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Sebastian Mila: - Goszczyński mnie oszukał IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.08, 21:49 Jak nie Chojnacki to Mila.Dziennikarzynki z GW dajcie se spokój z tymi żenującymi artykułami.Sa one tak samo beznadziejne jak i 'wy'.Pajace z Piłsudskiego w waszym kregu zainteresowań powinny być teamy z III ligi (i to oby jak najdłużej).Od ŁKS-u z daleka !! Nie ta liga ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: Sebastian Mila: - Goszczyński mnie oszukał IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.08, 10:40 A co to bazar to sacrum???!! znaleźli się nietykalni z al. Ch..ni 2! rozlecicie się jak domek z kart!! wystarczy jedno pierdnięcie waszego sponsora!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemniczydonpedro Re: Sebastian Mila: - Goszczyński mnie oszukał IP: *.eranet.pl 25.05.08, 22:18 Szukajcie, knujcie, kombinujcie a ŁKS i tak ma was w dupie szmatławe dziennikarzyny!!! aaaaaaaa i jeszcze jedno, Izolator Boguchwała awansował do III ligi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mr_reaper Re: Sebastian Mila: - Goszczyński mnie oszukał 26.05.08, 10:54 No i co z tego, że awansował?? Gratulacje. Chłopczyku, widzę że geografii to jeszcze w szkole nie miałeś. Boguchwała to województwo podkarpackie. Nie ten okręg. Czy będziemy grać w II czy III to jeszcze czas pokaże. Wy?? raczej nie dacie rady do I ligi. za wysokie progi organizacyjne. Chyba że będzie to łks warszawa hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.all.de 26.05.08, 06:56 Oto cały łks - oszuści, krętacze i do tego konfidenci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Sebuś do Barcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 07:42 po wyrzuceniu "Ronaldinjo" Mila ma największe szanse zająć jego miejsce. buhahahahahahahaha Sebuś idź krowy doić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100Q Sebastian Mila: - Goszczyński mnie oszukał IP: *.spray.net.pl 26.05.08, 08:15 Oto cały obraz pazernego piłkarzyny! Kosmetyczne zmiany kontraktu miały pewnie polegać na tym żeby dołożyć mu 2 razy tyle kapuchy. Ma ważny kontrakt i teraz to się może w beczkę po śledziach wp.... I jeszcze straszy, że niby nie bedzie grał. To niech nie gra. Jest cienki jak zupa więzienna. 3 lata poobija sie po jakiś wiochach to wtedy jego kariera napewno nabierze rozpędu. Takich gwiazd jak Mila to u mnie na podwórku na pęczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElJac Sebastian Mila: - Goszczyński mnie oszukał IP: *.gdynia.mm.pl 26.05.08, 08:25 Oj naiwny, naiwny... Kto w dzisiejszych czasach załatwia coś na gębę? Oj naiwny, naiwny... Dla mnie Mila okazał totalny brak profesjonalizmu próbując załatwiać swoje sprawy finansowe "na gębę". Cierp ciało skoroś d... dało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuja Sebastian Mila: - Goszczyński mnie oszukał IP: *.icpnet.pl 26.05.08, 08:28 to jest plagiat! za sportowefakty.pl to jest skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchatek Sebastian Mila: - Goszczyński mnie oszukał IP: 194.134.2.* 26.05.08, 09:27 idz idz Sebek, Pipidowek Duposzczeki potrzebuje cie aby nie spac z B-klasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roddie Sebastian Mila: - Goszczyński mnie oszukał IP: 80.54.202.* 26.05.08, 09:29 Sebus, czas skonczyc czas dojrzewania - welcome to the world of adult. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Sebastian Mila: - Goszczyński mnie oszukał IP: *.teleatlas.com 26.05.08, 10:37 Sebastian, nie ośmieszaj się. Prezes Goszczyński dał Ci szansę, gdy nikt Cię nie chciał. Trzeba było podpisać kontrakt na rok, ale jak się chciało zabezpieczyć pupę na wypadek wtopy to trzeba pamiętać, że ubezpieczenie kosztuje. Graj chłopie jak najlepiej potrafisz to za 2 lata będziesz przebierał w ofertach, bo talent masz... Co byś powiedział, gdybyś grał mało i słabo, a prezes przyszedł i chciał Ci obniżyć kontrakt??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo tak, tak, wykłócaj się o każdą złotóweczkę, a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 11:12 ...znowu spadniesz na dno.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Oj Sebek, od razu kariera... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 11:13 włosy sobie zrobiłeś, paznokcie, u nóg też. Musisz jeszcze popracować, żeby się nie przewracać za każdym razem, kiedy piłka trafia cię w nogę. I nie płacz Sebek, że świat cie nie rozumie i nie możesz się bez przerwy trzymać maminej spódnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiadomski Mila nie oszukuj. nie umiesz grac w piłkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 12:10 jak w temacie... to kolejny przykład tego, co może stać sie z dobrze(?) zapowiadającym się piłkarzem... Jedna bramka w nawet najbardziej prestiżowym meczu, jedna udana runda...to za mało. Więcej pracy nad sobą Panie Sebastianie. Być moze sie okzaże, ze nie zmarnowała Pan swojej kariery do cna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiger Sebastian Mila: - Goszczyński mnie oszukał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.08, 12:44 Niezły lolo, dyskutuje z prezesem za pośrednictwem prasy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libra 75 Sebastian Mila: - Goszczyński mnie oszukał IP: *.punkt.pl 26.05.08, 13:08 Seba a ty naiwny jesteś tak bardzo!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Sebastian Mila: - Goszczyński mnie oszukał IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 26.05.08, 13:14 "Jeżeli prezes myśli, że mam ważny trzyletni kontrakt i to załatwia sprawę, może się bardzo grubo pomylić. Z niewolnika nie będzie nigdy dobrego pracownika.". No i wszystko jasne. Staramy się cywilizować polską piłkę a tu jakiś g@wniarz z rozbrajającą szczerością oświadcza, że nie będzie przestrzegał umów "i co mi zrobicie?". Zzdiwię się jeśli ktokolwiek zawrze z Milą jakąkolwiek umowę. PZPN powinien niezwłocznie ukarać piłkarzyka, ale oczywiście tego nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sey123 Mówiłem od początku to jest zły klub dla Mili IP: 80.48.174.* 26.05.08, 13:39 za słaby , powinien grać w mocniejszym w Legii albo Wiśle a on poszedł do pierwszego , który wyszedł z ofertą i jeszcze tak dał się naciąć z kontraktem jak dziecko , Mila jest dobrym piłkarzem ale mało mądrym od odejścia z Groclinu fatalnie kieruję swoją karierą a mógłby być teraz podstawowym piłkarzem reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
odwroc.tabele.widzew.na.czele Psy szczekają, karawana idzie dalej... 26.05.08, 13:50 Odpowiedz Link Zgłoś