Dodaj do ulubionych

www.airport.lodz.pl - propozycje zmian/komentarze

IP: 91.193.160.* 05.06.08, 16:24
Otwieram wątekk związany ze stroną www naszego lotniska.
Moje obserwacje:
1) w zakładce "O lotnisku > Piszą o nas" ostatni post jest z 22.04.2008. Ja od tamtego czasu czytałe nie raz informacje w prasie/internecie nt lotniska. Express i GW dosć czesto piszą.
2) Może umiescić statystyki dla lotniska?
3) Licznik odwiedzin strony: bardzo go brakuje
...

to są podstawowe rzeczy jakie powinny być na stronie, ale ich nie am. Nie wiem czym zajmuje się informatyk na tym lotnisku ? Moze ktoś wie?
Obserwuj wątek
    • kriku Re: www.airport.lodz.pl - propozycje zmian/koment 05.06.08, 17:19
      > 3) Licznik odwiedzin strony: bardzo go brakuje

Naprawdę, ta strona to jakiś blog?
      • Gość: darex Re: www.airport.lodz.pl - propozycje zmian/koment IP: 91.193.160.* 05.06.08, 17:52
        popatrz sobie na strony innych lotnisk i zobaczysz
        • Gość: nowy Re: www.airport.lodz.pl - propozycje zmian/koment IP: *.toya.net.pl 05.06.08, 18:56
          Znowu nasila sie na forum bezzasadny krytycyzm wobec dzialan Zarzadu. Na
          szczescie media przestaja juz sie nabierac na pseudofachowe komentarze, a dla
          nieobiektywnych dziennikarzy nie powinno byc miejsca w redakcjach.
          • Gość: WW Re: www.airport.lodz.pl - propozycje zmian/koment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 18:57
            Wal się łysy i szoruj jakiekolwiek połączenia załatwiać pajacu.

WW
          • Gość: darex Re: www.airport.lodz.pl - propozycje zmian/koment IP: 91.193.160.* 05.06.08, 19:16
            bezzasadny? z choinki sie urwałeś czy obuzdziłeś ze snu zimowego?
            • Gość: adam Re: www.airport.lodz.pl - propozycje zmian/koment IP: *.toya.net.pl 05.06.08, 20:53
              Post nowego nie pozostawia watpliwosci - zegnaj anpio :(
        • kriku Re: www.airport.lodz.pl - propozycje zmian/koment 06.06.08, 17:35
          Gdarex napisał(a):

> popatrz sobie na strony innych lotnisk i zobaczysz

Przepraszam, rzeczywiście na Jasionce jest licznik.
          Tylko tam, tylko po co...
          • Gość: darex Re: www.airport.lodz.pl - propozycje zmian/koment IP: 91.193.160.* 06.06.08, 18:32
            szczecin też ma, wiesz ile jest lotnisk w Polsce? popatrz w net to zobaczysz
            • kriku Re: www.airport.lodz.pl - propozycje zmian/koment 06.06.08, 23:30
              Gość portalu: darex napisał(a):

> szczecin też ma,
              faktycznie ma, odwiedzin około 250 kilo, ma też 4 połączenia rejsowe, to nasz
              cel do którego dążymy! <LOL>

> wiesz ile jest lotnisk w Polsce? popatrz w net to zobaczysz
              o kurcze, ile?

co żeś się uparł z tym licznikiem??????????????
              • Gość: strzałek Re: www.airport.lodz.pl - propozycje zmian/koment IP: *.eranet.pl 07.06.08, 21:33
                ja proponuję by na stronce pojawiało sie więcej aktualności...informacji
                wydarzeniach związanych z lotniskiem chyba że takowych nie ma. pozdrawiam
                • Gość: darex proponuję zamieszczać an stronie informacje IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.06.08, 22:03
                  np. takie www.uml.lodz.pl/?str=1203&id=14011
                  Warto pokazać na stronie lotniska, co się dzieje.
                  • Gość: darex Re: proponuję zamieszczać an stronie informacje IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.06.08, 20:36
                    zamieszczona :D
                    • piotr-pajor Re: proponuję zamieszczać an stronie informacje 27.06.08, 17:05
                      licznik odwiedzin kojarzy mi sie z noobską stroną :]
    • Gość: darex Proponuję kropkę Antalya zamiast Ankara IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.06.08, 23:54
      trochę to mylące na mapce połączeń
      • Gość: darex Re: Proponuję kropkę Antalya zamiast Ankara IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.07.08, 21:37
        już jest, pozdrawiam informatyka :)
    • Gość: :) Łódź - Sztokholm (Skavsta) by Ryanair? IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.07.08, 21:55
      Brak kropki na mapce
      • Gość: darex Re: Łódź - Sztokholm (Skavsta) by Ryanair? IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.07.08, 22:01
        już jest :)
        • Gość: Rozalka Re: Łódź - Sztokholm (Skavsta) by Ryanair? IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.07.08, 11:21
          nie ma na angielskiej wersji strony

czekam jak na mapce pojawi się 50 kropek

może już za jakies 2 latka

pożyjemy zobaczymy
          • Gość: darex Sztokholm - brak kropki na angielskiej wersji stro IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.07.08, 18:46
            info dla informatyka
            • Gość: darex Re: Sztokholm - brak kropki na angielskiej wersji IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.07.08, 23:04
              kropka już jest. Brawo dla informatyka :)
      • Gość: darex Proponuję inne kolory kroper dla czarterów IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.07.08, 22:06
        Miejsca do któych lataja czartery powinny mieć inny kolor kropki niż miejsca do których loty są regularne. Jest to trochę mylące, gdy wszytskie miejsca maja taki sam kolor kropki.
        • Gość: ja Re: Proponuję inne kolory kroper dla czarterów IP: *.toya.net.pl 17.07.08, 19:21
          wsiadles w niewlasciyw samolot z tego powodu? ;)

no offence!
          • Gość: darex Re: Proponuję inne kolory kroper dla czarterów IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.07.08, 20:09
            nie, ale uważam że jak jest połaczenie do sztokholmu to powinno być oznaczone w mapce połączeń, a ty uważasz ze co powinno być na mapce?
            • Gość: ja Re: Proponuję inne kolory kroper dla czarterów IP: *.toya.net.pl 18.07.08, 19:46
              A ja uwazam ze zasmiecasz to forum.
              No offence!
              • piotr-pajor Re: Proponuję inne kolory kroper dla czarterów 18.07.08, 19:55
                było na mapce już wieczorem :)
              • Gość: darex Re: Proponuję inne kolory kroper dla czarterów IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.07.08, 23:05
                możesz uważać co chesz, jesteś wolnym człowiekiem
        • kriku Re: Proponuję inne kolory kroper dla czarterów 19.07.08, 00:06
          Gość portalu: darex napisał(a):

> Miejsca do któych lataja czartery powinny mieć inny kolor kropki niż miejsca do
          > których loty są regularne.

O kurcze, czartery nie latają regularnie?

PS. Nie chodzi o spóźnienia.

Darex - co jeszcze ci nie pasuje? Może brak live streamu z płyty? szczególnie w
          nocy, a może czatu z ludźmi z odprawy albo z wieżą, co?
          • Gość: darex O2-symbol JetAir IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.07.08, 23:08
            Tak, jeszcze raz chcę zauważyć pomyłkę w kodzie jet Air. To nie jest 02 tylko O2. Strona traci wiarygodnosć przez takie pomyłki. Trochę więcej profesjonalizmu proszę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka