trooly 12.06.08, 14:38 Stawiam pytanie i zmykam. Pytanie postwiłem dla równowagi, ciekawi mnie, czy potrafimy zmierzyć siłę naszych wirtualnych marzeń i zestawić ją z życiem w realu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyslowie Re: Przysłowie, jesteś realistką? 12.06.08, 15:07 Przeczytałam i też muszę zmykać. Nie wiem, co autor mógł mieć na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Przysłowie, jesteś realistką? 12.06.08, 15:10 Zestawić wirtualne marzenia z życiem w realu? Nie wiem, czy umiem wirtualnie marzyć. Chyba nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Przysłowie, jesteś realistką? 12.06.08, 15:13 No dobra. Spróbuję. Polska wygrywa dziś z Austrią. Polscy piłkarze potrafią pokazać, że umieją zespołowo walczyć o zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs przyslowie jest rootem IP: *.toya.net.pl 12.06.08, 16:03 potwierdza to częstotliwość bezsensownych wpisów oraz tworzenie drzewek ze swoich własnych wypowiedzi kiedy nikt inny nie chce jej odpowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: przyslowie jest rootem 12.06.08, 17:06 Forumowy odpowiednik gg 16. Dzierżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: przyslowie jest rootem 12.06.08, 19:03 Starałam się tylko odpowiedzieć troolemu, a że śpieszyłam się, to wyszło drzewko i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś