play_lodz 20.09.03, 14:51 MPK już wyłączyło rozkład 97 ze swojej strony internetowej. Czyżby nienawiść do konkurencji? Czy może pomyłka webmastera? Czy może likwidacja linii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J.S. 0 - wypad ze strony MPK-ŁÓDŹ IP: *.pai.net.pl 20.09.03, 17:42 "0" tez wylaczyli... Trasa jest ale rozklad nie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
play_lodz Re: 0 - wypad ze strony MPK-ŁÓDŹ 20.09.03, 18:03 U mnie 0 działa bez problemu... www.mpk.lodz.pl/rozklady/214/00 0/w.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: 0 - wypad ze strony MPK-ŁÓDŹ IP: *.tpnets.com 20.09.03, 18:34 chyba żartujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: 0 - wypad ze strony MPK-ŁÓDŹ IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.09.03, 19:31 Może przygotowują nowe rozkłady ze względu na te objazdy do końca "kadencji" lini 0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: 0 - wypad ze strony MPK-ŁÓDŹ IP: *.tpnets.com 20.09.03, 19:55 może Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: 0 - wypad ze strony MPK-ŁÓDŹ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.03, 22:50 Rozkład jest ale jeśli wejdzie się przez '0' z informacji o zmianach tras. Chyba błąd webmastera. Napisałem do nich mail i zadzwoniłem na infolinię. Pani sprawdziła i też była zdzwiona, że wprost do rozkładu się nie wejdzie. Może więcej osób powinno zadzwonić... MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: 0 - wypad ze strony MPK-ŁÓDŹ IP: *.tpnets.com 20.09.03, 23:43 Wchodzi się przez informację o zmianach tras, trasa objazdu jest podana, ale rozkład jazdy jest sprzed remontu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Powrót IP: *.tpnets.com 22.09.03, 21:26 O, już jest wszystko w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: 97 - wypad ze strony MPK-ŁÓDŹ 20.09.03, 21:35 co innego, ze nawet ze strony Tramwajów Podmiejskich nijak można się dowiedzieć o rozkładach ich linii. Nie tylko 97 i 43/43bis :/ a 97...nawet na kaliskim nie ma na wyświeltaczu (rozumiem, ze to przez za mały wyświetlacz. swoją drogą ciekawe-jest tam chyba 5 stanowisk,a miejsca na wyświeltaczu-3. pomyłka, czy celowe działanie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: 97 - wypad ze strony MPK-ŁÓDŹ IP: *.pai.net.pl 21.09.03, 11:00 Ten dworzec autobusowy to w ogole pomylka. Mialy tam pierwotnie docierac linie z Pl. Barlickiego, w tej chwili sa to glownie podmiejskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: 97 - wypad ze strony MPK-ŁÓDŹ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 19:40 najwyższy czas, aby MPK przestało być UMŁową szczoteczką do zębów. Ta firma powinna wreszcie zacząć odpowiadać TYLKO za to, co do jej obowiązków należy - wożenie pasażerów. Reszta powinien zająć się UMŁ. Ok, jako podwykonawca MPK może publikować rozkłady itd, ale w ramach oddzielnych umów. Skoro istnieje coś takiego jak "Lokalny Transport Zbiorowy" w ramach którego działają różne firmy, to on powinien odpowiadać za wszystko co związane jest z układaniem i dystrybucją rozkładów i biletów. W przeciwnym wypadku ciągle będzie burdel. Odpowiedz Link Zgłoś