Dodaj do ulubionych

97 - wypad ze strony MPK-ŁÓDŹ

20.09.03, 14:51
MPK już wyłączyło rozkład 97 ze swojej strony internetowej. Czyżby nienawiść
do konkurencji? Czy może pomyłka webmastera? Czy może likwidacja linii?
Obserwuj wątek
    • Gość: J.S. 0 - wypad ze strony MPK-ŁÓDŹ IP: *.pai.net.pl 20.09.03, 17:42
      "0" tez wylaczyli... Trasa jest ale rozklad nie bardzo...
      • play_lodz Re: 0 - wypad ze strony MPK-ŁÓDŹ 20.09.03, 18:03
        U mnie 0 działa bez problemu...

www.mpk.lodz.pl/rozklady/214/00 0/w.htm
        • Gość: Bart Re: 0 - wypad ze strony MPK-ŁÓDŹ IP: *.tpnets.com 20.09.03, 18:34
          chyba żartujesz.
          • Gość: mch Re: 0 - wypad ze strony MPK-ŁÓDŹ IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.09.03, 19:31
            Może przygotowują nowe rozkłady ze względu na te objazdy do końca "kadencji"
            lini 0.
            • Gość: Bart Re: 0 - wypad ze strony MPK-ŁÓDŹ IP: *.tpnets.com 20.09.03, 19:55
              może
      • Gość: MarcinK Re: 0 - wypad ze strony MPK-ŁÓDŹ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.03, 22:50
        Rozkład jest ale jeśli wejdzie się przez '0' z informacji o zmianach tras.
        Chyba błąd webmastera. Napisałem do nich mail i zadzwoniłem na infolinię. Pani
        sprawdziła i też była zdzwiona, że wprost do rozkładu się nie wejdzie. Może
        więcej osób powinno zadzwonić...

MK
        • Gość: Bart Re: 0 - wypad ze strony MPK-ŁÓDŹ IP: *.tpnets.com 20.09.03, 23:43
          Wchodzi się przez informację o zmianach tras, trasa objazdu jest podana, ale
          rozkład jazdy jest sprzed remontu.
          • Gość: Bart Powrót IP: *.tpnets.com 22.09.03, 21:26
            O, już jest wszystko w porządku.
    • geograf Re: 97 - wypad ze strony MPK-ŁÓDŹ 20.09.03, 21:35
      co innego, ze nawet ze strony Tramwajów Podmiejskich nijak można się dowiedzieć
      o rozkładach ich linii. Nie tylko 97 i 43/43bis :/

a 97...nawet na kaliskim nie ma na wyświeltaczu (rozumiem, ze to przez za mały
      wyświetlacz. swoją drogą ciekawe-jest tam chyba 5 stanowisk,a miejsca na
      wyświeltaczu-3. pomyłka, czy celowe działanie?)
      • Gość: J.S. Re: 97 - wypad ze strony MPK-ŁÓDŹ IP: *.pai.net.pl 21.09.03, 11:00
        Ten dworzec autobusowy to w ogole pomylka. Mialy tam pierwotnie docierac linie
        z Pl. Barlickiego, w tej chwili sa to glownie podmiejskie.
    • Gość: Ja Re: 97 - wypad ze strony MPK-ŁÓDŹ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 19:40
      najwyższy czas, aby MPK przestało być UMŁową szczoteczką do zębów. Ta firma
      powinna wreszcie zacząć odpowiadać TYLKO za to, co do jej obowiązków należy -
      wożenie pasażerów. Reszta powinien zająć się UMŁ. Ok, jako podwykonawca MPK
      może publikować rozkłady itd, ale w ramach oddzielnych umów. Skoro istnieje coś
      takiego jak "Lokalny Transport Zbiorowy" w ramach którego działają różne firmy,
      to on powinien odpowiadać za wszystko co związane jest z układaniem i
      dystrybucją rozkładów i biletów. W przeciwnym wypadku ciągle będzie burdel.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka