Gość: kathy IP: 195.117.174.* 04.06.01, 11:56 Jestem pod wrażeniem płyty Rammsteina "Mutter", dopiero wczoraj przesłuchałam ją w całości. Podobała mi się bardzo, chociaż w zasadzie nie lubię metalu. Czekam na wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łysy Re: Rammstein!! IP: *.chello.pl 04.06.01, 17:22 rammstein to jest metal? czy ty w ogóle wiesz, o czym mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy Re: Rammstein!! IP: 195.117.174.* 05.06.01, 10:31 Gość portalu: łysy napisał(a): > rammstein to jest metal? > czy ty w ogóle wiesz, o czym mówisz? to jest kwestia punktu widzenia... i zawsze jakiś wstęp do dyskusji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acki Re: Rammstein!! IP: 172.30.22.* / *.zgrudna.kghm.com.pl 05.07.01, 15:35 racja, zależy od punktu widzenia, jeśli (skąd inąd świetne)muzykę Guns and Roses nazywali metalem, to dlaczego nie, zwłaszcza, że chłopaki mają kopa, ech, żeby nie ten niemiecki ... art Odpowiedz Link Zgłoś
iwonad Re: Rammstein!! 05.07.01, 17:05 Gość portalu: acki napisał(a): > ech, żeby nie ten niemiecki ... nie wyobrażam sobie Rammsteina w wersji angielskiej. kiedyś coś nagrali po ang i nie porwało mnie to. przecież to piękne gdy z głośników leci-"ich versteh euch nicht" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogi Re: Rammstein!! IP: *.polkomtel.com.pl 06.07.01, 01:26 Rammstein to nieziemska moc.Kawal zajebistego gitarowego grania, a jezyk niemiecki jest wspanialym dodatkiem do tej ciezkiej ale zarazem pieknej i niezwykle precyzyjnie zagranej muzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Midia Re: Rammstein!! IP: *.nowa-ruda.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 14:13 "Mutter"-najlepsza rzecz jakiej ostatnio słuchalam.Nie darowałabym Tillowi gdyby zaczął śpiewać po angielsku.Tylko niemiecki zapewnia ten wyjątkowy,mroczny klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re:gówno IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 17:20 Rammstein to gówno a nie metal.korn to gówno a nie metal itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Rammstein!! IP: 212.160.154.* 27.09.01, 16:23 Lubię Rammstein, ale "Mutter" nie porwała mnie jakoś specjalnie. Uważam, że najlepiej brzmi "Herzeleid". Tam jest prawdziwy czad.. potem było już coraz łagodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Re: Rammstein!! IP: *.*.*.* 04.10.01, 10:45 Zgoda, Herzeleid rules. bedzie koncert w Katowicach. choc nigdy nie byłem na Zadnym występie Rammstein, to może tym razem się uda. Oni mają podobno super przedstawienia z dużą ilością efektów pirotechnnicznych. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś