smutna_kicia 31.03.06, 23:05 drapie gryzie mnie w ucho przyznac się bo zaraz zwariuje:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedobry_duszek Re: kto!!!!! 01.04.06, 12:03 smutna_kicia napisała: > drapie gryzie mnie w ucho > przyznac się > bo zaraz zwariuje:( > Przecież Ci obiecałem, że Cię postraszę !!!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_kicia Re: kto!!!!! 01.04.06, 19:26 "niedobry" zapomniałam o tym. Teraz wiem ,czemu moje psy wyły . Czy przypdkiem Cię nie pogryzły?? Odpowiedz Link Zgłoś
niedobry_duszek Re: kto!!!!! 02.04.06, 01:03 smutna_kicia napisała: > "niedobry" > zapomniałam o tym. > Teraz wiem ,czemu > moje psy wyły . > Czy przypdkiem Cię nie pogryzły?? Kiciu! Mimo tego,że jestem z nazwy _niedobry nikomu krzywdy nie zrobiłem.......... Moje motto to bawić się,ale nikomu nie szkodzić..... a podrapane ucho będzie pamiątką po niedobrym_duszku...... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
niedobry_duszek Re: kto!!!!! 02.04.06, 01:12 A wiesz Kiciu Mnie się też miło zrobiło....... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
niedobry_duszek Re: kto!!!!! 02.04.06, 01:18 Hej,Kiciu ! Jestem Starym Niedobrym Duszkiem ale czasem lubię się do kogoś odezwać..... Może ja Cię lubię ???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: kto!!!!! 02.04.06, 01:21 a tego to ja nie wiem sam wiesz kogo lubisz -a kogo nie dla mnie będziesz miłym _duszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
niedobry_duszek Re: kto!!!!! 02.04.06, 01:25 Więc niech tak zostanie :))))) A że lubisz słonie niedobry_duszek prześle Ci @ Będzie pod innym nickiem ale myślę,że mnie nie wydasz............ Odpowiedz Link Zgłoś
niedobry_duszek Re: kto!!!!! 02.04.06, 01:34 Chyba poszło, i nawet pod Duszkiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
niedobry_duszek Re: kto!!!!! 02.04.06, 01:43 A ja odpowiadam...... Niedobry_ jestem tylko czasami..... :)) Pod prawdziwym nickiem coś ode mnie dostaniesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś