Gość: Valdi IP: 217.153.10.* 08.01.02, 09:31 Witam, czy ktoś z Was wie, jak będzie wyglądał X Finał w naszym mieście ? Tzn. chodzi mi o info o koncertach (kto i gdzie zagra) i innych imprezach. Do zobaczenia w niedziele ! Siemka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gumiś Re: Wielka Orkiestra IP: 217.153.10.* 09.01.02, 09:28 hę ? nie wiadomo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bibus Re: Wielka Orkiestra IP: 195.117.134.* 09.01.02, 09:46 Też jestem tego bardzo ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Wielka Orkiestra IP: 10.0.219.* 09.01.02, 09:54 polecam systematyczne ogladanie ŁWD na TVP3 to bedziecie wiedzieli nie tylko to. Już tradycyjnie północna strona al. Mickiewicza pomiędzy Sienkiewicza i Kościuszki bedzie zamknięta tak więc tam będa główne koncerty, jednak artystów nie słuchałem bo mnie to nie interesuje:) Jak się nie mylę to chyba na parkingu M1 (chyba na pewno bo oni maja tylko taki duży parking) będza tak jak w zeszłym roku pokazy rajdowców i to czołówki polskich rajdów, będza też komputery (jeżeli boisaz się wsiaśc do samochodu;) i chyba jeszcze drabina strażacka, ale tego to już nie jestem pewnien- przez pisanie na forum nie usłyszałem wszystkiego z ŁWD... Odpowiedz Link Zgłoś