21.09.03, 15:36
Jeśli TVN ma być wyrocznią w sprawie inteligencji narodu polskiego to ja
zrzekam się obywatelstwa.

Ktoś powiedział że media to czwarta władza. Gówno prawda. W dzisiejszym
świecie to Pierwsza Władza. A jak tak dalej pójdzie to będzie jedyna. Coraz
więcej jest ludzi którzy żyją zgodnie z programem telewizyjnym, a ich poglądy
są zaskakujące zbieżne z wieczornym wydaniem wiadomości. Ci z wiodących
stacji doskonale o tym wiedzą, ciągle wymyślają coś nowego i bardziej
zaskakującego. Wiecie jak to się nazywa??? Skracanie smyczy...
Teraz będzie IQ w TVN. CO zrobią inne stacje aby nie tracić widzów???
Publiczna ma w dupie wszystko, ich finansujemy my. Ale np. Polsat. Co
wymyślą??? Poród LIVE???

pzdr

Bozia
Obserwuj wątek
    • al-ki Re: TVN IQ 21.09.03, 15:51

Wiesz, wcale się z tym nie zgodzę. Takie programy jak Bar są adresowane do
      idiotów, a to, że każdy na ulicy powtarza to, co mu powiedzą w wiadomościach to
      efekt chyba wtórnego analfabetyzmu. Bo ja wiem co mam myśleć na temat np.
      protestujących górników.
      Czy ktoś, kto myśli potrzebuje takich programów?

Ale cieszę się, że ktoś zauważył, że te programy są po prostu durne.
      • p8 Re: TVN IQ 21.09.03, 15:56
        al-ki napisał:

>
        > Wiesz, wcale się z tym nie zgodzę. Takie programy jak Bar są adresowane do
        > idiotów, a to, że każdy na ulicy powtarza to, co mu powiedzą w wiadomościach
        to
        > efekt chyba wtórnego analfabetyzmu. Bo ja wiem co mam myśleć na temat np.
        > protestujących górników.
        > Czy ktoś, kto myśli potrzebuje takich programów?
        >
        > Ale cieszę się, że ktoś zauważył, że te programy są po prostu durne.

Gratuluję. Właśnie ukończyłeś z wyróżnieniem pierwszy etap prania mózgu.

pmwd

Bozia
        • al-ki ? (no txt) 21.09.03, 16:04
          • p8 słuchaj, jesteś upośledzony umysłowo??? 21.09.03, 16:20
            bo jeśli tak to przepraszam.
            a jeśli nie to zastosuj się do hasła w sygnaturce

Bozia
            • al-ki Re: słuchaj, jesteś upośledzony umysłowo??? 21.09.03, 16:41

Jeśli, któryś z nas jest upośledzony, to na pewno Ty.
              Nie zamierzam domyślać się o co Ci chodzi.
              • p8 Re: słuchaj, jesteś upośledzony umysłowo??? 21.09.03, 17:15
                al-ki napisał:

>
                > Jeśli, któryś z nas jest upośledzony, to na pewno Ty.
                > Nie zamierzam domyślać się o co Ci chodzi.

Jeśli zamierzałeś mnie obrazić to Ci się nie udało. Chylę czoła przed ludźmi
                upośledzonymi, bo są jak dzieci gorszego Boga, skrzywdzonymi przez los na rzecz
                takich jak Ty którzy nawet nie potrafią tego uszanować. Tylko, że nie
                wytłumaczysz im takich rzeczy jakie może pojąć człowiek określający się
                mianem "normalnym". A wogóle to co Ty za figura jesteś żeby mi ubliżać??? Żeby
                ubliżać komukolwiek. Właśnie takich jak Ty nie toleruję. Przemądrzałych
                popaprańców, pełnoetatowych wszystkowiedzących.

Bozia
                • al-ki Re: słuchaj, jesteś upośledzony umysłowo??? 21.09.03, 17:23

Sam zacząłeś ( patrz tytuł postu ).
                  I nie nazwałem Cię upośledzonym. Powiedziałem, że jesli ktos z nas jest
                  upośledzony, to na pewno Ty.
                  Z Tobą się nie da rozmawiać.
                  • p8 Re: słuchaj, jesteś upośledzony umysłowo??? 21.09.03, 17:50
                    al-ki napisał:

>
                    > Sam zacząłeś ( patrz tytuł postu ).

Twoja reakcja to sprowokowała.

> I nie nazwałem Cię upośledzonym. Powiedziałem, że jesli ktos z nas jest
                    > upośledzony, to na pewno Ty.

Ale ja Cię nie zamierzałem tym obrażać. Wiesz już co myślę na ten temat.

> Z Tobą się nie da rozmawiać.

Dlaczego??? Bo wierzę w to co mówię??? Zadaję trudne pytania??? Używam słów i
                    określeń których nie rozumiesz???
                    Mam reagować jak "normalny" człowiek, naciupać, naubliżać i opluć??? co nieraz
                    mi się zdarza, bo jestem cholerykiem. Ale jak widzisz nie wstydzę się tego i
                    staram się aby mój nastrój nie wpływał na tok dyskusji. Nie obrażam się o
                    nieistotne rzeczy, nie czytam między zdaniami. Przez to się nie da???
                    • gray Re: słuchaj, jesteś upośledzony umysłowo??? 21.09.03, 17:57
                      sam go pierwszy nazwałeś niepełnosprawnym. lecz się panie choleryku.
                      • p8 Re: słuchaj, jesteś upośledzony umysłowo??? 21.09.03, 18:13
                        gray napisał:

> sam go pierwszy nazwałeś niepełnosprawnym. lecz się panie choleryku.
                        >

Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Jak widzę z próżnego to i Salomon nie naleje. Coś jest w tych przysłowiach.
                        Nie chce mi się z Tobą gadać.

Parskasz jadem.
                        • gray Re: słuchaj, jesteś upośledzony umysłowo??? 21.09.03, 18:19
                          p8 napisał:

> gray napisał:
                          >
                          > > sam go pierwszy nazwałeś niepełnosprawnym. lecz się panie choleryku.
                          > >
                          >
                          > Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
                          >
                          > Jak widzę z próżnego to i Salomon nie naleje. Coś jest w tych przysłowiach.
                          > Nie chce mi się z Tobą gadać.

ale obiecaj, że już się nie odezwiesz. :P

>
                          > Parskasz jadem.
                          >

ciekawe.. to samo pomyślałem sobie o tobie już jakiś czas temu..
                          • p8 Re: słuchaj, jesteś upośledzony umysłowo??? 21.09.03, 18:30
                            gray napisał:

> ale obiecaj, że już się nie odezwiesz. :P
                            >

Po tym co od Ciebie usłyszałem nie jestem pewien czy bym się chciał na Ciebie
                            odlać, a co dopiero rozmawiać. Co Ty wogóle wniosłeś do wątku???
                            • gray Re: słuchaj, jesteś upośledzony umysłowo??? 21.09.03, 18:51
                              p8 napisał:

> Po tym co od Ciebie usłyszałem nie jestem pewien czy bym się chciał na Ciebie
                              > odlać, a co dopiero rozmawiać.

a jednak lubisz obrażać, nie? piszesz, że nie lubisz ale tak na prawdę cię to
                              kręci prawda ';> a obrażaj sobie - psy szczekają karawana idzie dalej.

> Co Ty wogóle wniosłeś do wątku???

w zasadzie masz rację - niewiele. po prostu dałem twierdzącą odpowiedź na
                              pytanie czy jesteś debilem. ni mniej, ni więcej.

a teraz, skoro ochoczo potwierdziłeś swoją gotowość do nieodzywania się do
                              mnie, zamknij jadaczkę ponieważ błogosławieni ci, którzy nie mając nic do
                              powiedzenia, nie ubierają tego faktu w słowa.
                        • al-ki Re: słuchaj, jesteś upośledzony umysłowo??? 21.09.03, 18:29

Sam napisałeś, że jesteś cholerykiem. Mamy zatem ten sam temperament. W niczym
                          to jednak nie usprawiedliwia jakiegokolwiek agresywnego zachowania.
                          Może dostrzeżesz to jak już nikt nie będzie chciał z Toba gadać. Nie podniecaj
                          się pozytywna opinią Kirki, ja też mam ludzi, którzy mnie lubią.
                          W jakiś sposób to forum ustawiło mnie. Czasem znowu coś mnie walnie i znowu
                          przywołują do porządku. Może z Tobą będzie podobnie.
                          • p8 Re: słuchaj, jesteś upośledzony umysłowo??? 21.09.03, 18:46
                            al-ki napisał:

>
                            > Sam napisałeś, że jesteś cholerykiem. Mamy zatem ten sam temperament. W niczym
                            > to jednak nie usprawiedliwia jakiegokolwiek agresywnego zachowania.

Do czego dążysz??? Gdzie jest jakiś przejaw Mojej agresji??? Ja potrafię
                            zapanować na Sobą. Pewnie że tylko w pewnym stopniu, ale u mnie teń stopień
                            jest b.duży. Kiedyś, może tak - teraz z każdym dniem jestem spokojniejszy, co
                            nie oznacza że nie mogę nawtykać paru kurew komu trzeba. Wypowiadam się pełnym
                            zdaniem, treść wpisu sprawdzam przed wysłaniem, mocniejsze zdania wycinam.

> Może dostrzeżesz to jak już nikt nie będzie chciał z Toba gadać. Nie podniecaj
                            > się pozytywna opinią Kirki, ja też mam ludzi, którzy mnie lubią.

Człowieku, na świecie żyje parę miliardów ludzi. Czy naprawdę wyobrażasz Sobie
                            że się popłaczę bo jakiś cep nie zechce odpisać na mój post na jednym z tysięcy
                            forów internetowych??? Na którym wypowiadałem się prawie od początku jego
                            powstania??? Ochłoń, proszę. Zaraz idę na spacer, z przyjaciółmi, z nimi sobie
                            pogadam. Co do Kirki - znam Ją osobiście. Ciebie nie.

> W jakiś sposób to forum ustawiło mnie. Czasem znowu coś mnie walnie i znowu
                            > przywołują do porządku. Może z Tobą będzie podobnie.

To Twój błąd. Też taki popełniłem. Raz.

pzdr

Bozia
                • Gość: p7 Gdzie ci Al-Ki ubliżył, zanim ty to zrobiłeś?? IP: 80.54.22.* 21.09.03, 18:12
                  Przemądrzały, pełnoetatowy, wszystkowiedzący popaprańcu?
                  Takich nie lubisz?
                  No to wiadomo skąd u ciebie te bluzgi. Zakompleksiony, nienawidzący
                  wszystkich, a zwłaszcza siebie gówniarz dorwał się do klawiatury i anonimowo
                  rzyga z monitora na wszystkich, nie będąc w stanie zrozumieć, że niektórzy w
                  pierwszym odruchu go nawet poparli.
                  Taki z ciebie "Bozia", jak ludzie:
                  "upośledzeni, bo są jak dzieci gorszego Boga, skrzywdzonymi przez los na rzecz
                  takich jak Ty którzy nawet nie potrafią tego uszanować."
                  Hihihihihi.
                  Taki stek bzdur wypisał publicznie i bez wstydu "człowiek określający się
                  mianem normalnym".
                  Nie liczę, że coś z tego zrozumiałeś. I z tego coś sam napisał też.
                  Hihihi.
                  Ale z ciebie cep "pipo ósma"(p8).
                  • p8 Re: Gdzie ci Al-Ki ubliżył, zanim ty to zrobiłeś? 21.09.03, 18:22
                    Gość portalu: p7 napisał(a):

> Przemądrzały, pełnoetatowy, wszystkowiedzący popaprańcu?
                    > Takich nie lubisz?
                    > No to wiadomo skąd u ciebie te bluzgi. Zakompleksiony, nienawidzący
                    > wszystkich, a zwłaszcza siebie gówniarz dorwał się do klawiatury i anonimowo
                    > rzyga z monitora na wszystkich, nie będąc w stanie zrozumieć, że niektórzy w
                    > pierwszym odruchu go nawet poparli.
                    > Taki z ciebie "Bozia", jak ludzie:
                    > "upośledzeni, bo są jak dzieci gorszego Boga, skrzywdzonymi przez los na
                    rzecz
                    > takich jak Ty którzy nawet nie potrafią tego uszanować."
                    > Hihihihihi.
                    > Taki stek bzdur wypisał publicznie i bez wstydu "człowiek określający się
                    > mianem normalnym".
                    > Nie liczę, że coś z tego zrozumiałeś. I z tego coś sam napisał też.
                    > Hihihi.
                    > Ale z ciebie cep "pipo ósma"(p8).

Przykro mi. Nie rozmawiam z anonimowymi tchórzami. Jeśli nie podoba Ci się moje
                    zdanie na temat upośledzonych to przedstaw Swoje, Tylko już się zaloguj.
                    Bo czego mam się wstydzić??? Że zauważam słabszych od siebie???
                    • Gość: p7 Nic mnie nie obchodzi twoje zdanie o upośledzonych IP: 80.54.22.* 21.09.03, 20:19
                      W tym wątku wcale zresztą nie o to chodzi.
                      Nie rozumiesz co czytasz, i nie wiesz co piszesz. Potem nawet jeśli czytasz to
                      co napisałeś, to i tak tego nie rozumiesz, a winą za to coś sam wyklepał,
                      obarczasz adwersarzy.
                      Ja upośledzonym współczuję i staram się im pomagać.
                      Ale jak spotkam na ulicy kwestarza, który będzie zbierał na leczenie
                      psychiatryczne dla "p8", to nie dam ani grosza. To forsa wyrzucona w błoto.
                      Bez nadziei poprawy.

• Gość: p7 P.S. Nie ma słabszych od ciebie!!!! (nt) IP: 80.54.22.* 21.09.03, 20:24
              • Gość: Maruda Al-ki, daj spokój, szkoda nerwów... /nt/ IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.09.03, 17:23
                • p8 daj spokój, po co się wysilać... 21.09.03, 17:43
                  ...na dyskusję. Łatwiej poniżyć rozmówcę.

pzdr

Bozia
                  • Gość: p7 Pewnie, że łatwiej. IP: 80.54.22.* 21.09.03, 20:29
                    W tym jesteś najlepszy.
    • michael00 Re: TVN IQ 21.09.03, 16:47
      A moim zdaniem właśnie hodowle królików powinny być ograniczone. Nie
      zlikwidowane, ale dopuszczalne tylko dla tych, którzy otrzymają stosowną na to
      zgodę od stosownego urzędu. Jake kryteria i jakie wymagania - to rzecz do
      ustalenia. Ale zarówno całkowita likwidacja, jak i to co się dzieje obecnie są
      moim zdaniem niedopuszczalne.
    • aric666 Abstra....ąc od uposledzenia... 22.09.03, 08:30
      Czy mógłby ktos mi powiedzieć co to za program??

A tak na marginesie to ja się przyznam. Jestem uposledzony i sterowany przez
      siły medialne, i dobrze mi z tym.:)
    • michaelus Re: TVN IQ 22.09.03, 12:12
      Taki sam test IQ odbył się na wiosnę w czeskiej telewizji Nova. Potem Czesi
      chwalili się, że są najlepsi w Europie, bo pobili Niemców, Holendrów ...
      Ciekawe jak będzie z Polakami?
    • kropaszenko Re: TVN IQ 22.09.03, 13:02
      A moze "Big Brother - Kropiwnicki"? No wiecie, 24h z Kropiwnickim.
      Juz widze te zwiastuny:
      "Zobacz gdzie jezdzi Kropiwnicki, zobacz jak podejmuje decyzje."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka