maruda 24.09.03, 22:13 Nie wiem, o której zaczynacie pracę jutro, ale czy jeśli przyjechałbym z małym kocim dżentelmenem, dałoby radę umiescić jego zdjęcie i apel w piątkowej Gazecie Łódzkiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja.lodz Re: ~~~~~~~~Marudo~~~~~~~~ 24.09.03, 23:44 maruda napisał: > Nie wiem, o której zaczynacie pracę jutro, ale czy jeśli przyjechałbym z małym > kocim dżentelmenem, dałoby radę umiescić jego zdjęcie i apel w piątkowej Gazeci > e Łódzkiej? > Przyjeżdżaj. Najlepiej po 11. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Jesteście wspaniali! Dzięki!!!!!!!!!!! /nt/ IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.09.03, 07:32 Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Jesteście wspaniali! Dzięki!!!!!!!!!!! /nt/ 25.09.03, 10:44 przyjeżdżaj z kotem. Trochę go przechowam, a potem się zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Jesteście wspaniali! Dzięki!!!!!!!!!!! /nt/ IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.09.03, 15:34 Kropko sytuacja sie unormowała. Jutro ukaże sie ogłoszenie i mam nadzieję, że ktoś na stałe sie znajdzie. Jeśli nie, chętnie skorzystam z propozycji! Ale liczę, że juz jutro kociak znajdzie stały dom, bo jest naprawde wspaniały. Zawładnął sercami całej Redakcji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Jesteście wspaniali! Dzięki!!!!!!!!!!! /nt/ 25.09.03, 15:47 a Redakcja nie chce mieć służbowego kota? Można w koszty wpuścić :)) Jakby nikt się jutro nie znalazł - dzwoń. Wysyłam Ci mailem swój telefon Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lodz Dziękuję, już mamy 25.09.03, 15:51 Tu już dawno wszyscy dostali kota. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Dziękuję, już mamy 25.09.03, 22:44 ja bym wziela... ale mam dwa swoje i psa do tego... wiec przepraszam... ale jesli jakas karma, witaminy czy cokolwiek, to bardzo prosze do mnie pisac. zawsze z mila checia sie podziele tym co mam. Odpowiedz Link Zgłoś