Dodaj do ulubionych

~~~~~~~~Redakcjo~~~~~~~~

24.09.03, 22:13
Nie wiem, o której zaczynacie pracę jutro, ale czy jeśli przyjechałbym z małym kocim dżentelmenem, dałoby radę umiescić jego zdjęcie i apel w piątkowej Gazecie Łódzkiej?
Obserwuj wątek
    • maruda Proszę, niech ten wątek nie spanie do rana! /nt/ 24.09.03, 22:15
    • fleurette popieram prosbe. 24.09.03, 22:28
      popieram prosbe.
    • redakcja.lodz Re: ~~~~~~~~Marudo~~~~~~~~ 24.09.03, 23:44
      maruda napisał:

> Nie wiem, o której zaczynacie pracę jutro, ale czy jeśli przyjechałbym z
      małym
      > kocim dżentelmenem, dałoby radę umiescić jego zdjęcie i apel w piątkowej
      Gazeci
      > e Łódzkiej?
      >

Przyjeżdżaj. Najlepiej po 11.
      • Gość: Maruda Jesteście wspaniali! Dzięki!!!!!!!!!!! /nt/ IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.09.03, 07:32
        • kropka Re: Jesteście wspaniali! Dzięki!!!!!!!!!!! /nt/ 25.09.03, 10:44
          przyjeżdżaj z kotem. Trochę go przechowam, a potem się zobaczy.
          • Gość: Maruda Re: Jesteście wspaniali! Dzięki!!!!!!!!!!! /nt/ IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.09.03, 15:34
            Kropko sytuacja sie unormowała. Jutro ukaże sie ogłoszenie i mam nadzieję, że ktoś na stałe sie znajdzie. Jeśli nie, chętnie skorzystam z propozycji!
            Ale liczę, że juz jutro kociak znajdzie stały dom, bo jest naprawde wspaniały. Zawładnął sercami całej Redakcji :)))
            • kropka Re: Jesteście wspaniali! Dzięki!!!!!!!!!!! /nt/ 25.09.03, 15:47
              a Redakcja nie chce mieć służbowego kota? Można w koszty wpuścić :))
              Jakby nikt się jutro nie znalazł - dzwoń. Wysyłam Ci mailem swój telefon
              • redakcja.lodz Dziękuję, już mamy 25.09.03, 15:51
                Tu już dawno wszyscy dostali kota.
                • keridwen Re: Dziękuję, już mamy 25.09.03, 22:44
                  ja bym wziela... ale mam dwa swoje i psa do tego... wiec przepraszam...

ale jesli jakas karma, witaminy czy cokolwiek, to bardzo prosze do mnie pisac.
                  zawsze z mila checia sie podziele tym co mam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka