dziad_borowy 03.07.08, 13:10 Ile kosztuje kurs? Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Riksza IP: *.toya.net.pl 10.09.08, 09:05 yavorious.. Ty mówisz??!! myślałam że jesteś automatem z linkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Riksza 03.07.08, 13:17 Kurs bieżący: 1 osobojazda = 5 złotych W niektórych przypadkach bluzgi rykszarza gratis. Poza Piotrkowską do ustalenia indywidualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Riksza 03.07.08, 16:16 Ja wiosna za przejazd przez pol Pietryny, z synem i siostrzencami zaplacilam 10 zl. Wazylismy wspolnie pewnie tyle, co dwoch normalnych facetow. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani na trzeźwo bodajże 4 zł 03.07.08, 20:07 ale jak sie rozczulisz po pijaku to i nawet 50 zł może być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riksiarz Re: Riksza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 09:00 Na trasie Pl.Wolnosci - Central w jedna strone 4zł od osoby Po godz. 20:00 5zł od osoby Z piotrkowskiej do manufaktury badz do galerii łódzkiej przewaznie 10zł od osoby Aczkolwiek wyjazd poza piotrkowska do ustalenia z kierowca rikszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedał..ujacy Re: Riksza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 11:50 Tanio i dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Nigdy nie jechałam rykszą. Fajne to? 10.09.08, 12:25 Najbardziej dziwna jest dla mnie wizja jeżdżenia ławką parkową po Zachodniej, w pełnym ruchu drogowym. Nogi trzeba wtedy podwijać? Czy raczej stroszyć, żeby piętami odbijać się od samochodów? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Nigdy nie jechałam rykszą. Fajne to? 10.09.08, 13:20 to zależy jaka riksza - są przecież również takie, gdzie rikszarz robi za konia pociągowego, a nie popychadlo :) wtedy pasażer jest bezpieczniejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Pasażer ciągniony lędźwiami jest wystawiony. 10.09.08, 13:33 Jakoś mam dwojakie odczucia w stosunku do. Takie bezpośrednie wykorzystywanie ludzkiej siły do holowania mojego tyłka wydaje mi się takie... burżujskie. Nawet jeśli za to płacę. A zaraz, kiedy kasy fiskalne dla ryksz? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Pasażer ciągniony lędźwiami jest wystawiony. 10.09.08, 15:16 Eee tam burzujskie. A bezposrednie wykorzystywanie ludzi do sprzataniu po mnie kibla albo odgarnianiu sniegu z chodnika o 4 rano to jakie jest? Robota jak robota. Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś