Gość: gentleman Trzym się Marcin! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 20:09 Nie martw się Marcin. kibice tak tego nie zostawią. wstyd mi za takie decyzje działaczy ale wierze że da się to jeszcze odkręcić. ciekaw jestem kto tą decyzje podjął. z resztą to nieważne. Marcin musi wrócić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thibault Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.eranet.pl 01.08.08, 21:55 To co sie ostanio wyprawia w tym klubie to jest istne dziadostwo. Najpierw siłą przy zielonym stoliku chce się wepchać drużynę do ekstraklasy kosztem Polonii Bytom, która w sportowej walce była lepsza w zeszłym sezonie od Widzewa, a teraz zwalania się Marcina... Jestem Widzewiakiem i będę nim zawsze, ale wstyd mi za ludzi którzy kierują obecnie tym klubem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚRDM Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 02.08.08, 13:47 a to Zubowa zemsta za baty od Polonii Probierza,co to sie nie nadawał......1:4? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunet1910 panie cacek litości, co to ma być!? IP: *.astral.lodz.pl 01.08.08, 22:01 ...to jest żenada, że tacy nieudacznicy jak zub pracują nadal dla Widzewa a naprawde wrtościowi ludzie sa niechciani w klubie! Może ktoś w końcu pomyśli nie tylko o kasie a też o tym, że wielu ludzi tworzyło ten klub przez wiele lat żeby był gdzie jest! ...liczy się tylko Widzew! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz.nie.widz Re: panie cacek litości, co to ma być!? IP: *.chello.pl 01.08.08, 22:30 liczy się tylko kasa misiu kasa a "wartości" to ma inwestycja a nie emocje czy historia...jak się sprzedaliście bankowcom to przestańcie się łudzić że jest za tym jakaś idea i pomyśleć że takim ludziom dajemy naszą kasę na przechowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrea Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 11:42 Niewidomi masażyści są najlepsi. Tym bardziej jeśli kochają swojego pracodawcę. Moim zdaniem Widzew powinien przemyśleć swoją decyzję o dojść do porozumienia z niewidomym masażystą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damiano Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.toya.net.pl 02.08.08, 12:31 Myślę, że to najlepszy argument, że Marcin jest dobrym masażystą. Oby przekonał on Cacka i jego świtę, że miejsce Marcina jest w Widzewie!!! A ponieważ to jeden z największych kibiców Widzewa, to my fani tego klubu, tym bardziej nie możemy przejść obok tej sprawy obojętnie!!! uważam, że trzeba dać temu wyraz na najbliższym meczu na Piłsudskiego!!! P.S. Widziałem kilka dni temu Marcina na Widzewie Wschodzie i powiem szczerze, że byłem przekonany, iż on nadal pracuje w Widzewie. Widziałem jak zmaga się z krzywym chodnikiem i krawężnikami i pomyślałem sobie, że dobrze iż może pracować w swoim ukochanym klubie. że to na pewno dodaje mu siły w codziennym życiu.. a tu okazuje się, że ludzie rządzący teraz Widzewem mają go w głębokim poważaniu!!! ;-( chciałbym się mylić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dbwa Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 15:23 Cacek niech wypier.... Zooba i da MARCINOWI jego wypłate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markopolo skandal cacek judasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 17:45 SKANDAL - CACEK GBUR ! Odpowiedz Link Zgłoś
conieczka5 Re: skandal cacek judasz 02.08.08, 20:39 a ja myślę,że nie oto chodzi iż Widzewa nie stać na te marne grosze dla Marcina tylko oto,że On śmiał o nie prosić.Służba w Polsce ma pracować za tyle ile "Pan" łaskawie da a najlepiej w pozycji kucznej żeby szybciej było paść na kolana.Myślę,że to się tyczy wszystkich "żuczków" pracujących w Polsce nie tylko Marcina.Ale może kiedyś za 100 lat też będą w Polsce pracodawcy przez duże P z klasą i sercem. Pozdrawiam Wszystkich tu piszących i Marcina. Żuczek Conieczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roch Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.lodz.msk.pl 02.08.08, 20:44 jest mi bardzo bardzo smutno, jak czytam takie rzeczy o naszym Widzewku tak się czasem zastanawiam, kto teraz rządzi tym klubem, bo niestety nie wszyscy ludzie mają klasę (nie dotyczy to zaznaczam zwłaszcza Cacka, bo on akurat umie się zachować, ale jak się czasami patrzy, kogo zatrudnił w klubie ehh). Ci ludzie nie potrafią za nic zrozumieć, czym jest tradycja, historia. Pocieszające jest natomiast, że Cacek umie wyciągać wnioski. Mam nadzieję, że po tym artykule zmienią zdanie choć co do Marcina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 18:06 Ludzie obudźcie się wreszcie. TO JUŻ NIE JEST TEN WIDZEW, widzew z charakterem z odpowiednimi działaczami, piłkarzami itp. To już ma być zabawka pana Cacka i spółki, maszynka do zarabianie pieniędzy. Ludzie będą przychodzic i odchodzić a firma ma się krecić. Czynnik ludzki tu ma być nieważny liczy się biznes. to jest smutna prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYLKO WIDZEW RTS Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.toya.net.pl 03.08.08, 19:33 SKANDAL!!!!!SKANDAL!!!!!SKANDAL!!!!!O MARCINIE SLYSZELI WSZYSCY KIBICE WIDZEWA.BYL I ......!!!!!!CHLOPAK DOPRASZAL SIE O TO CO MU SIE NALEZALO,A TU TAKIE COS.WLADZE WIDZEWA-WSTYD!!!!!WSTYD!!!!! I JESZCZE RAZ WSTYD!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrkowska Widzew Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.toya.net.pl 03.08.08, 21:23 Szanowny Panie Cacku Idz Pan po rozum do głowy. Wywal Pan nierobow - dyrektorow od niewiadomo czego i zatrudnij Pan specjalistow. Zacznij Pan od ponownego zatrudnienia Kaczorowskiego, masażysty. Bo to zdaje się jedyny człowiek z wiedza, sercem dla Widzewa i z jajami jaki pracował na Widzewie. Wyłączając oczywiście Pana Waldę, 2 masażyste, który pracuje jeszcze w tym klubie. Taki Zub to przy nich ma orzeszki pistacjowe. Panie Cacek, najlepiej to się Pan przeprowadź do Łodzi! Wtedy będziesz Pan miał wszystko jak na dłoni, a nie tylko statystyki podane przez nieudaczników! Bo narazie to Pan bardzo kompromituje swoje nazwisko, a przedewszystkim WIDZEW! Pomyślności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzecznik Re: Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.chello.pl 04.08.08, 00:02 ale po co mam się do łodzi przeprowadzać? jak na ostrygi i szampna i tak do stolicy jechać muszę...i to samochodem bo wy jacyś tacy odcięci od świata jesteście...bez lotniska i standardowej kolei (o szybkiej nawet nie wspomnę )... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HHH Widzew nie chce niewidomego masażysty IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.08.08, 19:20 WLADZE WIDZEWA WYPIE..C DO WARSZAWKI Odpowiedz Link Zgłoś