tartaq 02.10.03, 13:53 No ja juz nie mowie o pisaniu... Ale na mysl o czytaniu, a juz w ogole o podejsciu do komputera zaczyna mnie trzasc :( Ile dni wytrzymam bez forum??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b00g13 Re: Jesienna deprecha... 02.10.03, 14:00 mam znowu doła znów pragnę śmierci wracają stare lęki i nie mogę w nocy spać ból przemijania choroby wojny rozpacz wszystkie ciemne strony życia dręczą mnie ach qrfa mać brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i nie kręci mnie może jestem nienormalny, za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komatr adidasa sprzedał mi kury (tymona tymańskiego) jesienna deprecha z płyty p.o.l.o.v.i.r.u.s. gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tartaq Re: Jesienna deprecha... 02.10.03, 14:19 b00g13 napisał: > kury (tymona tymańskiego) jesienna deprecha z płyty p.o.l.o.v.i.r.u.s. > gorąco polecam > To prawda, bardzo przyjemna piosenka ;) AAAARRRRGGGHHH Mialem juz nie siadac do komputera :P Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Jesienna deprecha... 02.10.03, 16:07 Zawsze ta piosenka dziwnie kojarzyła mi się z inną. Z "Chryzantemy złociste", oczywiście. Ma ktos linka do mp3 z tym, bo gdzieś zgubiłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Jesienna deprecha... IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.10.03, 16:16 Życzysz sobie na maila? Sam jestem zaskoczony, że mam tę piosenke, bo bardzo mi działa na nerwy, ale mam, więć służę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Jesienna deprecha... 02.10.03, 18:47 Jaki ma rozmiar? Najpierw musze się dowiedzieć, czy mój modem to wytrzyma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Jesienna deprecha... IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.10.03, 19:48 2 Mega z małym haczykiem - powiedzmy 2,5. Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Jesienna deprecha... 02.10.03, 22:57 To dawaj :) da.killa(małpa)gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maruda Niestety, wróciło... 02.10.03, 23:25 "Your message could not be delivered to the following address: <da.killa@poczta.gazeta.pl> It exceeded the maximum message size of 2048k as set by the system admininstrator." Jeśli masz konto na jakims innym serwerze, daj adres- jutro podeślę. Póki co, idę spać. Dobrej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Niestety, wróciło... 02.10.03, 23:30 maruda napisał: > Jeśli masz konto na jakims innym serwerze, daj adres- jutro podeślę. Dzięki za próbę. Spróbuj na wookie_h(małpa)wp.pl - tam jest limit 4MB. > Póki co, idę spać. Dobrej nocy! Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Mam nadzieje, ze teraz sie udało /nt/ IP: *.tvsat364.lodz.pl 03.10.03, 13:18 Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Mam nadzieje, ze teraz sie udało /nt/ 03.10.03, 19:49 Doszło! Dzięki wielkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
princepolo To podziel mu... 03.10.03, 22:06 na 2 kawałki. Potem Outlookiem zrekonstruować trza i po krzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda A bo to ja umiem?! IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.10.03, 17:54 Jeszcze ten komputer mi krzywde zrobi i co wtedy? ;-) Jak nie kijem go to pałką, ważne, że w końcu doszło. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Jesienna deprecha... 02.10.03, 19:06 Biorąc pod uwagę,że jestem na necie po raz pierwszy od miesiąca.... jeszcze mnie nie trzęsie.. ale już niedługo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Jesienna deprecha... 02.10.03, 19:35 a mnie właśnie komputer przed w/w deprechą ratuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Jesienna deprecha... IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 20:02 Ja tak a propos deprechy. Moja najlepsza kumpele dopadło:/. a mnie tak falami dopada :/. miejmy nadzieje ze jeszcze zobaczymy slonce bo jak nie to przechlapane:(. pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
tartaq Re: Jesienna deprecha... 02.10.03, 23:14 Wlasnie nieoficjalnie dowiedzialem sie, ze Slonce wzielo urlop i do marca przebywac bedzie na Kanarach... No coz, przygotujcie sie do zimy :D Nasmarujcie narty, snowboardy, wyciagnijcie z piwnicy lancuchy na kola :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrita Re: Jesienna deprecha... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 03.10.03, 19:41 nawet tak nie rzartuj.......... całe 7 miesięcy???? bez słońca Odpowiedz Link Zgłoś
marezzia Re: Jesienna deprecha... 02.10.03, 23:44 a ja sie nie moge deprechowac bo mam ostatnio ciezki okres w zyciu musze jakos zaczac studia... Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Jesienna deprecha... 03.10.03, 19:56 heh... ja jestem dziś na forum po raz pierwszy od baaaaaaaaaardzo dawna. też mnie trzęsie jak chcę a nie mogę (niczym Lech Wu.) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jesienna deprecha... 05.10.03, 15:55 Ja jakoś nie czuję oporów przed kompem :) To narzędzie pracy, rozrywki i komunikacji, nie widzę więc powodu omijania go z daleka :) Depredji jako takiej też nie czuję :D Odpowiedz Link Zgłoś