Gość: lisa IP: 212.191.72.* 11.10.03, 01:31 nareszcie w Łodzi :))) idźcie wszyscy - ja byłam. jest fantastyczne. grają w Jaraczu !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pran Re: norway.today 17.10.03, 23:21 nooo. bardzo ciekawe. nareszcie koniec z akademizmem, miernotą i sztukami o pokoleniu mojej babci, nic a nic mnie nie obchodzacymi. nareszcie jakies młode twarze(nieznane)hura!!!anie pan Wrocławski który ma monopol na role pierwszoplanowe. a dziwczynka, która zagrała Julie była cudowna, zagrała koncertowo, uwierzyłam jej - a to zdarza sie sporadycznie w teatrze. bardzo sie ciesze z tej inicjatywy i chwała za to, że to przedstawienie powstało. teraz w planach "Polaroidy", a jak wystawią jeszcze Sarah'e Kane to bede ich po stopach całować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Re: norway.today IP: *.ics.p.lodz.pl / 172.20.1.* 14.11.03, 18:30 Nie podobało mi się, może dlatego, że wychowałem się na Kobrach, Teatrach TV itd. Generalnie pustką wiało. Poza buntem, który głównie objawiał się bluzgami (to teraz modne w Teatrze, tym samym przestaje się odróżniać od filmu) nie dostrzegłem prawdziwości problemów młodego pokolenia, o czym podobno miała być ta sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś