senor.eugenio 16.09.08, 06:33 Zupełnie jak diament - maleńki, kosztowny i nie ma zębów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senor.eugenio No i się klikło 16.09.08, 06:35 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5698414,Bedzie_wojna_o_kase_dla_prezydenta.html Swoją drogą - powiedzcie na co byście wydali 190 milionów złociszy. Odpowiedź "na implanty" nie wchodzi w grę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: No i się klikło IP: 91.193.160.* 16.09.08, 06:47 Za niedługo pojawi się tu Longi i we właściwy sobie sposób uświadomi Cię że ......... . Użyje "kopiuj-wklej", może określenia "by wszystkim żyło się lepiej" , "donek" itp . Myślę że do godziny 10.00 będziesz miał dopowiedź. A moim zdaniem mogliby tę kasę wydać na bal z okazji zniknięcia Kaczyńskich i paru innych przystojniaków z naszej sceny politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: No i się klikło 16.09.08, 08:05 Należy mu się...dużo zrobił dla Polski w przeciwieństwie do leniwego premierka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: No i się klikło IP: 91.193.160.* 16.09.08, 08:18 A nie mówiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Nasz Drogi Prezydent 16.09.08, 08:41 Wielkimi krokami zbliża się kampania prezydencka. Pieniędzy nie ma skąd brać. Członkowie partii należącej do braci nie chcą/nie są w stanie wyłożyć pieniędzy na kampanię i bizantyjskie życie dworu, no to postanowiono, że braci utrzyma naród, ze swoich ciężko zarobionych dochodów. Acha nr 1, trzeba też utrzymywać oddanych braciom, którzy zostali wyrzuceni z innych posad. Acha nr 2 buty "od Żmiji" też kosztują swoje. Obstalował sobie Lech, teraz następną parę odebrał Jarosław. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta a nasz nieudacznik premierek 16.09.08, 09:03 który z taka ochotą ma zamiar wykastrować pedofilii,a później wprowadzić euro(bieda krąży)znów zafunduje starej wakacje z budżetu...może tym razem gdzie pieprz rośnie? Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Cały naród utrzymuje swoje skarby, 16.09.08, 09:04 A Ty na co czekasz? bi.gazeta.pl/im/1/5698/z5698151X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Cały naród utrzymuje swoje skarby, 16.09.08, 09:16 radioaktywny napisał: > A Ty na co czekasz? Na obiecaną POdwyżkę płac...jak na razie jest POdwyżka ale -jedzenia -wody -opał -marchewka -rzodkiewka -czynsz -prądu -materiały budowlane -wyprawka do szkół dla dzieci dużo by tu wymieniać,przez te 300 dni rządów nieudacznika zdrożało wszystko...może on zbiera na wycieczkę na księżyc? Pierwszy "demokratyczny"polaczek w kosmosie,tia...to miało by sens((POdwyżki) Zabawny jest fakt że za tego rządu już nic się nie opłaca produkować,ani wydobywać,skoro nawet węgiel jest sprowadzany z Nowej Zelandii :-))) Coś drogo nas wychodzą te wakacje w Peru Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Re: Cały naród utrzymuje swoje skarby, 16.09.08, 09:23 A może jest jakiś inne wytłumaczenie faktu, że ch...owo zarabiasz? Ja nie narzekam - jest mi coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Cały naród utrzymuje swoje skarby, 16.09.08, 09:27 senor.eugenio napisał: > Ja nie narzekam - jest mi coraz lepiej. To fajnie,życzę ci orgazmu w takim razie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dur Re: Cały naród utrzymuje swoje skarby, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 20:34 czyli twój poziom bz longeta Odpowiedz Link Zgłoś
atreck Re: Nasz Drogi Prezydent 16.09.08, 20:56 Nasz Drogi Prezydent jest jak balonik. Szpileczką Go i odleci. i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś