Gość: ``` IP: *.p.lodz.pl 26.09.08, 13:52 to już drugi w tym roku, może one były tak konstruowane jako bomba??? jeden przycisk i staje w płonieniach??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: strojak Re: pozar autobusu IP: *.toya.net.pl 26.09.08, 14:13 Dajmy więcej nagród prezesowi MPK! Patologia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: pozar autobusu IP: *.toya.net.pl 26.09.08, 18:18 Jechaliśmy tym autobusem z żoną i naszym bąblem w wózku. Sam pożar na szczęście rozkręcał się powoli, najpierw od dymu z tyłu autobusu. Wszyscy w miarę spokojnie zdążyli się ewakuować. Dopiero po chwili przyszło mi do głowy co mogło się stać gdyby rozpaliło się szybko. Autobus pełen ludzi a my w środku. Naszym chorobliwie oszczędnym władzom MPK już dziękujemy. PS. Nie wiem, na wybuch pożaru nie wpłynęła agresywna jazda kierowcy, bo ostro dawała po gazie i hamulcach. Chyba był lekko opóźniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pozar autobusu IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.09.08, 20:14 > Dopiero po chwili przyszło mi do głowy co mogło się stać gdyby rozpaliło się > szybko. Wiesz, prawdopodobnie autobusy tak są skonstruowane, żeby nie zamieniały się w 3 sekundy w kulę ognia, więc chyba jednak można czuć się w nich w miarę bezpiecznie. Oczywiście współczuję przeżycia. Odpowiedz Link Zgłoś