Gość: autor IP: *.eranet.pl 28.09.08, 20:23 Komuniści w kościele, koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obserwator Nowa jakość w radzie IP: *.toya.net.pl 28.09.08, 23:37 Coś się jednak w radzie zmieniło w stosunku do poporzednich kadencji. Śluby, narodziny dzieci. Dawniej to były tylko pogrzeby, a jak coś się rodziło to wnuki. Widać, że jest tam sporo młodych ludzi. I to przynosi efekty - idą na slub znajomego , nie patrzą , że jest z innej opcji politycznej. Może, jestem naiwny, ale takie nawet drobne rzeczy wydają się dobrze wróżyć współpracy dla dobra miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykomunista Ślub szefa opozycji IP: *.centertel.pl 29.09.08, 01:09 Obłuda czerwonych nie zna granic, a poziom wyborczej w lansowaniu "czerwonej" strony zycia chyba powoduje dusznosci u Michnika, gratulacje pismakom, maogą sobie wpisać w cv "artykuły z ważnych dziedzin życia gospodarczego", to może ich wezmą do faktu lub E.Ilustorwanego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagodka Re: Ślub szefa opozycji IP: 78.148.79.* 29.09.08, 01:28 Co za kretyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlatego w Polsce nigdy nie bedzie dobrze. Cale szczescie ze mieszkam w Anglii od 38 lat i nie musze zyc wsrod takich idiotow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagodka Re: Ślub szefa opozycji IP: 78.148.79.* 29.09.08, 01:32 Co za kretyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlatego w Polsce nigdy nie bedzie dobrze. Cale szczescie ze mieszkam w Anglii od 38 lat i nie musze zyc wsrod takich idiotow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pisze o atykomuniscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianin Re: Ślub szefa opozycji IP: *.centertel.pl 29.09.08, 04:49 to ty musisz być zydówką jak tyle lat mieszkasz w anglii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phobos re kretynka IP: *.toya.net.pl 29.09.08, 08:24 i to kretynka z Manchester:) no jak gazete czyta to moze;) i cos w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Ślub szefa opozycji IP: *.retsat1.com.pl 29.09.08, 09:18 Zycze wam duzo szczescia, zdrowia i pomyslnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaC Noc poślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 10:47 www.jacek-cybusz.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Ślub szefa opozycji IP: *.toya.net.pl 29.09.08, 15:10 czy ksiądz Turek został już oczyszczony z zarzutów prokuratorskich? Wierzyć się wprost nie chce jak to towarzystwo wzajemnej adoracji się wspiera. Bez względu na barwy polityczne. Tylko wpływy i kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Joński od lat wspiera nielegalną dziłaność Turka IP: *.gprs.plus.pl 29.09.08, 23:31 - księdza , kóry mu udzielał ślubu.A prokuratura nadal się interesuje Turkiem i Jońskim. Dziwi tylko tak liczna obecność radnych PiS na tym ślubie. Podwójna moralność ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: Joński od lat wspiera nielegalną dziłaność Tu IP: *.toya.net.pl 30.09.08, 12:52 A czemu niby prokuratura ma interesować się Jońskim? bzdury wyssane z palca przez ograniczonego człowieka bez wiedzy!!!Przypuszczam człowieku,że o ks. Turku też wiesz niewiele? Nielegalna działalność? Poczytaj najpierw troche, a potem sie wypowiadaj...Młodej Parze wszystkiego najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Ślub szefa opozycji IP: *.toya.net.pl 29.09.08, 15:22 jeszcze mały aneks. Jakiś czas temu mogłam obserwować komitywę ks. Turka, senatora (wówczas)SLD Antoszewskiego i jeszcze jednego nieznanego mi osobnika siedzących przy jednym stoliku w ogródku kawiarnianym,rozluźnionych, zadowolonych, z komórkami przy uchu jak prawdziwi biznesmeni. Znamienny i niezapomniany obrazek, który wtedy wiele mi wyjaśnił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Ślub szefa opozycji IP: *.toya.net.pl 29.09.08, 15:24 na pewno zaraz zniknie ten temat z forum. Co z tematem hotelu w Manufakturze? Czyżby cenzura działała ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Jacka Cybusza Ślub szefa opozycji IP: *.toya.net.pl 29.09.08, 21:52 Tekst na Twoim blogu jest mało zabawny.Jak kiedyś mawiano"ni pies, ni wydra" Postulat (zawiedziony podglądacz-co??)transmitowania nocy poślubnej napewno nieuzasadniony, a to z prostej przyczyny.Noc poślubna kojarzy się z utratą dziewictwa!A nie sądzę żeby w tym małżeństwie najpierw był ślub, a potem "siup"Poza tym, ta para młodych jest sympatyczna (i nie przeszkadza mi pochodzenie kogokolwiek).MŁODYM-Wiele Szczęścia na nowej drodze życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaC Wiara czyni cuda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 10:50 jacek-cybusz.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Ślub szefa opozycji IP: *.toya.net.pl 30.09.08, 12:59 Taaak....na pewno Ci Młodzi mający po dwadzieścia pare lat mają wiele z kominizmem wspólnego...Ech...ludzie opanujcie się!!! Sto Lat dla Młodych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Ślub szefa opozycji IP: *.toya.net.pl 30.09.08, 14:21 z komunizmem może nie ale z ciemnymi interesami na pewno, bo barwy przynleżności najmniej się liczą. Kasa misiu, kasa, o to chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Ślub szefa opozycji IP: *.toya.net.pl 30.09.08, 16:18 Z ciemnymi interesami???Hahaha...Dziecko kochane nie rozśmieszaj mnie...Szukaj tych ciemnych interesów tam gdzie są naprawde,a tych młodych ludzi zostaw w świętym spokoju.To nietakt wypowiadać się o ludziach,o których nie ma się zielonego pojęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: Ślub szefa opozycji IP: *.toya.net.pl 30.09.08, 16:45 "nietaktem" były oskarżenia prokuratorskie ks.Turka. Pisała o tym prasa. Nic nie słyszałam o oczyszczeniu go z zarzutów. Sprawę wyciszno po prostu. Sitwa i tyle. Poglądy tych ludzi nie mają jakiegokolwiek znaczenia. Ustawić się. O to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś