Dodaj do ulubionych

Termy Uniejów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 15:03
Przeczytałem post przy innym wątku i założyłem nowy. Czy był ktoś już tam może
po sezonie? Słyszałem, że bardzo fajnie- woda cieplutka i niezłe sauny w cenie
biletu. Podzielcie się wrażeniami! A może jakiś artykuł w Gazecie jest o tym
planowany?
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Termy Uniejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.15, 16:47
      Termy w Uniejowie są stanowczo przereklamowane. W jacuzzi woda sięga ponad 1, 5 m, to zdecydowanie za dużo dla dzieci i osób nieumiejących pływać . Przeszkadza koszmarny tłok,spowodowany mnóstwem ludzi i dzieci. Kompleks saun w prawdzie ogromny, ale nie odczułam by pobyt w którejkolwiek jakkolwiek z nich mnie zrelaksował. Wróciłam zawiedziona i znużona. Nie polecam!
      • Gość: jolka Re: Termy Uniejów IP: *.static.ip.netia.com.pl 29.07.15, 22:00
        Nie wiem w jakim jacuzzi byliscie ale w ZADNYM woda nie siega wiecej niz 1,2m, w zadnym! i wlasnie problemem w Uniejowie jest to, ze ludzie zabieraja dzieciaki na baseny dla doroslych, chociaz jest duzy basen plytszy przeznaczony dla dzieci. Plywasz w basenie a tu ci jakas mamuska z dzieciakiem w zafajdanym pampersie paraduje... Poza tym Termy sa atrakcja, glownie sauny.
        • Gość: H.L. Re: Termy Uniejów IP: 154.127.61.* 29.07.15, 22:43
          Chyba macie rację drogie panie, moja szefowa po pobycie w uniejowskim kompleksie dostała poważnego zapalenia płuc spowodowanego jakimś wirusem, tak że o mały włos i by się na drugi świat wybrała - na oiomie była ponad tydzień... Po tym co piszecie nie warto się tam wybierać bo ani tanio, ani blisko, ani woda czysta. Po tym co przeczytałam, upewniłam się że na pewno nie warto tracić na to czasu. Z czystym sumieniem polecam wam za to fajny aquapark w Ozorkowie. Tam jest czysto, ceny przystępne, no i nie ma tłoku i ścisku - jak idziesz na basen pływać to tam możesz to robić bez problemu a nie stać i moczyć 4 litery. Jest tor "szybkiego ruchu" przebiega przez środek basenu dla obeznanych w kraulu/motylku i żadnych pampersiaków tam nie ma, bo ratownicy ich wypraszają na brodziki, które po to są przecież.
    • Gość: Max Re: Termy Uniejów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.16, 21:48
      Na zwykłym basenie wytrzymuję 3h i wychodzę szczękając zębami. W termach w lutym po 7h (na zewnątrz) mogłem siedzieć kolejne godziny a woda dalej ciepła. Tyle w temacie, jak ktoś nie był to niech się nie wypowiada. Luty : temp powietrza 4st, woda: 35st.
    • bolo_rolo Re: Termy Uniejów 23.02.16, 12:31
      Ja polecam - byłem i latem i zimą i bardzo miło wspominam te wycieczki. Szkoda że taki kawał trzeba jechać do Uniejowa ale moim zdaniem warto!
      • Gość: SaM Re: Termy Uniejów IP: *.22.134.185.baremetal.zare.com 17.08.18, 15:00
        Czy ktoś może mi napisać jak obecnie wygląda ten kompleks? Czy jest już czysto, i nie ma tłoku w tygodniu? Czy ktoś miał jakieś problemy zdrowotne po wizycie? 💊🌡️

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka