Dodaj do ulubionych

targowisko tuszyn- pytanie

14.10.08, 20:19
Witam Łodzian
mam pytanko nt targowiska tuszyn- w jakich dniach jest ono otwarte i jakich
godzinach.
Czy jest to targowisko nocne?
Czy w Waszej okolicy są jeszcze jakieś targowiska, gdzie zaopatrują się handlarze?
Wielkie dzięki za odpowiedzi!!!
Obserwuj wątek
    • aaa202 Ponieważ targowisko w Tuszynie jest moim ulubionym 14.10.08, 20:23
      typem targowiska, to proszę bardzo:
      www.wentabox.pl/index.htm
      • gooochab bardzo, bardzo Ci dziękuję:)))) 14.10.08, 20:26

• aaa202 Już taka jestem sobie, ciocia dobra rada. 14.10.08, 20:29
          • Gość: gocha1065 Re: Już taka jestem sobie, ciocia dobra rada. IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.05.09, 21:27
            hej mam takie pytanko czy ceny sa tam zadowalajace ??? bo otwieram swoj interes i chcialam jechac po odziez wlasnie do tuszyna ale wiele ludzi mi odradza ze tam jest drogo.
            • Gość: mandragora Re: Już taka jestem sobie, ciocia dobra rada. IP: *.grs-k0.g1.pl 22.05.09, 10:04
              Ceny w tuszynie są bardzo przystępne, opłaca się kupowac zarówno hurtowo jak i
              detalicznie:)
              Moze osoby które Ci odradzały pomyliły Tuszyn z Ptakiem? Tam (do Ptaka) nie
              warto jechac:)
              • Gość: gość Re: Już taka jestem sobie, ciocia dobra rada. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.06.09, 22:19
                Ceny rzeczywiście przstępne,ale po zrobieniu zakupów nie zostawiaj
                ich w samochodzie bo Cię okradną!!!!!!!!!!!!W Tuszynie na parkingach
                grasują złodzieje!!!!!
            • Gość: gość Re: dobra rada. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.06.09, 22:53
              Ceny są przystępne ale uważaj żebyś nie staciła kasy i towaru!!!!!!!!
              W Tuszynie na parkingach przy bazarze grasują złodzieje!!!Wystarczy
              kupiony towar włożyć do samochodu zostawić samochód na dziesięć
              minut bez nadzoru i towar znika!!!Jest ochrona ale chyba pomaga
              złodziejom a nie pilnuje przed złodziejami!!!!
              • Gość: czestygosc przy wjeżdzie od Piotrkowa jest parking strzeżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 13:12
                (dozorowany). Za 10zł zostawia się auto bezpiecznie
    • Gość: stamtąd Re: targowisko tuszyn- pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.08, 11:28
      nie zapomnij jeszcze o głuchowie(7 km za tuszynem w kierunku piotrkowa)ale tylko
      w poniedziałki i w piątki od 6 rano najniższe ceny w hurcie oraz o ptaku w
      rzgowie największy moloch największy wybór i największe ceny .Rzgów codziennie
      od około 8 do mniej więcej 14
      • pudelek09 Re: targowisko tuszyn- pytanie 18.02.09, 17:02
        Do Rzgowa z Tuszyna-targowiska jakis jest autobus?
    • anulka-5 Re: targowisko tuszyn- pytanie 27.07.09, 20:11
      dzie lepiej pojechac tuszyn czy wolka kosowska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka