kirka1 bum bum bum 21.10.03, 19:20 a tak właściwie skoro już tu jestem.Ponieważ wiem,że znasz Wojtka-mozesz mi pomóc.Chodzi mi o te warsztaty bębniarskie, które on prowadzi.Czy wiesz cos więcej na ten temat, j ajuz dawno nie odwiedzałam "wiadomego pubu" a wsumie chcialabym sie cosik wiecej dowiedziec.z gory dziekuje:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: bla bla bla 22.10.03, 14:22 czuje, czuję się świetnie i prosze o natychmiastowe zwolnienie mnie ze szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Bo w ryja?;) 22.10.03, 16:41 Jak to było wczoraj? RRIIIIIIIIIITAAAAAAAAAAAAA! Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 siostra niejednokrotnie przełożona 22.10.03, 17:11 pogrzeb. żałobnicy stoją nad grobem, mąż chowa swą żonę. wszyscy w smutku pogrążeni.... nagle mąż krzyczy RIIIITAAAA!!!!!, koledzxy podtrzymują go pod ręce, RIIIIITAAA!!! dalej go trzymają RITTAAAAAAAAAAA!!!!!!!! nie puszczają już go do końca pogrzebu..... po skończonej uroczystości mąż zostaje sam nad grobem RIIIITAAAtitatitarara:) najlepiej się opowiada Odpowiedz Link Zgłoś