pinxit 19.03.04, 10:24 niedługo przstanie im spadać poparcie, dojdzie do ZERA i stanie, przekonacie się! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Towarzysz Re: Wróżę rychły sukces SLD IP: *.fntax.com 19.03.04, 10:53 Jak na kazdy sukces warty uczczenia przystalo, odkorkuje szampana i wypije za zdrowie Towarzyszy zyczac im wytrwalosci w dalszej pracy ideologicznej. Caluski Tow. Odpowiedz Link Zgłoś
pinxit Re: Wróżę rychły sukces SLD 19.03.04, 10:58 Gość portalu: Towarzysz napisał(a): ... > Caluski > Tow. ależ Towarzyszu, no co Wy??? najwyżej niedźwiedź, chyba że Wy jaka ponętna Towarzyszka to karpika owszem, możem... :-*D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Re: Wróżę rychły sukces SLD IP: *.fntax.com 19.03.04, 11:09 Pinxicie, Ja Was rozumiem, ale wzorujem siem na chlubnych tradycjach powitan z jezyczkiem a la Brezniew & Honecker, bo te sa autentyczne i ideologicznie czyste. Wymiana sliny = wymiana mysli A ponetny jestem, a jakze. Caluski, Tow. PS. A karpik na zimno ? Odpowiedz Link Zgłoś
pinxit Re: Wróżę rychły sukces SLD 19.03.04, 11:23 widze Towarzysz/ko/u że jesteście ideologicznie niedoszkoleni co Wy? karpia konającego nie widzieliście? nie wiecie że "karpik" to właśnie taki gorący pocałunek w usta dwóch dojrzałych członków? Chyba młodzi jesteście, można, a nawet trzeba nad wami popracować CMOK chociaż ja wolę MLASK jak robią nasi towarzysze zza południowej granicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Re: Wróżę rychły sukces SLD IP: *.fntax.com 19.03.04, 11:36 Ja od pracy ideologicznej nie stronie. Wrecz przeciwnie. Wielki premier wszystkich Polakow ma odpowiednie WSNS-owskie przygotowanie. A i tow.Ola merytorycznie sprawna. Myslicie, Pinxicie, ze mnie karpika nauczom ? Zajrzyjcie, Pinxicie, na pamietamy.freewebpage.org/ a nie pozalujecie Caluski, Tow. Odpowiedz Link Zgłoś