Gość: booloo IP: 80.51.47.* 28.10.03, 19:40 Kurcze ile dzisiaj optymistycznych i fajnych pomysłów!! najpierw fontanny a teraz ten motyl! chyba naprawdę coś się ruszyło!!! :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łażej Re: Ratunek dla motyla na budynku UŁ IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.92.* 28.10.03, 20:26 Gość portalu: booloo napisał(a): > Kurcze ile dzisiaj optymistycznych i fajnych pomysłów!! > najpierw fontanny a teraz ten motyl! chyba naprawdę coś się > ruszyło!!! :-)))))))) Ha, o tym przekonamy się za jakiś czas. Oby, oby :) Motylowa inicjatywa ze wszech miar godna poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Ratunek dla motyla na budynku UŁ IP: *.tpnets.com 28.10.03, 20:47 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Moj temat! Mam wszystkie takie malunki na ścianach kamienic obfotografowane! Nawet było kiedyś w wyborczej. A pamiętacie papieros z zawiniętym supłem (Kilińskiego / Traugutta)? To było coś! Niestety nie dożyło naszych czasów, a pomysł był rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniej Re: Ratunek dla motyla na budynku UŁ IP: *.bv.pl 29.10.03, 08:28 i był jeszcze dziarski marynarz przy kościuszki/zielonej. ze skrzynką baltony. teraz go nie ma albo obłazi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: Ratunek dla motyla na budynku UŁ IP: 193.95.186.* 29.10.03, 14:51 a moze by tak opublikowac te zdjecia na jakims portalu (np. piotrkowskiej)?? albo tez otwozyc zpowrotem Pewex???? byloby ciekawie;-))) Gość portalu: Bart napisał(a): > OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! > Moj temat! > Mam wszystkie takie malunki na ścianach kamienic obfotografowane! Nawet było > kiedyś w wyborczej. > > A pamiętacie papieros z zawiniętym supłem (Kilińskiego / Traugutta)? > To było coś! Niestety nie dożyło naszych czasów, a pomysł był rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Ratunek dla motyla na budynku UŁ IP: *.tpnets.com 29.10.03, 15:54 Oczywiście, kiedyś opublikuję, ale na razie to fotki powierzone pewnej organizacji zajmującej się zabytkami zaginęły. Na szczęście mam negatywy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Część jest tu IP: *.tpnets.com 29.10.03, 23:41 No to nie robie strony:) Odpowiedz Link Zgłoś
effa Re: Część jest tu 30.10.03, 08:31 świetne! a będzie więcej??? parki, fontanny, bramy? mnie zawsze podobały sie stare punkty usługowe i knajpy, taki np Czarny Kot róg Tuwima i...Żeromskiego??? albo cukiernia na Przędzalnianej, zegarmistrz przy Piotrkowskiej prawie vis a vis multibanku chyba... E. michael00 napisał: > www.lodzkiefotki.prv.pl/a Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: Część jest tu 31.10.03, 10:00 effa napisał: > świetne! a będzie więcej??? parki, fontanny, bramy? Autor robi głównie to, co już się rozspypuje, albo jest brzydkie :-). Reszta to produkt uboczny :-). Jak będzie fontanna do rozbiórki, albo brama w częściach, to czemu nie :) > mnie zawsze podobały sie stare punkty usługowe i knajpy, taki np Czarny Kot róg > > Tuwima i...Żeromskiego??? Struga chyba, jeżeli już? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exthorn Odlotowo ?? IP: *.lodz.mm.pl 28.10.03, 23:48 heh ..... kiedy studiowałem razem z motylem to dobrym studentem byłem . kiedy motyla zdrapali - mnie ze studiów wylali ... teraz sobie latamy ,wspólnie po mieście hasamy ..tra la la la ! tra la la la ! ale jaja -no i jak motylek zniknie kropiwnicki za to fiknie ! Odpowiedz Link Zgłoś