Gość: vava IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 19.01.02, 12:38 Ludzie , czy Wy śpicie? Zaraz pierwsza po południu a na forum nic się nie dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kostas Re: Znowu nic IP: 10.0.212.* 19.01.02, 12:42 po pierwsze: sesja po drugie: Adam Małysz po trzecie nie napiszę, bo się muszę jeszcze pouczyć przed konkursem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Znowu nic 19.01.02, 13:06 Tak to prawda zrobiło się cichutko Powody wymienił Kostas ja dodam jeszcze jeden sprzątanie - po semestrze zebrało się trochę do podgarnięcia w moim pokoju więc podgarniam go, aby mieć miejsce do nauki do SESJI - niestety. W poniedziałek egzamin z fizyki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Znowu nic IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.01.02, 14:41 po raz: dopiero co wróciłam po dwa: czytam i nadrabiam zaległości na forum po trzy: zaraz i tak kończe, bo ktoś musi się nauczyć tej matmy po cztery: czytam "Rozmowy z Katem" po pięć: patrze na niemieki :)) pozdroofka, Ixtlitlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saper Re: Znowu nic IP: *.toya.net.pl 19.01.02, 15:09 A ja muszę siedzieć w pracy :-( , i niestety nie mam zbyt dużo czasu na czytanie i pisanie. Dobrze, że mogę przynajmniej zrobić coś takiego :-? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Znowu nic 19.01.02, 16:55 A ja niedawno wstałam. Uwieeeeeeeeeeeeeeelbiam soboty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saper Re: Znowu nic IP: *.toya.net.pl 19.01.02, 18:12 Kropko, nie narażaj się z takimi tekstami, bo dzisiaj mam wyjątkowo ZŁY dzień. Jeszcze trochę, i zacznę mordować ;-? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Znowu nic 19.01.02, 20:18 Ależ Saper, jeśli chcesz, mogę pospać trochę za Ciebie. Powiedz tylko słówko... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saper Re: Znowu nic IP: *.toya.net.pl 19.01.02, 20:23 Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Pozdrawiam, podrap w moim imieniu Julka za uszami przy najbliższej okazji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Znowu nic 19.01.02, 19:58 Jakie nic!?? ludzie siedza i piszą tak że nie wiem co czytam taks zybko to napływa, że zanim napisze odpowiedz to już dprzybywają 2, 3 nowe posty... pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saper Brak akcji IP: *.toya.net.pl 20.01.02, 19:28 Dzisiaj, to dopiero jest NIC. Totalny brak akcji. Nic się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Brak akcji IP: 10.0.219.* 20.01.02, 19:38 oj działo się działo...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vava Re: Znowu nic IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 15:15 Kurde , dzisiaj to samo. Pobudka śpiochy. Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Znowu nic 28.01.02, 15:22 Sie pracuje !!! Ale fakt, że leniwie od poniedziałku cosik. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: Znowu nic IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 11:35 yavorius napisał(a): > Znowu nic. Trzeba przecież zarabiać na te kiszke .. Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Znowu nic 25.02.02, 19:28 Atak bombowy? Dają na Piotrkowskiej po 100.000 pln? Śpicie? Zrobiło się tak cicho, tak strasznie cicho, co jest grane? grover Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Znowu nic 25.02.02, 19:31 grover napisał(a): > Dają na Piotrkowskiej po 100.000 pln? Chyba nie, bo byłam i nic nie dostałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn A może...: 25.02.02, 20:19 1. Pewnie wszyscy zdążyli już zobaczyć największe (monotematyczne) grafitti jakie kiedykolwiek powstało 2. Wszyscy spotkali się z Bartolomeo, który jak opowiedział o koncercie i rozmowie z Muńkiem, to nic już nie mają do powiedzenia :) 3. Są pod wrażeniem dzisiejszych opinii o Łodzianach, które pojawiły się w wieczornych "Faktach" na TVN 4. Są pod wrażeniem 7 wizyty p. premiera w naszej pięknej Łodzi (której czas wciąż nadchodzi...) 5. A może są wciąż pod wrażeniem wczorajszego meczu USA - Kanada... 6. ... 7. ... a jak się obudzą to na pewno się rozkręci Pzdrv! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: A może...: 25.02.02, 22:29 dobra, nie ogladałem niestety FAKTÓW bo musiałem wyjsc, ale sobie nagrałem to o łodzianach więc jutro bedę cieszył oczy:)) a może ktoś mniej więcej powie o co chodziło??:) Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: No problem 25.02.02, 23:02 Chodziło mniej więcej o to, że Łódź jest jedynym miastem w Polsce, które ma tak częste połączenie kolejowe z W-wą, i które jest tam tak bardzo widoczne. Pewna kobitka, której godności, stanowiska ani powodu, dla którego się wypowiadała w tym temacie nie pamiętam, powiedziała nawet iż łodzianie to "dobry materiał na pracownika" (mam nadzieję, że nic nie przekręciłem). Poza tym w stolicy wolą łodzian, którzy mają mniejsze wymagania płacowe niż miejscowi kandydaci. Pięknie też zacytował Tuwima p. Niesiołowski, pokazano także p. Belkę, p. Bauca no i oczywiście sz.p. Millera, który (wg materiału filmowego) odwiedził kolejny raz Łódź, po to by pomóc rozwiązywać problemy swoim krajanom (mówię o tej kobiecie, która była wielce przekonana, że na pewno pomoże... Swoją drogą ciekawe z czym do premiera poszła?) Być może już materiał obejrzałeś Geografie, a jak nie to miłego oglądania - piękne słowa zawsze cieszą... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: No problem 25.02.02, 23:07 nagranie obejrzę jutro i już się nie mogę doczekac:))) ech..a pomyślec że kiedyś narzekałem (forumowicze też) na to, że TVN stawia i przedstawia Łódź cały czas w złym świetle..... a tu taki kwiatek:) ech...oby tego było więcej.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś