niesamowita.natka.pietruszki 26.12.08, 23:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjentka Zbuntowany szpital IP: 194.88.245.* 27.12.08, 12:58 To jest wynik polityki kadrowej niejakiego Marszałka Fisiaka mimo konkursu postawił na kolesia z PO są wyniki,i jeszcze jeden przykład wyczytałam w gazecie że w Kochanówce na miejsce dyrektora ktory ustąpił powołano niejakiego Macieja Chylińskiego wybitnego działacza PSL którym za działalność w szpitalu na Drewnowskiej interesuje się prokurator podziękowano mu za kierowanie szpitalem w Opocznie z kretesem przegrał konkurs w Madurowiczu a teraz wypłynął na Aleksandrowskiej.Kolesiowska oliwa nie nieżywa lecz zawsze wypływa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Zbuntowany szpital IP: *.centertel.pl 27.12.08, 13:21 no i co ze sobie tu popiszemy, w sobotę, przed tygodniem o praktykch lodzkiego zarzadu rozpisyal sie Dziennik Lodzki . wskazywal hjak to Pani Marszalek pod szyldem Urzędu uprawia prywatę i z tego czwerpie osobiste zyski , no i co Marszalek Fisiak ogonem sie nakryl i patrzy czy aby ktos nie bedzie wymuszal na nim podjecia jakiejkolwiek decyzji a co do nazwisk i odsad: Ciekawe kto rozliczy niejakiego Wojciecha Sz za deyzję o rezygnacji z serwisu na urządzenia niezbędne w oknologii co spowodowalo kilkumilionowy wzorst kosztow i koniecznosc dojazdow Lodzian w potrzebie do odleglych Kielc, Inny przykład, szpital na Drewnowskiej , co robi będaca w uwielbienczych laskach dyrekcja by placowka ta pozbyla się powszechnej opinii "wykańczalnia" ? Kto rozliczy dyrekcję z efekciarstwa szpitala w Sieradzu. Tylko aby czy nalezy rozliczac dyrektorow? A moze ktos zapytal by Zarząd i imiennie Fisiaka i Nawrocką odpowiedzialnych za funkcjonowanie i degrengolade sluzby zdrowia w woj lodzkim? jak bylo za Olasa tak bylo ale poczciwy Stanislaw przy okazji grania swojego cos tam dla innych tez zalatwil. Czy w tym naszym lodzkim "parlamencie" jaest w ogole jakas opozycja co potrafi postawic takie pytanie , bo o rozliczeniu to juz nawet nie smiem myslec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Czy napewno: Zbuntowany szpital? IP: *.centertel.pl 27.12.08, 13:02 Czy napewo zbuntowany szpital, czy aby nie idzie tu o jawny bunt własciciela czyli Szanownego Pana Marszalka wobec tych ktorym powinien sluzyc? Madurowicz to tylko wierzcholek gory lodowej, tylko ze w Madurowiczu uderzono w lekarzy .. gdyby tylko strona byl pacjent .... pewnie bylo by wszystko ok i Marszalek nie mialby kloptow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tow.Poplon Zbuntowany szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 15:07 Teraz dyr Sz, z Kopernika pojdzie do Madurowicza a dyr jakis tam z Madurowicza do Kopernika. Nooo wicie. Tak zrobim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.Weibust Zbuntowany szpital IP: *.bredband.comhem.se 27.12.08, 22:56 Nie ma ludzi niezastąpionych, jeżeli obecny dyrektor nie potrafi pracować jak trzeba, należy go natychmiast zmienić, kobiety chore na raka nie mogą czekać.Powodzenia w realizacji reorganizacji i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2009.Lodzianka, Krystyna Weibust ze Sztokholmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Zbuntowany szpital IP: *.toya.net.pl 27.12.08, 23:19 Ja napisze tak, nie interesuje mnie kto jest dyrektorem tej placowki. Jestem w ciazy, mieszkam w duzym miescie LODZI gdzie oprocz Matki Polki nie przyjmuje zaden inny szpital. Dlaczego to wszystko jest moim kosztem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki problem?? Re: Zbuntowany szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 23:37 Jest Kopernik, Jordan, Salve, Matka Polka jak na taka wioche to starczy chyba a jak tu nie pasuje to zawsze mozna rodzic w Monaco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Zbuntowany szpital IP: *.toya.net.pl 28.12.08, 12:14 Zorientuj sie w sytuacji: Kopernik ma remont - nie przyjmuje, na Sterlinga polowa dziewczyn juz lezy w CZMP, a SALVE?? po co place skladki?? zeby rodzic za pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magiczne myslenie Re: Zbuntowany szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 16:15 Jezeli płcisz skladki to sorry nie martw sie o nic.Zaczniesz rodzic zadzwonisz po pogotowie i gdzies pewnie urodzisz. Np w Brzezinach.Albo po drodze do np Pabianic. Ale nie martw sie przeciez skladki placisz. Tylko komu i za co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Zbuntowany szpital IP: *.toya.net.pl 28.12.08, 16:48 dzieki za pocieszenie... rodzic jeszcze nie mam zamiaru. a tym berdziej w pabianicach czy brzezinach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Zbuntowany szpital IP: *.centertel.pl 28.12.08, 19:26 Megi zapytaj Panią Marszałkową czy Ona tak traktuje łodzkie Kobiety bo Jej chyba już rodzenie nie grozi? A moze gdzieś "bliżj domku" robi sobie prywatną porodówkę. A co do Marszałka ? Pewnie sobie zawiązał i nie widzi potrzeby interesowania się powołaniem Kobiet. Zresztą czy on wie po co są Kobiety? i jaka rolę spełniają w prokreazyjnym łańcuchu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Zbuntowany szpital IP: *.centertel.pl 28.12.08, 19:31 CZY GAZETA PELNIAC SWOJA SPOLECZNA ROLE MOGLA BY DOSTARCZYC ZAINTERESOWANYM tj Marszlkowi & Marszalkowej TRESC ZAMIESZCZANYCH TU KOMENTARZY. A MOZE ZDECYDOWALA BY SIE NA PUBLIKACJE NA DRUKOWANYCH SWOICH STRONACH? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Zbuntowany szpital IP: *.185.rev.vline.pl 30.12.08, 22:49 A od kiedy to szpital Madurowicza ginekologia miala dobrą opinie,lekarze są tam do bani na terenie szpitala na ginekologii lekarze przyjmują tylko pacjentki swoje tzn.za pieniądze plebs czeka aż panstwo doktorowie ich raczą przyjąc.A przeważnie to przebywaja n a szkoleniach lub gdzies poza szpitalem.Tam żaden dyrektor nie da rady zeby wprowadzić jakąkolwiek dyscyplnę.To jedna sitwa .Byłam pacjentką tego szpitala na menopauzie ,ale wyrażnie mnie ignorowano,a mowią że b.wazne jest wczesne wykrywanie chorób ale chyba nie w Polsce.a Madurowicz to w ogole Albaniai Rumunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Zbuntowany szpital IP: *.gprs.plus.pl 31.12.08, 06:37 łatwo nasmiewac sie z problemów innych....szpital może z Albanii a ja jako mąż od dwóch dni nie moge znaleśc miejsca dla zony na porodówce a juz ma termin i skierowanie do zamkniętego Madurowicza.!!!W innych szpitalach radza aby jak sie zacznie to wzywac karetke! SKANDAL!!! Moze odezwie sie jakis lekarz z porodówki i mi pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie martw sie... Re: Zbuntowany szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 10:14 kobita da sobie rade a ty idz na wodeczke z kolegami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Zbuntowany szpital IP: *.gprs.plus.pl 31.12.08, 13:47 Może marszałek Fisiak zamiast bronić kolegi dyrektora, zafunduje z własnej/czytaj marszałkowskiej kasy/wszystkim zestresowanym łodziankom zastępczy poród w prywatnej klinice!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DYREKTOR ZOSTAJE Re: Zbuntowany szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 21:59 LEKARZE- NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: Zbuntowany szpital IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.08, 22:59 Oczywiście, ze zostaje. Przecież to kumpel Witaszczyka i Olasa. Nie dadzą mu zrobić krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś