05.11.03, 20:35
Szukam osob, ktore chcialyby pobic rekord Guinessa w długości trwania
imprezy. Skoro nie będzie w Łodzi Parady Techno, to zrobmy jakas inna głośną
imprezę, bo o moim kochanym mieście coś ostatnio się nie słyszy dobrych
rzeczy.
Obserwuj wątek
    • hubar Re: Impreza 05.11.03, 21:16
      Kiedy i na jaki adres można się kontaktować?
      • gajder1 Re: Impreza 05.11.03, 21:39
        Niestety narazie ze mna, rzuciłem ten pomysł na forum bo z tego co wiem to
        jestescie dosyc prezni, ja skromnie mowiac mam inicjatywe i chce narazie zebrac
        ludzi, szukam takze u mnie na studiach, i wsrod ludzi z liceum, wiec sadze ze
        jest troche młodych, prężnych ludzi, którzy pokażą że Łódź to także wesołe
        miasto.
        • hubar Re: Impreza 05.11.03, 21:48
          Mogę załatwić salę, może nie za dużą, ale bez przesady. Jest tam muza więc
          spoko. Tylko kto załatwi tych ludzi z Guinessa i jakie są zasady?
          • keridwen szczegolowo... 05.11.03, 22:39
            po pierwsze trza sie dowiedziec jaki jest rekord... bo drugie znalezc kontakt z
            ludzmi od guinessa i zapytac jakie sa zasady bicia akurat tego rekordu, ... po
            trzecie znalezc pewnych sponsorow i naglosnic odpowiednio cala sprawe
            medialnie... i oczywiscie dobrac odpowiednia grupe ludzi, zebysmy sie w polowie
            nie pospali, czy nie poklocili np. o kubek kawy ;)
            • ixtlilto Re: szczegolowo... 05.11.03, 22:57
              keridwen napisała:

>po pierwsze trza sie dowiedziec jaki jest rekord...
              z tego co wiem, można sobie samemu wymyślić konkurencję... jełśi takowej
              jeszcze nie było. Chociaż wątpię.

>bo drugie znalezc kontakt z ludzmi od guinessa i zapytac jakie sa zasady bicia
              >akurat tego rekordu, ...
              Jutro poszukam kontaktu do nich.

>po trzecie znalezc pewnych sponsorow i naglosnic odpowiednio cala sprawe
              >medialnie...
              Do załatwienia, mamy wprawę ;)))))))))))))))

> i oczywiscie dobrac odpowiednia grupe ludzi, zebysmy sie w polowie
              > nie pospali, czy nie poklocili np. o kubek kawy ;)
              :)))))))))))
              • keridwen Re: szczegolowo... 05.11.03, 23:10
                > >po pierwsze trza sie dowiedziec jaki jest rekord...
                > z tego co wiem, można sobie samemu wymyślić konkurencję... jełśi takowej
                > jeszcze nie było. Chociaż wątpię.
                chodzilo mi o czas... zeby sie nie porywac na cos, czego mozemy nie wykonac...

> >po trzecie znalezc pewnych sponsorow i naglosnic odpowiednio cala sprawe
                > >medialnie...
                > Do załatwienia, mamy wprawę ;)))))))))))))))

juz wstepnie rozmawialam z kilkoma osobami, i idea im sie bardzo podoba, wiec
                mozna liczyc na wsparcie w dziedzinie promocji ...
                • ixtlilto Re: szczegolowo... 06.11.03, 07:14
                  keridwen napisała:

> > >po pierwsze trza sie dowiedziec jaki jest rekord...
                  > > z tego co wiem, można sobie samemu wymyślić konkurencję... jełśi takowej
                  > > jeszcze nie było. Chociaż wątpię.
                  > ****
                  > chodzilo mi o czas... zeby sie nie porywac na cos, czego mozemy nie wykonac...
                  Oki, daj mi troszkę czasu. Postaram się już dziś wiedzieć. :) Ale to prawie na
                  pewno będzie liczone w dniach...

> juz wstepnie rozmawialam z kilkoma osobami, i idea im sie bardzo podoba, wiec
                  > mozna liczyc na wsparcie w dziedzinie promocji ...
                  Świetnie. Posostaje dowiedzieć się o szczegóły przeprowadzania takiej akcji i
                  wybrać dogodny termin i takie tam. :)) HuBar już pisał o sali, więc jeśli ta
                  spełniała będzie warunki postawione przed Guinessa, to pierwszy kroczek już
                  jest zrobiony :D
                  • keridwen Re: szczegolowo... 06.11.03, 08:17
                    > Oki, daj mi troszkę czasu. Postaram się już dziś wiedzieć. :) Ale to prawie
                    na
                    > pewno będzie liczone w dniach...

oby nie w tygodniach ;)))

> Świetnie. Posostaje dowiedzieć się o szczegóły przeprowadzania takiej akcji i
                    > wybrać dogodny termin i takie tam. :)) HuBar już pisał o sali, więc jeśli ta
                    > spełniała będzie warunki postawione przed Guinessa, to pierwszy kroczek już
                    > jest zrobiony :D

najbardziej podoba mi sie "takie tam" ;)))
                    • ixtlilto Re: szczegolowo... 06.11.03, 17:04
                      keridwen napisała:

> >Oki, daj mi troszkę czasu. Postaram się już dziś wiedzieć. :) Ale to prawie
                      > >na pewno będzie liczone w dniach...
                      > oby nie w tygodniach ;)))
                      Hmm.. wg. oficjalnej strony rekordów Guinessa:

"Longest Dance Party
                      The "Heart Health Hop", a dance party marathon organized by St. Joseph Aspirin
                      and held at the Rock and Roll Hall of Fame and Museum in Cleveland, Ohio, USA,
                      began on July 29, 2003, with 42 dancers – 41 of which completed the marathon
                      after 52 hours 3 minutes on July 31, 2003."

Aż mi się nie chce wierzyć, że tylko 52h... no chyba, że bez żadnem możliwości
                      drzemki... Idę dowiadywać się dalej ;))))
                      • keridwen Re: szczegolowo... 06.11.03, 17:22
                        52 h non stop tanczac... coz, to jest wyzwanie ;)
                        • gajder1 Re: szczegolowo... 06.11.03, 21:56
                          To może się jakoś podzielimy pracą? Ja na przykład mogę dryndnąć do polskiego
                          oddziału księgi rekordów Guinessa, i spytać się o warunki tej imprezy.
                          • ixtlilto Re: szczegolowo... 07.11.03, 14:54
                            gajder1 napisał:

> To może się jakoś podzielimy pracą? Ja na przykład mogę dryndnąć do polskiego
                            > oddziału księgi rekordów Guinessa, i spytać się o warunki tej imprezy.
                            Hmm... ja jak szukałam info, to trafiłam jedynie na namiary do centrali w
                            Londynie. Jeśłi masz kontakt do polskiego oddziału i mógłbyś się skontaktować
                            to dawaj! :)
    • Gość: WUJEK Re: Impreza IP: *.toya.net.pl 05.11.03, 21:21
      Jestem jak najbardziej za!
    • keridwen Re: Impreza 05.11.03, 22:22
      tylko bez picia przez cala " najdluzsza impreze swiata ";)))

pisze sie ofkors :)
      • keridwen Re: Impreza 05.11.03, 22:34
        a teraz na serio... jesli dojdziecie do wstepnych ustalen, to postaram sie
        zorganizowac troche osob ode mnie z uczelni... mysle, ze nie bedzie wiekszego
        problemu... :)

pozdrawiam :)

-------
        ...przyjaciele bardzo boja sie samotnych kobiet...
    • uerbe Re: Impreza 06.11.03, 09:54
      gajder1 napisał:

> Szukam osob, ktore chcialyby pobic rekord Guinessa w długości trwania
      > imprezy. Skoro nie będzie w Łodzi Parady Techno, to zrobmy jakas inna głośną
      > imprezę, bo o moim kochanym mieście coś ostatnio się nie słyszy dobrych
      > rzeczy.

Proponuję zabawę przy ognisku.
    • dziad_borowy Czarno to widze 06.11.03, 10:48
      Nie chcialbym studzic Waszego zapalu, ale to przedsiewziecie nie ma wiekszych
      szans powodzenia. Po pierwsze i najwazniejsze to imprezy wielodniowe nie sa
      czyms szczegolnym na swiecie, wiec w gre wchodza tygodnie:-) A po drugie w
      Lodzi nie bedzie wystarczajaco duzo chetnych, bo jesli ma byc impreza to chyba
      nie moze byc na niej dajmy na to 5 osob, a taka ilosc osob prorokuje w ktoryms
      tam dniu, o jakiejs tam godzinie. Takie przedsiewziecia maja wg mnie szanse
      powodzenie w takich miejscach, gdzie ludzie nastawieni sa tylko na impreze, jak
      chocby na Ibizie.
      No, ale zycze powodzenia:-)
      Dzierż dzierż dzierż!!!
      • keridwen Re: Czarno to widze 06.11.03, 11:27
        dzierżbórrrr czarnoborowewidzenie!!!!! ;)
    • Gość: XYZ Re: Impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 10:03
      Sprawa chyba utknęła w martwym punkcie...a może pomyślicie o szerszym
      zainteresowaniu mediów i, jeżeli ta impreza może odbyć się dośc szybko,
      spróbowaniu zorganizowania jednego generalnego sponsora: mam tu na mysli np.
      Idol-mega-party ;-) sprawa ciężka, ale nie niewykonalna, wówczas: sponsor
      jest, reklama dla sponsora jest, muzyka jest, atrakcje są, jednym zdaniem: to
      by było to!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka