Gość: agata IP: *.sie.vectranet.pl 04.01.09, 13:07 chetnie odbaralabym ta szkaradna dziewuche ze skory i zrobila sobie skarpety na zime. jak mozna nosic czyjes futro na sobie??? ZENADA gazeto ze pokazujesz takie zdjecia !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o Halszka IP: *.gprs.plus.pl 05.01.09, 19:30 emu są tak oryginalne, że chodzi w nich połowa Łodzi ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Re: Halszka IP: *.toya.net.pl 06.01.09, 09:14 Agatko! Ty zapewne nigdy nie nosisz butów i torebek ze skóry, hipokrytko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Halszka IP: *.sie.vectranet.pl 08.01.09, 21:02 nie mam w swojej garderobie ani jednej rzeczy ze skory ! zawsze zwracam na to uwagę - skora ekologiczna jest tańsza, a to ze słabszej jakości - nic nie szkodzi - jest okazja by częściej odświeżać dodatki jak torby, buty, paski. i nie nazywaj mnie hipokrytka nie znając mnie i nie widząc mojej szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gekontoke Re: Halszka IP: *.uml.lodz.pl 09.01.09, 15:28 i zaśmiecac tym plastikiem zużytym planetę... Odpowiedz Link Zgłoś
nika1310 Re: Halszka 10.01.09, 14:09 jezu co to za bzdura, zwierzaki hoduje się na mięcho a że przy okazji się je wykorzystuje do zrobienia sobie butów to żadna sensacja. Większość ludzi na świecie nosi skórzane buty i to normalne, nie popadajmy w paranoję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dc Re: Halszka IP: *.sie.vectranet.pl 08.01.09, 21:14 "a w wolnych chwilach ogląda amerykańskie seriale' hahaha widac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niktoś Re: Halszka IP: *.wroclaw.mm.pl 17.01.09, 12:20 A czy ona czasem nie ma szafiarskiego bloga? Bo ja ją w tym lisie na bank już gdzieś w sieci widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Halszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 21:35 ma szafiarskiego bloga. ;d halszkafajnafoka.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stellla Halszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 23:20 świetna, oryginalna, genialna!!!! a przecież lis jest po mamie, czyli to rodzaj recyclingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfd Re: Halszka IP: *.sie.vectranet.pl 19.01.09, 19:07 nooo lis zrobiony z butelek typu PET Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stellla Re: Halszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 20:10 omg ludzieeee! troche wyobraźni!! chyba lepiej nosić prawdziwe ale stare futro niż wyrzucic je na śmietnik, przynajmniej biedny lis nie stał sie ofiarą jednego sezonu (czy tam dekady). a takei tam np ekologiczne futra i skóry to są lepsze? ileż to badziewie sie rozkłada, ile szkód przynosi jego wyprodukowanie?? najważniejsze to nie popadać w hiopkryzje i slepo nie wieżyc w slogany ekologów:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Halszka 31.01.09, 18:50 Mniejsza o "zainteresowania" - fajnie ubrana dziewczyna. Mimo emu, których osobiście nie znoszę - jak wszystkiego, co zniekształca. Odpowiedz Link Zgłoś