abiela 04.05.18, 11:23 Adam x14 Adrianna x2 Agata x8 Agnieszka Alan x4 Aleksander x14 Aleksander Bernard Aleksandra x11 Aleksy Alex Alicja x13 Alicja Aleksandra Alicja Gabriela Amelia x20 Anastazja x3 Aneta Aniela x2 Anita Anna x3 Antoni x8 Antonina x2 Arkadiusz x2 Aron Aurelia Aurora Barbara x3 Bartłomiej Bartosz x13 Benjamin Blanka x2 Błażej x2 Borys x3 Brajan Cezary Damian Damian Lucjan Dawid x4 Dawid Franciszek Denis Dominik x8 Dominika Elif (nazwisko obce) Eliza x3 Elżbieta Emil Emilia x21 Emilia Hanna Emilian Franciszek Estera Ewelina Fabian x3 Feliks Filip x8 Filippo (obce imię i nazwisko ojca) Franciszek x12 (w tym 3x Franek) Gabriel Halszka Hanna x18 Helena x2 Henryk Hubert x2 Iga x3 Ignacy Igor x9 Inez Inga Jacek Jagoda x5 Jakub x31 (w tym 3x Kuba) Jan x14 Jan Tomasz Jerzy Jessica Jędrzej Joanna x2 Jowita Julia x20 Julian x2 Julianna Kacper x14 Kaja x2 Kajetan x2 Kalina x3 Kamil x3 Karol x6 Karolina x4 Katarzyna x5 Kinga x4 Klara x4 Klementyna Kornel Kornelia Krzysztof x3 Ksawery x5 Laura x6 Lena x26 Letiana Leon x7 Lidia x2 Liliana x6 Lilianna x5 Liwia Luca Łucja x4 Łukasz Maciej x7 Magda Magdalena x7 Maja x23 Maks Maksym Maksymilian x7 Malina Malwina x3 Małgorzata x3 Marcel x7 Marcelina x2 Marcin x4 Maria x6 Maria Łucja Marika Mariusz Marta x3 Martyna x5 Mateusz x14 Matylda x2 Maurycy Melanie Michalina x4 Michał x9 Michell Mikołaj x7 Milena x5 Miłosz Monika Monika Zofia Nadia x5 Natalia x6 Natalia Łucja Natan x5 Nataniel Nem (obce nazwisko) Nicola Nikodem x13 Nikola x2 Oktawio Olaf x2 Olga Olivier Oliwia x10 Oliwia Katarzyna Oliwier x4 Oskar x6 Patrycja Patryk x4 Paulina x7 Paweł x9 Piotr x18 Pola x6 Przemysław Radosław Radzimir Rafał Remigiusz Robert x2 Rochan Rozalia x3 Ryszard Sabina Saida Samanta Samuel Sandra Sara x4 Sebastian Stanisław x12 Stefania Syntia Szczepan Szymon x21 Tadeusz x2 Tomasz x6 Tymon x6 Tymoteusz x7 Vanessa Weronika Wiktor x15 Wiktoria x9 Witold x2 Wojciech x10 Zofia x15 Zofia Marta Zuzanna x22 Bliźnięta Klara i Helena Paweł i Piotr Lena i Antek Mikołaj i Amelia Szymon i Julia Oskar i Igor Oskar i Wiktoria Piotr i Paweł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miraflores5 Re: WnŚ Zabrze 2017 04.05.18, 14:08 Ależ miks w Zabrzu Zaskakuje pozytywnie Klementyna, Aurora,Cezary, Stefania, cieszy Aurelia,3 Rozalie, po 4 Sary i Klary(widzę że idą w górę niestety...), Julianna i Maurycy. Halszka i Radzimir to nie moje typy, niemniej jednak uważam ich za zjawisko pozytywne. Zwróciłam uwagę też na arabskie-Rochan i Saida miały polskie nazwiska? Podoba mi się Elif. Co to jest Letiana? Kwiatków takich jak Vanessa, Jessica, Brajan, Oktawio, Samanta, Syntia czy Michell nie chce mi się już nawet komentować, a Melanie powinna zostać Melanią. Pewnie za to oberwę, ale już dawno zauważyłam na Śląsku dziwną tendencję lubowania się w różnych pokracznych, obcojęzycznych lub paraobcojęzycznych imionach. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Zabrze 2017 06.05.18, 01:10 miraflores5 napisała: > Zwróciłam uwagę też na arabskie-Rochan i Saida miały polskie nazwiska? Tak i polskie imiona rodziców, inaczej bym zaznaczyła. P > odoba mi się Elif. Co to jest Letiana? Nie mam pojęcia. Kwiatków takich jak Vanessa, Jessica, Br > ajan, Oktawio, Samanta, Syntia czy Michell nie chce mi się już nawet komentować > , a Melanie powinna zostać Melanią. Pewnie za to oberwę, ale już dawno zauważy > łam na Śląsku dziwną tendencję lubowania się w różnych pokracznych, obcojęzyczn > ych lub paraobcojęzycznych imionach. Nie sądzę, że to domena Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Zabrze 2017 05.05.18, 13:05 Wyjątkowo dużo dziwnych kwiatków Zaskoczyły mnie az 3 Rozalie. Halszka i Radzimir - szkoda, że ludzie decydują się na taką pseudosłowiańskosć, mając możliwość skorzystania z prawdziwej słowiańskości. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Zabrze 2017 06.05.18, 01:10 gaudencja napisała: > Wyjątkowo dużo dziwnych kwiatków Zaskoczyły mnie az 3 Rozalie. Halszka i Rad > zimir - szkoda, że ludzie decydują się na taką pseudosłowiańskosć, mając możliw > ość skorzystania z prawdziwej słowiańskości. > Szkoda, ale już wolę od Syntii i Michell. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_96 Re: WnŚ Zabrze 2017 05.05.18, 20:02 W moim rodzinnym mieście aż 3 Rozalki. Olaboga! Odpowiedz Link Zgłoś