Gość: Nike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 21:11 co lepsze??? mat geo w jedynce czy mat jęz w trójce??? doradźcie prosze :< Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: I LO czy III lo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 16:11 Zdecydowanie klasa mat-jęz w III LO ,polecam,gdyż sam do takowej uczęszczam ;] I LO jest dziwnei łatwiej się tam po prostu dostać ;D Odpowiedz Link Zgłoś
maxxman Re: I LO czy III lo? 08.01.09, 19:36 To zależy, kim jesteś ;-) Szkoły o innej kulturze. Wejdź do każdej z nich, rozejrzyj się dookoła i sam wybierz. mx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan3 Re: I LO czy III lo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 19:07 budynek trójki mnie zachwyca ;] pieknie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nike Re: I LO czy III lo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 18:58 a jak jest na profilu mat-niem z geografią i językiem angielskim??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOść Re: I LO czy III lo? IP: *.toya.net.pl 12.01.09, 21:07 I jest bardzo dziwna. Tam w ubiegłym roku brali jak leci, nawet z 96 punktami. Jakieś ogony z innych szkół wyłapywali, bo rodzice mają ambicje, że ich dziecko chodzi do Kopernika. W I LO zajmują się tylko olimpijczykami, a zwykłe dzieciaki nikogo nie obchodzą. za parę lat matura wszystko zweryfikuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nike Re: I LO czy III lo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 18:59 A jak jest na profilu mat-niem z geografią i angielskim ?? czy jest możliwe po ptym profilu zdanie maturki rozszerzonej z geo i mat? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: I LO czy III lo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 20:10 W jakiej szkole? W Trójce nie ma takiej klasy... a jeśli Jedynka,to pewnie jest dobra,ale słyszałem,że n-le się opieprzają strasznie... I vs. III-wybierz III Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: I LO czy III lo? IP: *.teoc.pl 14.01.09, 00:22 Ja też słyszałem, że w Koperniku nauczyciele się opieprzają. Może w końcu dyrektor coś z tym zrobi, a może on też się opieprza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: I LO czy III lo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 20:48 Jedynka cała jest do wymiany ;D Nic tam się nie robi,zupełnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nike Re: I LO czy III lo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 17:00 W III jest klasa mateatyczno-językowa z grupą mat-ang i mat-niem :P a co myślicie o mat-geo w XXXI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: I LO czy III lo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 01:10 no to jak jest z tą I-ką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: I LO czy III lo? IP: *.toya.net.pl 10.02.09, 20:29 Nie rozumiem całkowcie waszych zastrzeżeń do I. Wiecie czemu próg został obniżony? Ze wzgledu na opinię, że ta szkoła jest taka dobra i przez to uczniowie boją się tam iść, myśląc, że nie mają szans się dostać. Ja natomiast o nauczycielahc słyszałam całkowicie inne opinie, ale nie traktujmy plotek poważnie. Po drugie w III szerzy się 'snobizm' wielu znajomych żałuje wyboru III nawet nie ze względu na nauczycieli, ale z powodu 'pustych' i niekoleżeńskich uczniów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropelka Re: I LO czy III lo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 13:58 hejka czytam rózne fora i mam coraz wiekszy mętlik w głowie ja planuje wybrać tak na 1 miejscu 4/21/3/1 chodzi mi o kalsy hum. albo jakąś z mat. geo. ang. czy coś w tym stylu> bio-chemu się boję, gdyż sądzę, iz nie dam rady...:( Pomuście mi w wyborze prosze... na 2 miejscu wybiorę chyba 26 a na 3- 8 LO. Jeżeli mozecie to powiedzcie mi coś o nich więcej ewentualnie zaproponujcie mi jakieś LO w centrum Łodzio sredim poziomie i z fajną atmosferą :) Z góry dzięki za wszystkie odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: I LO czy III lo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 21:45 Trójka zdecydowanie... tylko ona nie ma średniego poziomu nauczania,lecz wygórowany... uczeń ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinezka Re: I LO czy III lo? IP: *.retsat1.com.pl 14.02.09, 14:43 poucz się ortografii bo będziesz musiała wybrać jakieś LO powyżej numeru 40... Odpowiedz Link Zgłoś