szprota1 10.11.03, 00:17 Jutro, to jest eee, właściwie juz dziś, 10 listopada. Koncercik krótki, start 20.00, jak to Zapiecek - wjazd free. Taka rozgrzewka przed piątkiem. Mnie pewnie nie będzie, bo pewne dobre radio... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota1 [Keri]Twoja strata, o ;P 10.11.03, 14:43 [McLorcan] Koncert krótki= w jednym secie, jak mniemam, czyli cuś koło godziny, 90 minut. Na Niemyte Jeże zawsze się opłaca;) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: [Keri]Twoja strata, o ;P 10.11.03, 15:14 Dzięki. Wiesz godzina czy 90 min. to wcale nie taki krótki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen no wpadne, wpadne ;) 10.11.03, 16:18 ale co, tak sama mam byc? w to juz sie nie dam wrobic :))) kto jeszcze idzie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: no wpadne, wpadne ;) 10.11.03, 16:31 To ja mam prośbę do tych co idą: jak ktoś będzie przed 20 to niech zarezerwuje miejsce :)) Bo myślę, że wpadnę (jeśli wiatry będą sprzyjające ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: no wpadne, wpadne ;) 10.11.03, 16:47 i co, polozyc mam sie na stoliku z karteczka "zajete"...a panstwo pozniej nie przyjda... no way :))))) a poza tym, to skad ja bede wiedziala kto w wchodzacych jest z forum, co? ;> jak ja prawie nikogo nie znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: no wpadne, wpadne ;) 10.11.03, 16:49 Przy sprzyjającochy wiatrach bede z Mac'iem Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: no wpadne, wpadne ;) 10.11.03, 16:51 No fakt, jeśli z forumowiczów tylko Ty będziesz to może być mały problem :))) Ale może sobie jakoś poradzimy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen KIRKA!!!!!!!! pomoz :) 10.11.03, 16:55 w ostatecznosci zastosuje metode z sobotniego wieczoru, gdzie czekajac z vladipem na graya przywiesilam sobie do szalika karteluch z napisem " CZEKAMY NA GRAY'A" ;)))) ilu ludzi sie patrzylo... a jak mi dobrze szlo robienie za reklame obrotowa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: KIRKA!!!!!!!! pomoz :) 10.11.03, 16:58 Hehehe, dla mnie może być :)) Mówiłem, że sobie poradzimy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: KIRKA!!!!!!!! pomoz :) 11.11.03, 15:12 jak już cała ekipa wie-Kirka też pojawiła się w Zapiecku, cała forumowa grupa świetnie się zorganizowła i poradziła sobie ze "znalezieniem się":) ja oczywiście dowiedziałam się w osttnim momęcie, więć kiedy w końcu przybyłam na miejsce kefelki ..sorrrry -kufelki oczywisie były juz puste i gotowe do drogi:P Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen ostatnie nowiny :) 10.11.03, 17:00 okolo 19.30 powinnam pojawic sie z grayem ;) na stoliku postawimy duza kartke z napisem "forum gw" ;))) moze nas poznacie ;))) mozliwe takze, ze dotrze orientman. Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: ostatnie nowiny :) 10.11.03, 17:01 :)) Kartka może być bo osobiście nie znam ani Graya ani Orientmana :) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: A jutro Jeże w Zapiecku! 10.11.03, 11:30 Co oznacza, że "krótki"? Bo nie wiem czy opłaca się wpadać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: A jutro Jeże w Zapiecku! 11.11.03, 11:35 Niestety o 20 startu nie było:((((((((((((( Może innym razem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: A jutro Jeże w Zapiecku! 11.11.03, 14:00 ha! ale co sie zamiast tego dzialo ;))) to juz inna forumowa bajka ;>> Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Jeże piątkowe... 12.11.03, 14:48 Pytanka krótkie trzy: - czy Jeże grają w piątek w Cotton Clubie? - o której godzinie? - czy wejście jest wolne i swobodne, czy trzeba jakieś fundusze przyszykować? Bo pewnie się z Porucznikiem zjawimy... Odpowiedz Link Zgłoś