Gość: mm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 20:41 pięć lat ?? biorąc po uwagę wiek wielu zawodników to mogą nie doczekać.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aqq hehehe IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.09, 21:01 tak tak, pustaki, znowu będziecie się podniecać wizjami i planami, a tymczasem fakty są nieubłagane - jeżeli w ciągu tygodnia słychać, że inwestować ma 1/ chiński inwestor 2/firma z branży energetycznej 3/ Polsat 4/Opel 5/ "grupa kapitałowa z Łodzi" - to znaczy że Goszcz nie ma żadnego planu i żadnego poważnego inwestora. Negocjacje nigdy nie trwają 2-3 dni, więc poważna firma musiałaby to robić od dawna, a skoro tak, to byłoby cos słychać o JEDNEJ poważnej firmie. Goszcz to ściemniacz, który poprowadzi ŁKS na dno. Ale czy kibic Widzewa powinien się tym martwić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 21:29 ty martw sie soba.jak pojdziesz na badania okresowe to zwolnia cie z biedronki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: hehehe IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.09, 21:38 dobre, ale i tak nie tak śmieszne, jak sytuacja w łksie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gospodarz Re: hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 03:51 ty się lepiej martw o niego...jak go zwolnią z biedronki, to kto ci winiasza od goszcza spod lady wyciągnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS BAŁUTY Re: hehehe IP: 195.117.116.* 24.01.09, 12:49 No właśnie, jak zwykle w Naszym temacie najwięciej do powiedzenia mają ci gorszego sortu z podłódzkich wioch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owsik Re: hehehe IP: *.acx.pl 24.01.09, 23:28 no widzę że pan lepszy bo miastowy się odezwał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefers Kolejna nadzieja dla ŁKS IP: *.smrw.lodz.pl 24.01.09, 00:55 "Padła nazwa Polsat, którego właściciel nie ukrywa, że chciałby zainwestować w piłkę nożną. - To nieprawda - twierdzi prezes. - Owszem, jestem w kontakcie z grupami kapitałowymi, ale innymi, także związanymi z Łodzią." Cz "Znamy się z panem Goszczyńskim, ale na pewno nie jestem jego człowiekiem - opowiada." Nie jest człowiekiem "Goszcza" mimo że ,"Goszcz" odwołał Miłosza i powołał Gałuszkę. "Warunek jest jeden - muszą go przyjąć obaj właściciele. Jeśli nie zostanie zaakceptowany, odejdę - kategorycznie deklaruje Gałuszka" Dla mnie też jest warunek jeden,żeby ŁKS miał jakąś szansę. Goszczyński musi odejść natychmiast.. Jeżeli ktoś wierzy w bajki „Goszcza” do tej pory musi być naprawdę idiotą. Goszu odejdź natychmiast yli wycofanie się z deklaracji wejścia POLSAT-u w ŁKS po tym jak ogłosiły media ogólnopolskie że, Solorz chce zainwestować w Śląsk Wrocław. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyGrzybiarz Kolejna nadzieja dla ŁKS IP: 91.193.160.* 24.01.09, 11:07 Wesoło -> śmiesznie -> bardziej śmiesznie -> ŁKS:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do anty... Re: Kolejna nadzieja dla ŁKS IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.09, 14:41 jak pojawia się w gazecie widzewskiej jakiś artykuł o ŁKS-ie to najbardziej wtajemniczeni i najwięcej mają do powiedzenia-kto!? wieśniaki podłódzkiego klubiku z drugiej ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owsik Re: Kolejna nadzieja dla ŁKS IP: *.acx.pl 24.01.09, 23:29 brawo dla tego pana, tak piknie gada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Kolejna nadzieja dla ŁKS IP: *.xdsl.centertel.pl 24.01.09, 22:23 Powinienem sie podpsiac anty frajer albo anty wiochmen ,zajmi sie cieciu swoim kurnikiem , sld nie wroci do wladzy i nie pomoze frajerni z kouchami na czele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owsik Re: Kolejna nadzieja dla ŁKS IP: *.acx.pl 24.01.09, 23:31 ten tyż piknie gado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefir Kolejna nadzieja dla ŁKS IP: *.centertel.pl 24.01.09, 11:13 Allleż to chytry plan. Kolejny koleś w stylu Goszcza który naobiecuje się ile tylko się da a jeśli akcjonariusze nie zgodzą się na jego plan pt. "Czary mary, hokus pokus" to on zabierze swoje klocki oraz kapcie na zmiane i zniknie obrażony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Kolejna nadzieja dla ŁKS IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.09, 20:00 sram na lks ... Banda nie udacznikow ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Kolejna nadzieja dla ŁKS IP: *.xdsl.centertel.pl 24.01.09, 22:20 sraj na swoja matke ona jet temu winna , ze jestes na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl1908 87 lat!!! IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.09, 20:32 www.90minut.pl/skarb.php?id_klub=419 Z okazji 87 lecia "istnienia" dalszych sukcesów na polu korupcji!!! DNO --> MUŁ--> widzew BUUUUUUUUUUaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahah!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mr_reaper xxl1908 - baranie 24.01.09, 23:34 A czytałeś dalej?? tam są wymienione mistrzostwa, chyba coś więcej mamy niż wy. i puchar wymienili, i grę w Lidze Mistrzów, i pemk i uefa, a z tym to coś u was bidnie. więc śmiej się dalej , tylko to tobie pozostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl1908 Re:87 lat korupcji!!! IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.09, 23:55 Nie wspomniałeś jeszcze,że jako : "Związkowe Koło Sportowe przy Zakładach Przemysłu Bawełnianego im. 1 Maja Włókniarz-Widzew Łódź" bral udział w spartakiadzie młodzieży socjalistycznej w Soczi,a jako: "WZKS [Włókniarski Związkowy KS] Widzew Łódź" dostał list gratulacyjny od I-szego sekretarza. BUUUUUUUUUAAAAAAAAhahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl1908 Re:87 lat korupcji!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.09, 00:02 a jeśli o sukcesy chodzi : Ogółem drużynowych mistrzostw Polski piłka nożna: 1958, 1998 koszykówka żeńska: 1967, 1972, 1973, 1974, 1982, 1983, 1986, 1987, 1997 koszykówka męska: 1953 siatkówka męska: 1931, 1932 siatkówka żeńska: 1983 piłka ręczna męska: 1939 hazena żeńska: 1929, 1932, 1933 boks: 1947, 1948 3x Mistrzostwo Polski do lat 19: 1962, 1983, 1999 2x Mistrzostwo Polski do lat 17: 1994, 1999 Odpowiedz Link Zgłoś
mr_reaper Re:87 lat korupcji!!! 25.01.09, 00:55 Ja wam nie odbieram sukcesów, ale pytałem się o piłkę nożną. Czy 12 lat bez wygranej tak was rozjuszyło ?? Chłopie, kibicuj swemu ŁKS-owi i chwal jego imię. W Łodzi jest większy klub i zwie się WIDZEW !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl1908 Re:87 lat korupcji!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.09, 01:21 pl.wikipedia.org/wiki/Tabela_wszech_czas%C3%B3w_I_ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re:87 lat korupcji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 04:02 no i co w tej tabeli widać? Waszą szarzyznę - pomiędzy nami jedna drużyna, a my mamy w 2razy mniej sezonów w najwyższej klasie niż wy...nawet bramki macie na minusie:) Ja bym się na waszym miejscu tak nie chwalił tą tabelą;) bo tak jakbyś się chwalił - "Masz same piątki, ale jesteś dopiero w szóstej klasie, a ja jestem już w siódmej i to nic, że trzy razy nie zdałem";) Odpowiedz Link Zgłoś
mr_reaper Re:87 lat korupcji!!! 25.01.09, 00:58 co do korupcji, weź i trzeźwo popatrz na wasze mistrzostwo w 1998. Ono zostało kupione. Ptak do tej pory siedzi i grzeje jaja w brazylii. Tam mu wygodnie. Nie pisz głupot o widzewie , bo mi się nie chce ich prostować . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl1908 Re:87 lat korupcji!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.09, 01:24 ekstraklasa.wp.pl/title,Udzialowiec-Widzewa-kupowal-mecze,wid,9445289,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
mr_reaper Re:87 lat korupcji!!! 25.01.09, 02:10 No i co ?? Że wy nie kupowaliście ?? Chłopie weż i wrzuć na luz. Rzyczę wam , byście zostali w ekstraklasie. Derby Łodzi rządzą !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl1908 Re:87 lat korupcji!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.09, 02:43 Gdybyś mi życzył a nie "rzyczył" to może bym uwierzył a tak to... ja Tobie składam życzenia z okazji 87 rocznicy "istnienia". BUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAhahahahahahahahahaha!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mr_reaper Re:87 lat korupcji!!! 25.01.09, 04:03 No masz rację, życzył. Się pomyliłem, ale dalej sądzę i Życzę wam pozostania w ekstraklasie. Jak spadniecie to już się podnieść możecie nie mogli. Łks i Widzew zawsze w ekstraklasie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1909-pamiętaj Re:87 lat korupcji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 04:18 a ja wam życzę 100lat! Jeszcze parę miesięcy (przełom czerwca/lipca) i ŁKS obchodzi stulecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do xxl 1908 IP: 195.117.116.* 25.01.09, 02:02 juz ci pisalem zebyscie lepiej zajeli sie to swoja hazena bo mieliscie wieksze sukcesy niz pilce noznej!!! to wy mieliscie tak tepych pilkarzy ktorzy przyznali sie do tego ze majstra kupili!!! wiec nie pisz nic o kupowaniu a co do tabeli wszechczasow to jest tak zrobiona zeby zawsze na pierwszym miejscu byla legia ! poniewaz jedyna nigdy nie spadla!!! chcesz powiedziec ze lks ma wiecej sukcesow od widzewa??? haha wejdz na oficjalna strone lksu i poszukaj wielkie mecze znajdziesz 5 !!! pierwszy to przegrany 1;3 z monaco (to jest dla was wielki mecz??? no tak zapomnialem ze wy raczej rzadko macie okazje zagrac z europejskim zespolem to nawet przegrana to jest cos dla was ) remis z manchesterem i 3 mecze z legia wygrane!!! powiem ci ze macie czy sie pochwalic ogromny dorobek!!! SUUUPER tak trzymac nigdy was nie dogonimy jestem pod wrazeniem!!! ocknij sie chlopie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl1908 Re: do xxl 1908 IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.09, 02:24 Jak podniesiesz rękę do góry to znajdziesz na ścianie taki przycisk. Naciśnij go! ok. Dobrze. A teraz leż spokojnie,zaraz przyjdzie siostra,przewietrzy Ci pokój,zmieni Ci pampersa,dostaniesz zastrzyk i grzecznie pójdziesz spać. Ooo taak! Widzisz teraz tam daleko daleko daleko takie światełko! Tak? no! TO ISKIERKA NADZIEI DLA widzewa!! hahahahahahahahahahahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: do xxl 1908 IP: *.toya.net.pl 25.01.09, 09:00 Pier...lnięty zawsze uśmiechnięty. Sam sobie opowiedział dowcip i się uśmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dno dna Kolejna nadzieja dla ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 02:28 kupowaliśmy jesteśmy wioszmenami (czy żydami nadal?, mimo, że nie szukam grobów naszych załóżycieli icków) jesteśmy niczym :) wiemy, wiemy ufamy wam i jako nic, bedziemy grać w ekstraklasie, a wy...hym, gdzieś zagracie i bardzo mi smutno jest, że tak piszecie hahahahahaha a walnę na plery, gdy Chojnacki będzie szkolił naszych młodzików odliczam czas już do tego zdarzenia hahahahahah po raz drugi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl1908 Re: Kolejna nadzieja dla ŁKS IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.09, 02:34 twój nick mi wiele tłumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Kolejna nadzieja dla ŁKS IP: *.toya.net.pl 25.01.09, 08:57 A ty co się tak ciągle cieszysz? Śmiech przez łzy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Kolejna nadzieja dla ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 16:43 Ten nowy Prezes to kpina.Niech poda swoje CV.Kolejny oszolom. Odpowiedz Link Zgłoś