Gość: xxl1908 IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.09, 18:51 ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - 101 LAT NIEDOŚCIGNIONEJ TRADYCJI !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obiektywny znowu ty??? IP: 195.117.116.* 30.01.09, 19:24 a ty pajacu non stop to samo !!! zalosny jestes!!!wymysl cos nowego bo juz smieja sie z ciebie!!! ograniczony jestes!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do pajaca IP: 195.117.116.* 30.01.09, 19:50 niedoscigniony to z ciebie pajac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyGrzybiarz Smoliński dogadany z ŁKS IP: 91.193.160.* 30.01.09, 19:58 ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - 100 LAT NIEDOŚCIGNIONEGO ŻEBRANIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁODZIANIN Re: Smoliński dogadany z ŁKS IP: *.wroclaw.mm.pl 30.01.09, 21:03 Słowem tylko ŁKS ŁÓDŹ! Pogarda dla dużyrnych świniopasich podmiejskich bękarto-nethoolsów. Jak zwykle mocni w klikaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łks to potęga:) Re: Smoliński dogadany z ŁKS IP: *.4web.pl 31.01.09, 00:01 aha!!! my jesteśmy świniopasy podmiejskie, a wy szlachta i baronowie z Retkini i Teofilowa??? o k.u.r.w.a. bo padnę ze śmiechu!!! ludzie skąd wy jesteście?? z Kozin, Retkini, czy może z HOfburga??? żenada! wasi założyciele Hirszberg i Hajman w grobie się przewracają:D potęga łks jest znana w całym wszechświecie, a dzieci w Burkina Faso uczą się w czytankach o wielkim "rodowitym" klubie miasta Łodzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Smoliński dogadany z ŁKS IP: *.toya.net.pl 31.01.09, 00:22 do łks to potęga-czy prócz piłki nożnej możesz podać jakieś inne osiągnięcia Twego klubu?Chętnie poczytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łks to potęga:) Re: Smoliński dogadany z ŁKS IP: *.4web.pl 31.01.09, 01:00 pisałem o waszym "szlachetnym" pochodzeniu i naszej "podmiejskości:D tylko tyle i aż tyle:D nikt wam nie odbiera sukcesów w lekkieatletyce czy koszykówce, ale w piłce nożnej to chyba ciut u was gorzej ? nawet w porównaniu z podmiejskim klubem- nawet tym który jest teraz niżej :D wygraliście i ok! tylko czemu z wami rozmowa sprowadzać się ma do wysłuchiwania "podmiejski" ''żyd" "sprzedawczyki" i inne grzechy główne:D a tylko wy jesteście czyści i nieskalani:D mam jedno pytanie: czy te wygrane w derbach też kupiliśmy od was czy może akurat byliśmy lepsi ( dla przypomnienia na 56 meczów było 22 remisy, 12 wygranych łks a resztę wygrał widzew)i co pan na to panie ktosiu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Smoliński dogadany z ŁKS IP: *.toya.net.pl 01.02.09, 00:11 derby-byłem na wszystkich.Większość przegraliśmy,ale kluczowe do układu tabeli-wygraliśmy.My poczęści byliśmy Waszymi grabarzami,Wy nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewfan Re: Smoliński dogadany z ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 13:22 Sprawa Szczakowianki i ostatnie afery w polskiej piłce to małe piwo, przy tym co zdarzyło się przed pięcioma laty - pisze "Fakt". Tomasz Cebula, były zawodnik ŁKS Łódź, zdradza jak działacze tego klubu kupowali mistrzostwo Polski w 1998 roku! "- Na początku sezonu powiedziano nam, że część premii za wygrane mecze będzie przeznaczana na sędziów. Mieli oni przychylnym okiem spoglądać na nasz zespół. Prawie cały sezon plan był realizowany i nic dziwnego, że zamiast 1,2 mln złotych dostaliśmy po wywalczeniu mistrzostwa 860 tysięcy - opowiada Cebula". - To jednak nie wystarczyło? - Oczywiście. Nie obyło się bez kupowania meczów. Sam brałem udział w jednym takim zdarzeniu. Zostałem wytypowany do załatwienia spotkania z KSZO Ostrowieć Świętokrzyski.(...) - Udało się kupić spotkanie? - Mieliśmy kasę, więc się szybko dogadaliśmy. Zadzwoniliśmy do jednego z piłkarzy KSZO i uzgodniliśmy sumę, za którą pozwolą nam wygrać. - Dużo to kosztowało? - Na ówczesne czasy był to niezły majątek, ale ranga meczu kosztowała ekstra. Za zwycięstwo 1:0 zapłaciliśmy 100 tysięcy złotych. Okazało się, że był to decydujący mecz o mistrzostwie.(...) - Dlaczego zdecydował się Pan o tym opowiedzieć? - Bo mam wielkie wyrzuty sumienia. To nie jedyny raz kiedy doszło do przekrętów. Człowiek nie może z tym żyć. Po aferze Szczakowianki zdecydowałem się powiedzieć, jak było....a ja sobie bede to wklejal.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do antycośtam... Re: Smoliński dogadany z ŁKS IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.09, 20:35 ..widzew-87 lat oszukiwania, kantowania,kupowania meczy-to jest cały podmiejski klubik-k.s. *ydzew pozałódzki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do ktosia IP: 195.117.116.* 31.01.09, 00:44 widzew jest klubem futbolowym i pilka nozna jest przewodnim motywem i w tej kwestii mozemy podyskutowac bo hokeja i hazeny u nas nie bylo co za tym idzie sukcesow w tych dyscyplinach tez!!!zrozumcie to raz na zawsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: do ktosia IP: *.toya.net.pl 31.01.09, 01:15 Obiektywny ŁKS TO BYŁ WIELOSEKCYJNY KLUB,dziś ma mniej sekcji sportowych,ale zawsze więcej niż Widzew.Osiągnięcia klubu ŁKS dla Was,dla Waszych dzieci wnuków jest tym co dla nie których alpinistów zdobycie k-2 zimą.Piłka nożna jest jedną z wielu dyscyplin ŁKS- u.101lat tradycji klubu nie piłki nożnej.Wasze osiagnięcia zamykają się tylko na piłce nożnej.Jeżeli jesteś prawdziwym kibicem Własnego klubu i Wiesz co zdobyli sportowcy Twego klubu.Czekam na osiągnięcia Waszych sportowców(prócz piłki nożnej)Szukaj i odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: do ktosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 03:36 A tu jesteś kibicem sekcji piłkarskiej ŁKSu, czy może też uczęszczasz na mityngi lekkoatletyczne, badmintona i pływanie synchroniczne czy co tam jeszcze macie? Ile razy widziałeś NA ŻYWO zawody czegoś/kogoś pod nazwą ŁKS, co nie jest meczem piłkarskim? Co np. mnie obchodzi dorobek Partyki? Ewentualnie na olimpiadzie, jako Polaka, a na pewno nie jako reprezentanta twojego klubu...Ja jestem kibicem piłki nożnej i Widzewa...jakby Widzew miał np. sekcję kręgli, to mógłbym ewentualnie potrenować amatorsko w sobotę przed pójsciem na browar. I choćby sekcja kręgli Widzewa była mistrzem wszechświata w te klocki, to nie będę tego zaliczał do dorobku klubu (chyba, że w statystykach) i się tym szczycił, bo mnie to kibcowsko po prostu nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: do ktosia IP: *.toya.net.pl 31.01.09, 17:43 Widzisz kibicu Widzewa Tobie nie jest pisane przeżyć to,co przeżyli kibice innego Łódzkiego klubu.Wymienianie sekcji nic nie zmieni.Jeżeli jesteś kibicem to całego klubu,no tak u Was jest tylko piłka nożna.Współczuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: do ktosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 22:43 Nie, u nas to jeszcze koszykówka, boks i gimnastyka, tylko co mnie to obchodzi? Ponawiam pytanie - czy widziałeś kiedyś NA ŻYWO którąkolwiek ze swoich sekcji, poza piłką nożną? Jeśli tak to którą i pi razy drzwi ile razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: do ktosia IP: *.toya.net.pl 31.01.09, 23:49 żle trafiłes dzicioku.NIE TYLKO OGLĄDAŁEM NA ŻYWO WALKI MECZE ZAWODNIKÓW ŁÓDZKIEGO KLUBU SPORTOWEGO,ale też kibicowałem bokserom Widzewa.Przypomniałes dyscypliny,które były bardziej wiodące w klubie niż piłka nożńa.Ale czy Ty to widziałeś?Dziecioku zapomniałeś o jeszcze jednej sekcji Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: do ktosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 17:25 Po pierwsze: "dzieciokiem" od dawna nie jestem Po drugie: nadal nie odpowiedziałeś co oglądałeś i ile razy Po trzecie: które to dyscypliny były "bardziej wiodące niż piłka nożna"? (plus za ciekawe słowotwórstwo;) Po czwarte: wspominałem już, że mnie w moim klubie interesuje piłka nożna, nie interesują mnie sekcje szachowe, brydża sportowego tudzież innych zapasów w stylu wolnym...toteż nie, nie widziałem i nie zamierzam... Po piąte: miło, że z ciebie taki niezależny kibic łódzkiego sportu (przy całej wrogości do Widzewa dopingowałeś jego bokserów!) Po szóste: czy to się nie kłóci z tym co napisałeś (może to nie ty napisałeś, nie pamiętam), że Widzew to klub jednosekcyjny i tradycje SPORTOWE (bo PIŁKARSKICH nie ma co obiektywnie porównywać, prawda?) macie tylko wy? Po siódme: pytanie (przez luźną analogię) - czy jeśli mamy mistrzostwa świata w dyscyplinie, która cię kompletnie nie interesuje - dajmy na to wspomniany brydż sportowy, uważasz się za kibica polskiej reprezentacji, która tam występuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gościa Re: do ktosia IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.09, 20:47 ...co ty możesz synku wiedzieć!? gdy ja jeździłem na derby na widzew to na waszym obecnie bocznym boisku pasły się owce!i o czym my dyskutujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.baires01.com.ar 31.01.09, 08:09 Te ktoś skoro kibicujesz sekcji kręgli łksu to nie wpisuj się w watkach piłkarskich. Proste? Proste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl1908 Re: widzew RZADZI w mieście Łodzi!!! IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.09, 17:35 1910* * - niepotrzebne skreślić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: do ktosia IP: *.toya.net.pl 31.01.09, 01:19 Obiektywny zapomniałem napisać,piłka ręczna nawet bardzo dawno temu stała wyżej niż kosz damski Wasz dziś.Może Dajwa cos pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: do ktosia IP: *.toya.net.pl 31.01.09, 02:10 >Może Dajwa cos pomoże? może tyle, że się miniemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do obiektywnego-ch Re: do ktosia IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.09, 20:41 ...z tego co wygląda to *ydzew to kabaret-nie mylić z ANI MRU MRU.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Smoliński dogadany z ŁKS IP: *.lodz.mm.pl 31.01.09, 01:28 Marcinie Smoliński ostrxegam i jak to czytasz to się dobrze zastanów bo grzyba cięzko wyleczyć do tego treningi przez pół roku w parku na Zdrowiu (więc uważaj na więzadła w kolanach) no i ciągłe czekanie na terminową pensje................. Żeby nie było że nie ostrzegałem Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Smoliński dogadany z ŁKS IP: *.toya.net.pl 31.01.09, 01:52 kali nie wiedziałem,że w parku na Zdrowiu piłkarzą lecą wiązadła w kolanach.To jest wpis,który pokazuje rozumowanie kibiców Widzewa całe szczęście,że nie wszystkich. 9( 9(-całe szczęście ,że nie wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Smoliński dogadany z ŁKS IP: *.lodz.mm.pl 31.01.09, 08:35 Witamy w ŁKS życzymy powodzenia! a widzew i tak będzie zdegradowany za korupcję chyba ze Boniek coś załatwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Smoliński dogadany z ŁKS IP: *.astral.lodz.pl 31.01.09, 09:26 > Witamy w ŁKS życzymy powodzenia! a widzew i tak będzie zdegradowany za korupcję > chyba ze Boniek coś załatwi? Już załatwił i to że to wasz ostatni sezon w extra też załatwione, to że nie macie stadionu też załatwił i wasz sponsor to też Boniek załatwił. Możesz pisać co chcesz, Boniek wszystko nam załatwi :) A ty idź z tym wszystkim do mamy albo prokuratury jak masz dowody albo przestań pisać takie bzdury o rodowity buhaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Smoliński dogadany z ŁKS IP: *.toya.net.pl 31.01.09, 13:21 do gościa-pomyśl,przypomnij sobie i nie wypisuj bzdur.Bo pomyśle,że gość jest rozwinięty inaczej.Czy tak myślą wszyscy kibice Widzewa? Powodzenia,w dalszych wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Smoliński dogadany z ŁKS IP: *.astral.lodz.pl 01.02.09, 09:59 Jak do tej pory to wy wypisujecie bzdury, o jakiś waszych sukcesach popatrz w jakich latach to było i jeszcze raz pomyśl (wiem może być to dla ciebie trudne) jak się te majstry wtedy zdobywało, a nawet biorąc pod uwagę dyscyplin indywidualne Partyka chyba tylko ten sportowiec jest znany z Łodzi, a i tak go nikt nie wiąże go z łks. Wasz rodowitość ... przemilcze temat ;) No i Boniek to was boli, ale na otarcie łez macie swojego Tomaszewskiego który też jest znany (żal.pl). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Smoliński dogadany z ŁKS IP: *.lodz.mm.pl 31.01.09, 14:17 Dowody na kupowanie meczy są znane wszystkim wiesniaku z pod Łodzi widzew-degradacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.toya.net.pl 31.01.09, 15:47 tak samo jak dowody na głupotę kibiców klubu założonych przez wiadomo kogo z Będzina łks=idioci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl1908 Re: widzew RZADZI w mieście Łodzi!!! IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.09, 18:22 1910* * - niepotrzebne skreślić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.87-15-64736c12.cust.bredbandsbolaget.se 31.01.09, 22:23 chciałbyś, niestety jesteście za słabi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do ktosia IP: 195.117.116.* 31.01.09, 10:42 chcialem tylko powiedziec zr widzew skupia przy sobie kibicow pilki noznej i o to chodzi w widzewie!!! nie rozumiesz sensu???a ze lks ma czy mial wiecej sekcji jest faktem !szkoda tylko ze wiekszosc tych sukcesow jest juz bardzo odlegla. a w mysl tego co piszesz to nawet manchestesr united nie moze z wami sie rownac bo to tylko FC!!!! czyli nawet od nich jestescie lepsi??? a pmietaj ze w lksie pilka nozna jest najwieksza sekcja oraz to ze pilka nozna jest krolowa dyscyplin druzynowych i to na mecze PN przychodzi was kilka tysiecy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: do ktosia IP: *.toya.net.pl 31.01.09, 13:04 Obiektywny ja wszystko rozumie,Rozdziel,czy to trudne, ŁKS, klub,tradycje,wieloletnia praca z młodzieżą.To tu w tym klubie,rośli mistrzowie Polski,Europy,Świata.Wam było dane tylklo w jednej sekcji,piłce nożnej.Jeżeli ktoś pisze 101 lattradycji,to dla Was jest coś nieosiągalne.Zapamiętaj sobie ŁKS to klub z tradycją,z wynikami o których,Polska,Europa,Świat wie,powtarza,przypomina,ten zawodnik to wychowanek ŁKS-U.Obiektyny,musisz żyć z tym.Wiem to jest trudne,ale zapamiętaj sobie Łódzki Klub Sportowy to jest to.o czym Wy tylko możecie pomarzyć.Zawsze tak było,jest i będzie.JEŻELI nie jesteś w temacie,kup Sobie książke-Sto lat ŁKS-u.Myślę,że po przeczytaniu nie będziesz wypisywał bzdur.ŁKS TO NIE TYLKO PIŁKA NOŻNA.To jest tradycja klubu,o której Wy możecie tylko sobie pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyGrzybiarz Liverpool < ŁKS IP: 91.193.160.* 31.01.09, 13:27 Przecież tam też króluje PN.... Oj, brodowici w mordy bici..... Nie ma sukcesów w PN to trzeba się podpierać byle czym..... AVE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Liverpool < ŁKS IP: *.toya.net.pl 31.01.09, 18:13 AntyGrzybiarz jak to rozumieć?Nie wiem?Odpowiedz sobie czyje szatnie,tego grzyb.Uświadamim Cię,że nie grzyb był przeszkodą,by grać w ekstraklasie.Wy mieliście wszystko w ostatnich meczach kolejki (prócz drużyny i kibiców)Pisz sobie co chcesz,ale pamiętaj o tym że sami przyczyniliście się do spadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do liverpool<łks Re: Liverpool < ŁKS IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.09, 20:50 ...człowieku z czym ty dyskutujesz!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do ktosia IP: 195.117.116.* 31.01.09, 14:27 przede wszystkim to przeczytaj co napisalem bo z twojej wypowiedzi wynika ze nie czytales!!! tak tak lks to marka rozpoznawalna na calym swiecie!!! to jeszcze tylko napisz kto rozslawil was na caly swiat!!! a skoro chcesz wyliczac inne sekcje i inne sukcesy spoza PN to pogadaj z kims ze startu !!! a tutaj jest forum dotyczace pilki noznej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: do ktosia IP: *.toya.net.pl 31.01.09, 14:49 dokładnie przeczytałem,czym Ty żyjesz.Z kim ja polemizujeObiektywny,jesteś pewien,Tego co napisałałeś ?Był Obiektywny,już Go nie ma.Szkoda,że nie jest obiektywny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do ktosia IP: 195.117.116.* 31.01.09, 15:20 widze ze juz nie wiesz co napisac i jak odpowiedziec na moj wpis!!! z wami zawsze konczy sie tak samo jak zaczyna sie pisac na argumenty to nabieracie wody w usta ! ale nie dziwie sie fakty mowia same za siebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: do ktosia IP: *.toya.net.pl 31.01.09, 16:38 Obiektywny-przekaż wszystkie argumenty Twego klubu.Po wyliczeniach argumentów na temat piłki nożnej-czekamy na inne argumenty dotyczące Twego klubu.Gdzieś to już pisałem,a Ty mi nie odpowiedziałeś.Trudno odpowiedzieć-wiem nie ma argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julian Tuwim Re: Smoliński dogadany z ŁKS IP: *.toya.net.pl 31.01.09, 16:46 I DOSC!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do ktosia IP: 195.117.116.* 31.01.09, 20:36 albo nie czytasz co pisze albo nie rozumiesz!!! juz pisalem ci ze widzew to klub pilkarski!!! nawet forum jest pilkarskie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: do ktosia IP: *.toya.net.pl 31.01.09, 23:03 Obiektywny jest jedna zasadnicza różnica postaram Ci wytłumaczyć dzieciaku.Sa w Łodzi dwa kluby.Jeden stawiał na piłke w jaki sposób- dla mnie nieważne.Drugi klub zawsze miał inne spojrzenie na łódzki sport.Dziś Widzew chce zamazać obraz Łodzi,obraz ŁKS-u,przypomina lata świetności sekcji piłkarskiej,by za chwile nie przyznawać się do tego,kto stworzył te lata.Bez tych Panów nie było by co wspominać.Obiektywny zapamiętaj jedną rzecz-kibice w Polsce zawsze będą pamiętać w jaki sposób dążyliście,dążycie by znów zaistnieć.Obiekty sportowe,tak masz racje zostały sprzedane,ale historia klubu NIE.Pmiętaj Wy tylko piłka nożna,My dużo,dużo więcej.To nas różni.101 lat tradycji klubu,nie jednej sekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do ktosia IP: 195.117.116.* 31.01.09, 20:43 o to widze ze nie ma dramatu!!! tyle sekcji w klubie to jak zniknie pilka to pewnie nawet nie zauwazysz!!! bedzisz kibicowal innej sekcji!!! tylko jeszcze jedno pytanie gdzie macie swoje obiekty w tym mega klubie na jakiej ulicy??? bo na al unii znajduja sie obiekty nalezace do mosiru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl1908 Re: do obiektywnego balasa!!! IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.09, 22:10 Naturalnym środowiskiem świni są wszelakiego rodzaju nieczystości takie jak : gó..., błoto, szczochy.Jednym słowem GNÓJ.Świnia w takich warunkach czuje się wyśmienicie.Tapla się w gó...e, śpi w gó...e, tarza się w nim.Po prostu jest w gó...e szczęśliwa. I ty @obiektywny sprawiasz wrażenie takiej tarzającej się w gó...e świni.Szczęśliwej, uśmiechniętej od ucha do ucha, wymazanej w gó...e świni. Twój psudo klubik jest po czubek głowy zanurzony właśnie w gó...e a ty z tego powodu jesteś szczęśliwy.Mało tego.Próbujesz w tym "gó...anym amoku" na siłe "uświadamiać" nas o "sukcesach" twojego psudo klubiku. Masz czelność włazić na to forum upaćkany cały w gó...e. No jak to wygląda??? ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - 101 LAT NIEDOŚCIGNIONEJ TRADYCJI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie retoryczne Re: do obiektywnego balasa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 22:47 ...a czy do naturalnych środowisk świni zalicza się także zagrzybiony chlew? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: do obiektywnego balasa!!! IP: *.toya.net.pl 31.01.09, 23:09 zagrzybiony chlew a czyj on jest?Kto nim zarządza.Czy wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie retoryczne Re: do obiektywnego balasa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 17:31 Zarządza nim właściciel - pytanie kto w nim urzęduje? Który chlew jest własnością jego użytkownika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do ktosia IP: 195.117.116.* 01.02.09, 05:12 ty jestes jak wszyscy twoi koledzy chory z zazdrosci!!! powie ci tak ze to wlasnie dzieki pawelcowi przypomnielismy o sobie w europie!!! to dzieki niemu byly mecze ktore przeszly do histori pilki noznej i to dzieki pawelcowi odjechalismy wam na lata swietlne!!!PAWELEC dziekujemy!!!!(nikt niczego nie wstydzi sie) popatrz na waszego sponsora co wam dal !!! to wlasnie dzieki niemu jestescie bezdomni to on was non stop doi !!! a ty smiesz miec jakies ale do pawelca??? modlisz sie w duszy o takiego sponsora jak pawelec i zaprzedalbys dusze diablu zeby miec kogos takiego u siebie !!! hipokryci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do ktosia IP: 195.117.116.* 01.02.09, 05:21 i jeszcze jedno!!! pamietaj ze jako kibic lksu powinienes byc ostatnia osoba ktora wypomina "uczciwosc"!!!! przeciez to polowe waszych najwiekszych sukcesow kupiliscie !!!!!! przyznali sie sami pilkarze!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodziak Re: do obiektywnego IP: *.wroclaw.mm.pl 01.02.09, 11:21 Himalaje to przy Twojej głupocie - pagórki i tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.Cebula sprzedawczyki= ŁKS IP: *.netburg.pl 01.02.09, 14:40 Sprawa Szczakowianki i ostatnie afery w polskiej piłce to małe piwo, przy tym co zdarzyło się przed pięcioma laty - pisze "Fakt". Tomasz Cebula, były zawodnik ŁKS Łódź, zdradza jak działacze tego klubu kupowali mistrzostwo Polski w 1998 roku! "- Na początku sezonu powiedziano nam, że część premii za wygrane mecze będzie przeznaczana na sędziów. Mieli oni przychylnym okiem spoglądać na nasz zespół. Prawie cały sezon plan był realizowany i nic dziwnego, że zamiast 1,2 mln złotych dostaliśmy po wywalczeniu mistrzostwa 860 tysięcy - opowiada Cebula". - To jednak nie wystarczyło? - Oczywiście. Nie obyło się bez kupowania meczów. Sam brałem udział w jednym takim zdarzeniu. Zostałem wytypowany do załatwienia spotkania z KSZO Ostrowiec Świętokrzyski.(...) - Udało się kupić spotkanie? - Mieliśmy kasę, więc się szybko dogadaliśmy. Zadzwoniliśmy do jednego z piłkarzy KSZO i uzgodniliśmy sumę, za którą pozwolą nam wygrać. - Dużo to kosztowało? - Na ówczesne czasy był to niezły majątek, ale ranga meczu kosztowała ekstra. Za zwycięstwo 1:0 zapłaciliśmy 100 tysięcy złotych. Okazało się, że był to decydujący mecz o mistrzostwie.(...) - Dlaczego zdecydował się Pan o tym opowiedzieć? - Bo mam wielkie wyrzuty sumienia. To nie jedyny raz kiedy doszło do przekrętów. Człowiek nie może z tym żyć. Po aferze Szczakowianki zdecydowałem się powiedzieć, jak było. Więcej w "Fakcie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny niedoscigniona IP: 195.117.116.* 01.02.09, 15:09 lks lodz 101 lat niedoscignionej GLUPOTY!!! nie dosyc ze kupuli polowe swoich najwiekszych sukcesow w PN to jeszcze opowiadaja o tym i chwala sie!!! zaraz ktos napisze ze jakie to wspaniale ze przyznal sie! moze i tak tylko szkoda ze wczesniej wszyscy kibice lksu krzyczeli jak to widzew kupowal mecze i jaki jest be i ten najgorszy(my kilka meczy a wy cala runde a do tego chwalicie sie tym mistrzostwem no bo gdybyscie byli tacy "uczciwi" to nikt z was nie przyznawalby do zdobycia majstra w 1998!!!!) druga sprawa to jak pieknie zalatwiliscie swoj klub i staliscie sie bezdomni!!! sprzedane wszystko! z waszego klubu pozostala nazwa i kilka wspomnien a i jeszcze wspaniala ksiazka wydana na jubileusz ot caly lks!!! duma lodzi!!! racja macie z czego byc dumni szkoda tylko ze to raczej rozdzial juz zamkniety!!! 101 lat niedoscignionej glupoty bo jak nazwac to co sami zrobiliscie z wlasnego klubu!!! Odpowiedz Link Zgłoś