Gość: Meloman IP: *.toya.net.pl 15.11.03, 21:48 Jak można było wysłłać na ten konkurs tak beznadziejną dziewczynę. TRAGEDIA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lennon1 Re: Widzieliście Konkurs Eurowizji dla dzieci? 15.11.03, 21:59 I jest tego efek - ostatnie miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nomisia Re: Widzieliście Konkurs Eurowizji dla dzieci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 22:24 No cóź niektórzy nie mają ani trochę samokrytyki i potrafią wiele spartaczyć :-( Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Widzieliście Konkurs Eurowizji dla dzieci? 16.11.03, 10:55 Gość portalu: Nomisia napisał(a): >No cóź niektórzy nie mają ani trochę samokrytyki i potrafią wiele spartaczyć ----------------- nie niektórzy mają poprostu dużo kasy... prykre, ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Widzieliście Konkurs Eurowizji dla dzieci? 16.11.03, 11:57 dla mnie przykry był w ogóle ten konkurs: dzieci odtapirowane, 5 kilo pudru na twarzy,pewnie każdy ma swojego menedżera,od kilku tygodni nic nie robiło,mtylko ćwiczyło choreografię, do tego nawet piski publiczności jak na koncercie Justina Timberlake'a były...gdyby nie inny styl ubieranie-nie poznałbym,że to Eurowizja dla DZIECI... ech...szkoda tych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podśmiewajka Re:mylisz się IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 16.11.03, 15:41 zadne z tych dzieci nie ma swojego managera...wszystkie festiwale to jedna wielka improwizacja...nie ma profesjonalnego choreografa...a TYP nawet każe zrzec się praw autorskich nie wspomne o wynagrodzeniu dla ciężko pracujących dzieci...ta uwaga tak ma marginesie ,tez mi się nie podobała dziewczynka reprezentująca nasz kraj...ale wybrano ją głosując sms-ami. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Widzieliście Konkurs Eurowizji dla dzieci? 16.11.03, 14:08 Kto wybierał reprezentantkę Polski, bo z tego co ja pamiętam to czynili to widzowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cytrynota Widzowie? IP: *.toya.net.pl 16.11.03, 14:19 A kiedy? W jaki sposób? Odpowiedz Link Zgłoś