Dodaj do ulubionych

Widzieliście Konkurs Eurowizji dla dzieci?

IP: *.toya.net.pl 15.11.03, 21:48
Jak można było wysłłać na ten konkurs tak beznadziejną
dziewczynę.
TRAGEDIA!
Obserwuj wątek
    • lennon1 Re: Widzieliście Konkurs Eurowizji dla dzieci? 15.11.03, 21:59
      I jest tego efek - ostatnie miejsce
    • Gość: Nomisia Re: Widzieliście Konkurs Eurowizji dla dzieci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 22:24
      No cóź niektórzy nie mają ani trochę samokrytyki i potrafią wiele spartaczyć :-(
      • blenda Re: Widzieliście Konkurs Eurowizji dla dzieci? 16.11.03, 10:55

Gość portalu: Nomisia napisał(a):
        >No cóź niektórzy nie mają ani trochę samokrytyki i potrafią wiele spartaczyć

-----------------
        nie niektórzy mają poprostu dużo kasy... prykre, ale prawdziwe
        • geograf Re: Widzieliście Konkurs Eurowizji dla dzieci? 16.11.03, 11:57
          dla mnie przykry był w ogóle ten konkurs:
          dzieci odtapirowane, 5 kilo pudru na twarzy,pewnie każdy ma swojego menedżera,od
          kilku tygodni nic nie robiło,mtylko ćwiczyło choreografię, do tego nawet piski
          publiczności jak na koncercie Justina Timberlake'a były...gdyby nie inny styl
          ubieranie-nie poznałbym,że to Eurowizja dla DZIECI...

ech...szkoda tych dzieci.
          • Gość: podśmiewajka Re:mylisz się IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 16.11.03, 15:41
            zadne z tych dzieci nie ma swojego managera...wszystkie festiwale to jedna
            wielka improwizacja...nie ma profesjonalnego choreografa...a TYP nawet każe
            zrzec się praw autorskich nie wspomne o wynagrodzeniu dla ciężko pracujących
            dzieci...ta uwaga tak ma marginesie ,tez mi się nie podobała dziewczynka
            reprezentująca nasz kraj...ale wybrano ją głosując sms-ami.
    • hubar Re: Widzieliście Konkurs Eurowizji dla dzieci? 16.11.03, 14:08
      Kto wybierał reprezentantkę Polski, bo z tego co ja pamiętam to czynili to
      widzowie...
      • Gość: Cytrynota Widzowie? IP: *.toya.net.pl 16.11.03, 14:19
        A kiedy?
        W jaki sposób?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka