Dodaj do ulubionych

PZPN zdecyduje o transferze Świerczewskiego

IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.09, 19:34

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0e71aba509c21269.html

Obserwuj wątek
    • Gość: Łodzianin Re: PZPN zdecyduje o transferze Świerczewskiego IP: *.wroclaw.mm.pl 09.02.09, 19:36
      10/10 :-)
      • Gość: sea Re: PZPN zdecyduje o transferze Świerczewskiego IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 20:24
        swietny poziom prezentujecie napisz nawet 15/10, pozdrawiam
    • Gość: $EK1908 Rodowici 1908 Łodzianie IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 19:54
      Mam nadzieję że się nie uda i bedzie grał Kascelan!
      KLUBEM ŁODZI JEST ŁKS!
    • Gość: ŁEŁKAŁES!!!!!!! PZPN zdecyduje o transferze Świerczewskiego IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 20:09
      ŁEŁKAŁES!!!!!!!ŁEŁKAŁES!!!!!ŁEŁKAŁES!!!!!!!!!
    • Gość: AntyGrzybiarz PZPN zdecyduje o transferze Świerczewskiego IP: 91.193.160.* 09.02.09, 20:13
      He, he, biorą tylko tych za free...... Zagrzybione biedaki, na szczęście ostatni
      sezon w Ekstraklasie, nawet jak się utrzymacie to nie dostaniecie licencji, albo
      zagracie w .... Polkowicach, będą Rodowici Polkowiczanie :)

DANIEL TAK TRZYMAJ, WYKOŃCZ KOSZERNIAÓW, CZAS SKOŃCZYĆ 100 LAT POŚMIEWISKA,
      MIZERII i PRZECIĘTNIACTWA! :)

Jak to było ??? Od 100 lat żebraczy świat???
    • Gość: gość z Łodzi Re: PZPN zdecyduje o transferze Świerczewskiego IP: *.4web.pl 09.02.09, 20:18
      Tylko na tyle cię stać. Czy ty na pewno jesteś kibic ŁKS, czy też
      nienawiść do Widzewa przysłania ci cokolwiek innego?
      Celowo piszę "cię", "ty", "ci" z małej litery, bo na dużą nie
      zasługujesz.
      Zresztą i tak pewnie nie wiesz, o co chodzi...
      • Gość: obiektywny pajace!!! IP: 195.117.116.* 09.02.09, 20:39
        a swiadectwem jak bardzo kibicujecie swojemu klubowi a jak bardzo nienawidzicie
        widzewa jest to ze tylko na mecz z widzewem potraficie zapelnic swoj stadion !!!
        TYLKO NA DERBY!!! a moze przychodzicie popatrzec na czterokrotnego mistrz polski
        polfinaliste europejskich pucahrow ostatniego uczestnika ligi mistrzow!!! rzdko
        zdarza sie wam taka gratka na waszym stadionie bo my kibice widzewa mamy ta
        przyjemnosc ogladac widzew srednio co 14 dni!!!
    • Gość: obiektywny pajace!!! IP: 195.117.116.* 09.02.09, 20:26
      jestescie zenujacymi pajacami!!! a wasz idiotyzm siega apogeum!!! biedny ten lks
      miec tak tepych pajacow za kibicow!!! sorry lks nie ma kibicow {moze mala
      garstka normalnych} reszta to ANTY kibice widzewa no bo raczej nikt nie wmowi mi
      ze ten pajac ktory umiescil to zdjecie to kibic jakiegos klubu!!! chorzy z
      zazdrosci zakompleksieni mali hipokryci!!! moze my tez bysmy tacy byli gdybysmy
      zyli w cieniu innego klubu !jestescie prawdziwa ciemna strona tego miasta nie
      dosyc ze ciemnota umyslowa to ciemna bo zyje w cieniu widzewa!!! najwiecej
      szkody lksowi przynosza takie barany poniewaz nie potrafia nic poza obrazaniem
      widzewa!!!NIC!!! zamiast zorganizowac sie bo ich klub upada to te pajace
      przyklaskuja sobie jak jeden udowadnia drugiemu ze jest glupszy! co za zalosc
      !!! ale to wasza sprawa wasze zycie i wasz sens zycia ograniczone tepaki!!! lks
      nawet nie moze liczyc na swoich kibicow bo to banda bezmozgich ( w wiekszosci co
      potwierdzaja wpisy)zakompleksionych pajacow nie potrafiaca pomoc swojemu
      ukochanemu klubowi sorry to nie sa kibice lksu jak pisalem tylko ANTY kibice
      widzewa dlatego maja gdzies co dzieje sie w lksie!!!biedny klub
      • Gość: gość Re: pajace!!! IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 21:29
        Obiektywny możesz powiedzieć kim jest Antygrzybarz.Czy to kibic
        Widzewa,czy ANTY ŁKS-u
        • Gość: AntyGrzybiarz Re: pajace!!! IP: 91.193.160.* 09.02.09, 21:36
          AntyGrzybiarz to Widzewiak, który teraz odbija sobie waszą żądze degradacji.....
          Wtedy wy się cieszyliście, teraz my mamy radochę, kumasz???
          • Gość: gość Re: pajace!!! IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 21:42
            Panowie Ziober,Kłos Adamski-jak myślisz co mają wspólnego z Widzewem?
          • Gość: antyhadlarz Do antygrzybiarz IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.09, 21:57
            Prezentujesz małego biednego chlopczyka bitego regularnie w piaskownicy przez swoich kolegów.nigdy nie grałes w piłke bo byłes albo mało zwinny albo po prostu gruby i ponizany przez kolegów.Na wsiach obowiazuje hierarchia kto nie jest ze straży to nie jest z nami.Ty nalezysz do tej drugiej grupy i ukratkiem sie wkradasz do remizy i piszesz swoje żenujące teksty.To jest twój krzyk i wołanie:zobaczcie mnie,ja istnieję....Boisz sie wszystkiego i internet jest twoim wyzwoleniem gdzie ( jak myślisz )jestes anonimowy.To jest obraz całego ANTYGRZYBIARZA który potrafi tylko pisac.Mam duze watpliwosci czy widział mecz swojej zbieraniny na zywo.Czy zostało mu tylko TVP III.
            • Gość: gość Re: Do antygrzybiarz IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 22:20
              może chcesz porozmawiać o Widzewie z lat 70-siątych.Zle
              trafiłeś,jestem kibicem ŁKS-U od lat 60-siątych.Chodziłem na mecze
              też Widzewa 2 lidze,a także od 75r na pierwszą lige.

9
            • Gość: zzz Re: Do antyhandlarz IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 22:25
              Sprawa Szczakowianki i ostatnie afery w polskiej piłce to małe piwo, przy tym co
              zdarzyło się przed pięcioma laty - pisze "Fakt". Tomasz Cebula, były zawodnik
              ŁKS Łódź, zdradza jak działacze tego klubu kupowali mistrzostwo Polski w 1998 roku!
              "- Na początku sezonu powiedziano nam, że część premii za wygrane mecze będzie
              przeznaczana na sędziów. Mieli oni przychylnym okiem spoglądać na nasz zespół.
              Prawie cały sezon plan był realizowany i nic dziwnego, że zamiast 1,2 mln
              złotych dostaliśmy po wywalczeniu mistrzostwa 860 tysięcy - opowiada Cebula".
              - To jednak nie wystarczyło?
              - Oczywiście. Nie obyło się bez kupowania meczów. Sam brałem udział w jednym
              takim zdarzeniu. Zostałem wytypowany do załatwienia spotkania z KSZO Ostrowieć
              Świętokrzyski.(...)
              - Udało się kupić spotkanie?
              - Mieliśmy kasę, więc się szybko dogadaliśmy. Zadzwoniliśmy do jednego z
              piłkarzy KSZO i uzgodniliśmy sumę, za którą pozwolą nam wygrać.
              - Dużo to kosztowało?
              - Na ówczesne czasy był to niezły majątek, ale ranga meczu kosztowała ekstra. Za
              zwycięstwo 1:0 zapłaciliśmy 100 tysięcy złotych. Okazało się, że był to
              decydujący mecz o mistrzostwie.(...)
              - Dlaczego zdecydował się Pan o tym opowiedzieć?
              - Bo mam wielkie wyrzuty sumienia. To nie jedyny raz kiedy doszło do przekrętów.
              Człowiek nie może z tym żyć. Po aferze Szczakowianki zdecydowałem się
              powiedzieć, jak było....
            • Gość: łks mistrz:) Re: Do antygrzybiarz IP: *.4web.pl 10.02.09, 13:36
              o rany jaki ty jesteś mądry!!! na pewno jesteś psychologiem!!! w łks są same
              bystrzaki, analitycy i wykształceni doktorzy, a te podmiejskie wsioki, to ledwo
              pięc klas skończyły!! i nie mają netu i biją ich w piaskownicy!! i łks jest
              potęgą!!wszyscy to wiedzą nawet na Kozinach i Retkini ( już w 1945 przyłączonych
              do Łodzi) Sami rodowici łodzianie!!!
              inteligentni nosiciele dresów, smakosze tanich win, kibice największego
              polskiego klubu. Dwa mistrzostwa Polski - to jest to!! nikt się z nami nie może
              równać!! Puchary europejskie!! Wspaniały stadion, potężny sponsor i wielbienie w
              całej "prawdziwej Łodzi"!!!
              Mistrza mamy!!!! LM wygramy!!!!!!!
      • Gość: do obiektywny Re: pajace!!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.09, 14:51
        ...ha,ha,ha-ale ci wyłazi ten pejsiasty obiektywizm,jak słoma z kapci!
    • Gość: 1909 Wasserzug, Taubwurcel, Hirszberg, Heiman, W. Krol IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 20:49
      Ciekawe co by powiedzili na ten transparent?
      oj icki, szukajcie dalej swojej tożsamości, na razie błądzicie.
      • Gość: do gość 1922 Re: Wasserzug, Taubwurcel, Hirszberg, Heiman, W. IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.09, 14:59
        aty znasz historyjkę swojego klubiku?...chyba nie,ale niema co się dziwić,bo zapewne pisałeś doktorat z jedynego Łódzkiego Klubu Sportowego.
    • Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 21:07
      Nie wiedziałem że w Będzinie takie wielkie budynki budują
      To sołtys taką wieżę zbudował?
      Krów będzie szukał jak mu się zgubią?
      • Gość: łodziak tolerancyjni widzewiacy się odezwali buhahaha IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 21:25
        śmieszni jesteście tak samo antysemicko jedziecie na ŁKS jak My na was, więc
        wypad na fora z pierwszej ligi a nie w ekstraklasie!!!! chyba że z wybiórczą
        macie jakiś pakt o jechaniu tylko na ŁKS, bo jak jakoś dobrze idzie jakiejś
        sekcji ŁKS u to nie ma pod artykułem forum!!!!! żenada kibice Widzewa i
        wybiórczej napiszcie coś może o swojej mega tolerancyjnej grupie "to my
        psikusy"?? w Łodzi na Zachodzie ŁKS a na wchodzie Widzew i przestańcie pie...ć
        swoje anty hasełka bo tylko obrażacie prawdziwych kibiców i ŁKS u i Widzewa !
        • Gość: gość Re: tolerancyjni widzewiacy się odezwali buhahaha IP: *.4web.pl 09.02.09, 21:55
          Ale jakoś nie widziałem transów: Śmierć ŁKS-ŻYDKAS Kur...
          Jakoś nikt z piłkarzy Widzewa nie biegał po murawie w koszulce z
          taką treścią.
          Jakoś nikt nie skakał w górę: Kto nie z ŁKS, ten z pejsem, czy coś w
          tym rodzaju.
          Jakoś nikt...

A zresztą wu i tak nic mie zrozumiecie.
          Wasza nienawiść do Widzewa przesłania wam wszystko.

A My tu tylko zaglądamy, żeby poczytać o waszych kompleksach.

Akurat w "Dwójce" nie ma "Kabaretonu", a nam się chce pośmiać
      • Gość: do 1922* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.09, 15:04
        za to sołtys strykowa postawi wam dłuuugi drąg,abyście mogli sobie powiesić tą czerwono-biało-czerwoną szmate...
    • Gość: obiektywny obiektywny IP: 195.117.116.* 10.02.09, 00:55
      zdaje sobie sprawe z tego ze czesc wpisow widzewiakow nie jest najwyzszych lotow
      ale zaden nie jest tak przepelniony nienawiscia jak wpisy kibicow lksu!!! ktos
      dobrze zauwazyl ze to nie my wypisywalismy takie transparenty jak wy to nie nasz
      pilkarz biegal w takiej koszulce!!!! a i jeszcze jedno o czy czesc juz nie
      pamieta a bylo tak male i tak slabe ale jednoczesnie dajace pelny obraz waszego
      intelektu!!! chyba pamietacie ten transparent dotyczacy inwalidow??? po tym co
      napisaliscie wtedy a zeby bylo ciekawiej to czesc z was jeszcze dlugo tym
      chwalila sie na forach jestescie dla mnie zenujaco mali i mysle ze dla
      wiekszosci normalnych ludzi nie kibicow!!! lodzki kompleks sportowy
      • Gość: do obiektywnego Re: obiektywny IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.09, 15:06
        ..ity obiektywny jesteś niby ten normalny!?
    • Gość: Dzwoni właściciel PZPN zdecyduje o transferze Świerczewskiego IP: *.smrw.lodz.pl 10.02.09, 12:09
      Dzwoni właściciel ŁKS p.Goszczyński do prezesa Gałuszki:
      -wyrzucili nas z MOSIR-u za długi,co Ty na to?
      -...mam będziemy grać w Polkowicach.
      -W Polkowicach?Dlaczego?
      -Bo w Bełchatowie jesteśmy już spaleni.
    • hazudo Niech trochę waluty znów przemyci, będzie miał 10.02.09, 13:27
      Sąd Rejonowy dla Krakowa Krowodrzy skazał na 8 tys. zł grzywny za przemyt waluty
      piłkarza reprezentacji Polski Piotra Ś. Jednocześnie sąd orzekł przepadek
      przewożonych bez zezwolenia 31 700 franków francuskich.Piotr Ś. stanął przed
      sądem oskarżony o to, że w październiku 1999 roku na lotnisku w podkrakowskich
      Balicach usiłował wywieźć bez zezwolenia poza granice Polski 31,7 tys. franków
      szwajcarskich, czyli równowartość ponad 21 tys. zł.Drugim zarzutem, jaki mu
      postawiono, było to, że w listopadzie tego samego roku w Urzędzie Celnym za
      pośrednictwem swojego adwokata posłużył się jako autentycznym podrobionym przez
      niezidentyfikowaną osobę dokumentem zgłoszenia przywozu dewiz.W wyniku ugody sąd
      uznał, że wina oskarżonego co do obu zarzutów została udowodniona, i skazał go
      na karę łączną 8 tys. zł grzywny. Jednocześnie orzekł przepadek nielegalnie
      przewożonych 31 700 franków szwajcarskich.
      • Gość: juras Re: Niech trochę waluty znów przemyci, będzie mia IP: *.icpnet.pl 10.02.09, 13:34
        ale przewała Ty pie...ny komuchu!!!
        • Gość: lebiedź zdecyduj sie, ktore to franki rzekomo przemycał... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 15:42
          jesli juz wziales sie za waluty, wykaz sie chocby odrobina konsekwencji! to w koncu franki szwajcarskie czy francuskie, no chyba, ze rodem nawiedzonego kablisty ma słabość do liczb ( w tym przypadku do 33700)....
          • Gość: dree Re: zdecyduj sie, ktore to franki rzekomo przemyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 18:01
            a ja z tego tekstu zrozumiałem że franki szwajcarskie próbował przemycić a
            franki francuskie wpłacić na kaucje.

A tak swoją drogą to skoro był już raz skazany to teraz jeśli zostanie uznany za
            winnego to raczej nie będzie wyroku w zawieszeniu, bo takie wyroki stosuje się
            zazwyczaj do osób wcześniej nei karanych.
    • Gość: jachu PZPN zdecyduje o transferze Świerczewskiego IP: *.tktelekom.pl 10.02.09, 13:58
      I tak go niedługo aresztują. Szkoda zachodu.
    • Gość: matt W Marsylii i Birmingham nie gral IP: *.vbc.pl 10.02.09, 14:38
      ogrzewal lawke rezerwowych
      • Gość: wododo nie ośmieszaj się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 15:22
        W tamtych czasach grał regularnie. Wg Wikipedii w OM przez pół
        sezonu zagrał w 15 meczach, w Birmingham rozegrał ponad 60 meczy
        przez 2 sezony.
    • wuetend młody jest, ambitny 10.02.09, 14:53
      wyrobi sie nasz Generał Świerczewski
    • guru133 Emeryt Świerczewski w Młodej Ekstraklasie? Czyżby 10.02.09, 15:22
      w Polonii Warszawa brakowało uzdolnionej piłkarsko młodzieży?
    • markus.kembi Re: PZPN zdecyduje o transferze Świerczewskiego 10.02.09, 16:16
      Jak to jest możliwe, że jakieś leśne dziadki grają w Młodej Ekstraklasie? Powinien być limit do lat 21, ewentualnie może ze 3-4 w wieku 22-23 w składzie meczowym.
    • Gość: dzekson2 PZPN zdecyduje o transferze Świerczewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 16:53
      jeszcze świerszcza posadzą za machlojki z rejsem
      s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376
    • Gość: gość A mi się przypomina "MIŚ" IP: *.iteam.pl 10.02.09, 16:55
      MIŚ
      Scena 35: (na planie filmu "Ostatnia paróweczka Hrabiego Barry Kenta")

Rekwizytor I: Ty, jednego zająca można było zostawić...
      Rekwizytor II: Eee? A na cholerę? Popchnij!
      Reżyser (do rekwizytora): Zając gotów?
      Rekwizytor II: Gotów!
      Reżyser: Co to... Co to za jedni?
      Zastępca: Nagonka... Dzieci do nagonki, z czworaków...
      Reżyser: No to jest słuszna koncepcja.
      Zastępca: Tak jest! To jest słuszna koncepcja.
      Zastępca (do charakteryzatora): Ubrać w porcięta, zdjąć buty i ogolić mi to
      całe towarzystwo.
      Człowiek z nagonki: Ja podpisałem umowę na gajowego z wąsami.
      Starzec z nagonki: A ja ogolić się nie pozwolę! Noszę zarost od przed wojny!
      Reżyser: Obwiązać twarze szmatami, że... że niby dzieci zęby bolą. Dzieci
      wtedy nie miały opieki dentystycznej. I tak jest najlepiej.
      Zastępca: Tak jest! Obwiązać szmatami!
    • Gość: exe PZPN zdecyduje .... IP: *.szczecin.mm.pl 10.02.09, 19:11
      I tak dobre miejsce dla gwiazdy telewizyjnej,do kompletu należy mu
      jeszcze dodać Kołtonia i Borka i mamy atak jak się patrzy,bo słuchać
      to raczej nie można tego towarzystwa.
    • Gość: Mścisław Framóga pomóżmy wybitnemu Świerczewskiemu IP: 212.180.168.* 10.02.09, 20:15
      i zaplanujmy mu zajecie. Moja propozycja: użyczenie twarzy do banknotu 50
      polskich złotych nowych.
    • jgalka PZPN zdecyduje o transferze Świerczewskiego 10.02.09, 21:11
      typowe postepowanie pana swira, jak byl w koronie to bylo cacy, jak
      go wypieprzyli za chamstwo (stawial sie temu samemu zielinskiemu) to
      sie okazalo ze w koronie byl syf a gral na pastwisku a treningi w
      buszu, teraz widze ze polonia jest bee, a w ogole to malo zarabia,
      to sie bylo wziac do nauki a nie baliwac po knajpach "piekny
      kawalerze" a swoja droga dziwie sie ze jakis klub extraklasy jest
      zainteresowany takim emerytowanym chamem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka