Gość: xxl1908 IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.09, 19:34 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0e71aba509c21269.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łodzianin Re: PZPN zdecyduje o transferze Świerczewskiego IP: *.wroclaw.mm.pl 09.02.09, 19:36 10/10 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: PZPN zdecyduje o transferze Świerczewskiego IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 20:24 swietny poziom prezentujecie napisz nawet 15/10, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $EK1908 Rodowici 1908 Łodzianie IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 19:54 Mam nadzieję że się nie uda i bedzie grał Kascelan! KLUBEM ŁODZI JEST ŁKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁEŁKAŁES!!!!!!! PZPN zdecyduje o transferze Świerczewskiego IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 20:09 ŁEŁKAŁES!!!!!!!ŁEŁKAŁES!!!!!ŁEŁKAŁES!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyGrzybiarz PZPN zdecyduje o transferze Świerczewskiego IP: 91.193.160.* 09.02.09, 20:13 He, he, biorą tylko tych za free...... Zagrzybione biedaki, na szczęście ostatni sezon w Ekstraklasie, nawet jak się utrzymacie to nie dostaniecie licencji, albo zagracie w .... Polkowicach, będą Rodowici Polkowiczanie :) DANIEL TAK TRZYMAJ, WYKOŃCZ KOSZERNIAÓW, CZAS SKOŃCZYĆ 100 LAT POŚMIEWISKA, MIZERII i PRZECIĘTNIACTWA! :) Jak to było ??? Od 100 lat żebraczy świat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z Łodzi Re: PZPN zdecyduje o transferze Świerczewskiego IP: *.4web.pl 09.02.09, 20:18 Tylko na tyle cię stać. Czy ty na pewno jesteś kibic ŁKS, czy też nienawiść do Widzewa przysłania ci cokolwiek innego? Celowo piszę "cię", "ty", "ci" z małej litery, bo na dużą nie zasługujesz. Zresztą i tak pewnie nie wiesz, o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny pajace!!! IP: 195.117.116.* 09.02.09, 20:39 a swiadectwem jak bardzo kibicujecie swojemu klubowi a jak bardzo nienawidzicie widzewa jest to ze tylko na mecz z widzewem potraficie zapelnic swoj stadion !!! TYLKO NA DERBY!!! a moze przychodzicie popatrzec na czterokrotnego mistrz polski polfinaliste europejskich pucahrow ostatniego uczestnika ligi mistrzow!!! rzdko zdarza sie wam taka gratka na waszym stadionie bo my kibice widzewa mamy ta przyjemnosc ogladac widzew srednio co 14 dni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny pajace!!! IP: 195.117.116.* 09.02.09, 20:26 jestescie zenujacymi pajacami!!! a wasz idiotyzm siega apogeum!!! biedny ten lks miec tak tepych pajacow za kibicow!!! sorry lks nie ma kibicow {moze mala garstka normalnych} reszta to ANTY kibice widzewa no bo raczej nikt nie wmowi mi ze ten pajac ktory umiescil to zdjecie to kibic jakiegos klubu!!! chorzy z zazdrosci zakompleksieni mali hipokryci!!! moze my tez bysmy tacy byli gdybysmy zyli w cieniu innego klubu !jestescie prawdziwa ciemna strona tego miasta nie dosyc ze ciemnota umyslowa to ciemna bo zyje w cieniu widzewa!!! najwiecej szkody lksowi przynosza takie barany poniewaz nie potrafia nic poza obrazaniem widzewa!!!NIC!!! zamiast zorganizowac sie bo ich klub upada to te pajace przyklaskuja sobie jak jeden udowadnia drugiemu ze jest glupszy! co za zalosc !!! ale to wasza sprawa wasze zycie i wasz sens zycia ograniczone tepaki!!! lks nawet nie moze liczyc na swoich kibicow bo to banda bezmozgich ( w wiekszosci co potwierdzaja wpisy)zakompleksionych pajacow nie potrafiaca pomoc swojemu ukochanemu klubowi sorry to nie sa kibice lksu jak pisalem tylko ANTY kibice widzewa dlatego maja gdzies co dzieje sie w lksie!!!biedny klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pajace!!! IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 21:29 Obiektywny możesz powiedzieć kim jest Antygrzybarz.Czy to kibic Widzewa,czy ANTY ŁKS-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyGrzybiarz Re: pajace!!! IP: 91.193.160.* 09.02.09, 21:36 AntyGrzybiarz to Widzewiak, który teraz odbija sobie waszą żądze degradacji..... Wtedy wy się cieszyliście, teraz my mamy radochę, kumasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pajace!!! IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 21:42 Panowie Ziober,Kłos Adamski-jak myślisz co mają wspólnego z Widzewem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyhadlarz Do antygrzybiarz IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.09, 21:57 Prezentujesz małego biednego chlopczyka bitego regularnie w piaskownicy przez swoich kolegów.nigdy nie grałes w piłke bo byłes albo mało zwinny albo po prostu gruby i ponizany przez kolegów.Na wsiach obowiazuje hierarchia kto nie jest ze straży to nie jest z nami.Ty nalezysz do tej drugiej grupy i ukratkiem sie wkradasz do remizy i piszesz swoje żenujące teksty.To jest twój krzyk i wołanie:zobaczcie mnie,ja istnieję....Boisz sie wszystkiego i internet jest twoim wyzwoleniem gdzie ( jak myślisz )jestes anonimowy.To jest obraz całego ANTYGRZYBIARZA który potrafi tylko pisac.Mam duze watpliwosci czy widział mecz swojej zbieraniny na zywo.Czy zostało mu tylko TVP III. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do antygrzybiarz IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 22:20 może chcesz porozmawiać o Widzewie z lat 70-siątych.Zle trafiłeś,jestem kibicem ŁKS-U od lat 60-siątych.Chodziłem na mecze też Widzewa 2 lidze,a także od 75r na pierwszą lige. 9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Do antyhandlarz IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 22:25 Sprawa Szczakowianki i ostatnie afery w polskiej piłce to małe piwo, przy tym co zdarzyło się przed pięcioma laty - pisze "Fakt". Tomasz Cebula, były zawodnik ŁKS Łódź, zdradza jak działacze tego klubu kupowali mistrzostwo Polski w 1998 roku! "- Na początku sezonu powiedziano nam, że część premii za wygrane mecze będzie przeznaczana na sędziów. Mieli oni przychylnym okiem spoglądać na nasz zespół. Prawie cały sezon plan był realizowany i nic dziwnego, że zamiast 1,2 mln złotych dostaliśmy po wywalczeniu mistrzostwa 860 tysięcy - opowiada Cebula". - To jednak nie wystarczyło? - Oczywiście. Nie obyło się bez kupowania meczów. Sam brałem udział w jednym takim zdarzeniu. Zostałem wytypowany do załatwienia spotkania z KSZO Ostrowieć Świętokrzyski.(...) - Udało się kupić spotkanie? - Mieliśmy kasę, więc się szybko dogadaliśmy. Zadzwoniliśmy do jednego z piłkarzy KSZO i uzgodniliśmy sumę, za którą pozwolą nam wygrać. - Dużo to kosztowało? - Na ówczesne czasy był to niezły majątek, ale ranga meczu kosztowała ekstra. Za zwycięstwo 1:0 zapłaciliśmy 100 tysięcy złotych. Okazało się, że był to decydujący mecz o mistrzostwie.(...) - Dlaczego zdecydował się Pan o tym opowiedzieć? - Bo mam wielkie wyrzuty sumienia. To nie jedyny raz kiedy doszło do przekrętów. Człowiek nie może z tym żyć. Po aferze Szczakowianki zdecydowałem się powiedzieć, jak było.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łks mistrz:) Re: Do antygrzybiarz IP: *.4web.pl 10.02.09, 13:36 o rany jaki ty jesteś mądry!!! na pewno jesteś psychologiem!!! w łks są same bystrzaki, analitycy i wykształceni doktorzy, a te podmiejskie wsioki, to ledwo pięc klas skończyły!! i nie mają netu i biją ich w piaskownicy!! i łks jest potęgą!!wszyscy to wiedzą nawet na Kozinach i Retkini ( już w 1945 przyłączonych do Łodzi) Sami rodowici łodzianie!!! inteligentni nosiciele dresów, smakosze tanich win, kibice największego polskiego klubu. Dwa mistrzostwa Polski - to jest to!! nikt się z nami nie może równać!! Puchary europejskie!! Wspaniały stadion, potężny sponsor i wielbienie w całej "prawdziwej Łodzi"!!! Mistrza mamy!!!! LM wygramy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do obiektywny Re: pajace!!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.09, 14:51 ...ha,ha,ha-ale ci wyłazi ten pejsiasty obiektywizm,jak słoma z kapci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1909 Wasserzug, Taubwurcel, Hirszberg, Heiman, W. Krol IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 20:49 Ciekawe co by powiedzili na ten transparent? oj icki, szukajcie dalej swojej tożsamości, na razie błądzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gość 1922 Re: Wasserzug, Taubwurcel, Hirszberg, Heiman, W. IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.09, 14:59 aty znasz historyjkę swojego klubiku?...chyba nie,ale niema co się dziwić,bo zapewne pisałeś doktorat z jedynego Łódzkiego Klubu Sportowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 21:07 Nie wiedziałem że w Będzinie takie wielkie budynki budują To sołtys taką wieżę zbudował? Krów będzie szukał jak mu się zgubią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodziak tolerancyjni widzewiacy się odezwali buhahaha IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 21:25 śmieszni jesteście tak samo antysemicko jedziecie na ŁKS jak My na was, więc wypad na fora z pierwszej ligi a nie w ekstraklasie!!!! chyba że z wybiórczą macie jakiś pakt o jechaniu tylko na ŁKS, bo jak jakoś dobrze idzie jakiejś sekcji ŁKS u to nie ma pod artykułem forum!!!!! żenada kibice Widzewa i wybiórczej napiszcie coś może o swojej mega tolerancyjnej grupie "to my psikusy"?? w Łodzi na Zachodzie ŁKS a na wchodzie Widzew i przestańcie pie...ć swoje anty hasełka bo tylko obrażacie prawdziwych kibiców i ŁKS u i Widzewa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: tolerancyjni widzewiacy się odezwali buhahaha IP: *.4web.pl 09.02.09, 21:55 Ale jakoś nie widziałem transów: Śmierć ŁKS-ŻYDKAS Kur... Jakoś nikt z piłkarzy Widzewa nie biegał po murawie w koszulce z taką treścią. Jakoś nikt nie skakał w górę: Kto nie z ŁKS, ten z pejsem, czy coś w tym rodzaju. Jakoś nikt... A zresztą wu i tak nic mie zrozumiecie. Wasza nienawiść do Widzewa przesłania wam wszystko. A My tu tylko zaglądamy, żeby poczytać o waszych kompleksach. Akurat w "Dwójce" nie ma "Kabaretonu", a nam się chce pośmiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do 1922* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.09, 15:04 za to sołtys strykowa postawi wam dłuuugi drąg,abyście mogli sobie powiesić tą czerwono-biało-czerwoną szmate... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny obiektywny IP: 195.117.116.* 10.02.09, 00:55 zdaje sobie sprawe z tego ze czesc wpisow widzewiakow nie jest najwyzszych lotow ale zaden nie jest tak przepelniony nienawiscia jak wpisy kibicow lksu!!! ktos dobrze zauwazyl ze to nie my wypisywalismy takie transparenty jak wy to nie nasz pilkarz biegal w takiej koszulce!!!! a i jeszcze jedno o czy czesc juz nie pamieta a bylo tak male i tak slabe ale jednoczesnie dajace pelny obraz waszego intelektu!!! chyba pamietacie ten transparent dotyczacy inwalidow??? po tym co napisaliscie wtedy a zeby bylo ciekawiej to czesc z was jeszcze dlugo tym chwalila sie na forach jestescie dla mnie zenujaco mali i mysle ze dla wiekszosci normalnych ludzi nie kibicow!!! lodzki kompleks sportowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do obiektywnego Re: obiektywny IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.09, 15:06 ..ity obiektywny jesteś niby ten normalny!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzwoni właściciel PZPN zdecyduje o transferze Świerczewskiego IP: *.smrw.lodz.pl 10.02.09, 12:09 Dzwoni właściciel ŁKS p.Goszczyński do prezesa Gałuszki: -wyrzucili nas z MOSIR-u za długi,co Ty na to? -...mam będziemy grać w Polkowicach. -W Polkowicach?Dlaczego? -Bo w Bełchatowie jesteśmy już spaleni. Odpowiedz Link Zgłoś
hazudo Niech trochę waluty znów przemyci, będzie miał 10.02.09, 13:27 Sąd Rejonowy dla Krakowa Krowodrzy skazał na 8 tys. zł grzywny za przemyt waluty piłkarza reprezentacji Polski Piotra Ś. Jednocześnie sąd orzekł przepadek przewożonych bez zezwolenia 31 700 franków francuskich.Piotr Ś. stanął przed sądem oskarżony o to, że w październiku 1999 roku na lotnisku w podkrakowskich Balicach usiłował wywieźć bez zezwolenia poza granice Polski 31,7 tys. franków szwajcarskich, czyli równowartość ponad 21 tys. zł.Drugim zarzutem, jaki mu postawiono, było to, że w listopadzie tego samego roku w Urzędzie Celnym za pośrednictwem swojego adwokata posłużył się jako autentycznym podrobionym przez niezidentyfikowaną osobę dokumentem zgłoszenia przywozu dewiz.W wyniku ugody sąd uznał, że wina oskarżonego co do obu zarzutów została udowodniona, i skazał go na karę łączną 8 tys. zł grzywny. Jednocześnie orzekł przepadek nielegalnie przewożonych 31 700 franków szwajcarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras Re: Niech trochę waluty znów przemyci, będzie mia IP: *.icpnet.pl 10.02.09, 13:34 ale przewała Ty pie...ny komuchu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebiedź zdecyduj sie, ktore to franki rzekomo przemycał... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 15:42 jesli juz wziales sie za waluty, wykaz sie chocby odrobina konsekwencji! to w koncu franki szwajcarskie czy francuskie, no chyba, ze rodem nawiedzonego kablisty ma słabość do liczb ( w tym przypadku do 33700).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dree Re: zdecyduj sie, ktore to franki rzekomo przemyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 18:01 a ja z tego tekstu zrozumiałem że franki szwajcarskie próbował przemycić a franki francuskie wpłacić na kaucje. A tak swoją drogą to skoro był już raz skazany to teraz jeśli zostanie uznany za winnego to raczej nie będzie wyroku w zawieszeniu, bo takie wyroki stosuje się zazwyczaj do osób wcześniej nei karanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jachu PZPN zdecyduje o transferze Świerczewskiego IP: *.tktelekom.pl 10.02.09, 13:58 I tak go niedługo aresztują. Szkoda zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt W Marsylii i Birmingham nie gral IP: *.vbc.pl 10.02.09, 14:38 ogrzewal lawke rezerwowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wododo nie ośmieszaj się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 15:22 W tamtych czasach grał regularnie. Wg Wikipedii w OM przez pół sezonu zagrał w 15 meczach, w Birmingham rozegrał ponad 60 meczy przez 2 sezony. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend młody jest, ambitny 10.02.09, 14:53 wyrobi sie nasz Generał Świerczewski Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Emeryt Świerczewski w Młodej Ekstraklasie? Czyżby 10.02.09, 15:22 w Polonii Warszawa brakowało uzdolnionej piłkarsko młodzieży? Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: PZPN zdecyduje o transferze Świerczewskiego 10.02.09, 16:16 Jak to jest możliwe, że jakieś leśne dziadki grają w Młodej Ekstraklasie? Powinien być limit do lat 21, ewentualnie może ze 3-4 w wieku 22-23 w składzie meczowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 PZPN zdecyduje o transferze Świerczewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 16:53 jeszcze świerszcza posadzą za machlojki z rejsem s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość A mi się przypomina "MIŚ" IP: *.iteam.pl 10.02.09, 16:55 MIŚ Scena 35: (na planie filmu "Ostatnia paróweczka Hrabiego Barry Kenta") Rekwizytor I: Ty, jednego zająca można było zostawić... Rekwizytor II: Eee? A na cholerę? Popchnij! Reżyser (do rekwizytora): Zając gotów? Rekwizytor II: Gotów! Reżyser: Co to... Co to za jedni? Zastępca: Nagonka... Dzieci do nagonki, z czworaków... Reżyser: No to jest słuszna koncepcja. Zastępca: Tak jest! To jest słuszna koncepcja. Zastępca (do charakteryzatora): Ubrać w porcięta, zdjąć buty i ogolić mi to całe towarzystwo. Człowiek z nagonki: Ja podpisałem umowę na gajowego z wąsami. Starzec z nagonki: A ja ogolić się nie pozwolę! Noszę zarost od przed wojny! Reżyser: Obwiązać twarze szmatami, że... że niby dzieci zęby bolą. Dzieci wtedy nie miały opieki dentystycznej. I tak jest najlepiej. Zastępca: Tak jest! Obwiązać szmatami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe PZPN zdecyduje .... IP: *.szczecin.mm.pl 10.02.09, 19:11 I tak dobre miejsce dla gwiazdy telewizyjnej,do kompletu należy mu jeszcze dodać Kołtonia i Borka i mamy atak jak się patrzy,bo słuchać to raczej nie można tego towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mścisław Framóga pomóżmy wybitnemu Świerczewskiemu IP: 212.180.168.* 10.02.09, 20:15 i zaplanujmy mu zajecie. Moja propozycja: użyczenie twarzy do banknotu 50 polskich złotych nowych. Odpowiedz Link Zgłoś
jgalka PZPN zdecyduje o transferze Świerczewskiego 10.02.09, 21:11 typowe postepowanie pana swira, jak byl w koronie to bylo cacy, jak go wypieprzyli za chamstwo (stawial sie temu samemu zielinskiemu) to sie okazalo ze w koronie byl syf a gral na pastwisku a treningi w buszu, teraz widze ze polonia jest bee, a w ogole to malo zarabia, to sie bylo wziac do nauki a nie baliwac po knajpach "piekny kawalerze" a swoja droga dziwie sie ze jakis klub extraklasy jest zainteresowany takim emerytowanym chamem Odpowiedz Link Zgłoś