Gość: 1909 IP: *.toya.net.pl 12.02.09, 22:42 rodowici łodzianie to ściema, judaistyczne korzenie, zła data założenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mati Re: W ŁKS ćwiczą na odpowiedzialność trenera IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.09, 23:11 Juz napinka? I to jeszcze nasze haslo... a ta data was tak boli? Nie wiem czy wiesz ale data powstania i data rejestracji to 2 rozne rzeczy... niestety w waszym przypadku nie da sie tego tak latwo wytlumaczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl1908 W ŁKS ćwiczą na odpowiedzialność trenera IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.09, 23:14 www.lodz.ap.gov.pl/pilka.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: W ŁKS ćwiczą na odpowiedzialność trenera IP: *.toya.net.pl 13.02.09, 00:14 To niewiarygodne jak można być taką chorągiewką jak kibice łks-u.O sobie piszecie że klub już działał w 1908 i tylko ruskie zabronili wam rejestracji co nastąpiło w 1909 jako Łódzkie TOWARZYSTWO Sportowe !. To że na Widzewie też coś się działo od 1910 roku a potem pod inną nazwą odnowiono to w 1922 nie ma dla was znaczenia.Teraz pokazujecie wszelakie dokumenty na to że Widzew powstał w 1922 roku założony przez działaczy PPS ale nie przeszkadza wam to w mówieniu o Widzewie - żydzi , która to nacja założyła wasz klub. Banda hipokrytów!! Pewnie nie wszyscy z was wiedzą że spotkanie na którym uchwalono powołanie do życia ŁTS miało miejsce w domu publicznym. Ale co tam wy jesteście rodowici i wszystko wiecie najlepiej. Jesteście Łódzką Kupą Smiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nn Re: W ŁKS ćwiczą na odpowiedzialność trenera IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.09, 17:41 jeżeli przeczytałeś i nie zrozumiałeś- to won na swoje fora wiejskiego klubiku.a co do domu publicznego to chyba ty tam zostałes zrobiony,kmiotku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja W ŁKS ćwiczą na odpowiedzialność trenera IP: *.toya.net.pl 13.02.09, 00:09 Uchybienia były niewielkie - tłumaczy Gałązka. - Musimy wymienić kamerę monitoringu, poprawić ogrodzenie i pomalować pasy na drodze ewakuacyjnej. hehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jantar W ŁKS ćwiczą na odpowiedzialność trenera IP: *.smrw.lodz.pl 13.02.09, 00:59 Zdegradowali Jagiellonię!! :) I tak się utrzymamy .Zdegradują jeszcze Cracovię.Tylko ŁKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali W ŁKS ćwiczą na odpowiedzialność trenera IP: *.lodz.mm.pl 13.02.09, 01:00 Ten klub to jedna wielka żenada Mnie nawet to już przestało śmieszyć i zrobiło się nudne. Znowu sparing z jakimś rakowem, bieganie po parku, treningi na nie przygotowanej sztucznej,trenowanie na własną odpowiedzialność, malowanie jakiś pasów, budowa ogrodzenia, kamerki nie działają, poszarpane ruchy transferowe, wymyślili jakiegoś klepczarka, sorry zwymiotowałem......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: W ŁKS ćwiczą na odpowiedzialność trenera IP: *.toya.net.pl 14.02.09, 01:30 Kali W PUSTYNI I W PUSZCZY to był gość.Dziś jakiś Kali pisze cos i myśli,że jest ktoś.Każdy sparing daje coś,pewnie że lepiej grać z przeciwnikami silniejszymi.Ale to nie jest żadna tajemnica,że gra się z Tymi co są w Polsce.ŁKS-U nie było stać na wyjazd na zgrupowanie za granice.Trenują w ŁODZI,biegają w parku,przygotowują się do ligii.A jak to im wyszło porozmawiamy po zakończeniu sezonu.Teraz może o Twoich kłopotach żołądkowych.Sztuczna trawa,jakieś malowanie pasów -brednie,ogrodzenie,kamerki.Ktoś za coś odpowiada.Pytanie do kogo?Poszarpane ruchy transferowe.Kali jeżeli ktoś to zaceruje i po układa,to porozmawiamy po zakończeniu extraklasy?Klepczarek-On już Was gnębił będąc juniorem.Z kim ja gadam? 9- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny W ŁKS fajnie jest!!! IP: 195.117.116.* 13.02.09, 01:46 co wy sie tak czepiacie !!! lks to duma lodzi co udowadnia nam kazdego dnia!!! codziennie jest lepiej!!! do super stadionu super szatni doszla jeszcze super baza treningowa!!! ci to maja fajnie wszystko naj i ci pilkarze !!! ja mam nadzieje ze przed koncem okienka transferowego widzewowi uda sie podkupic hajte albo swira bo to sa prawdziwi jedyni pilkarze sa tak jedyni jak lks jest jedynym lodzkim klubem!!! jak kibice tez sa rodowodowi!!! prawdziwa szlachta tu kibicowska(prosto z polesia) a tam pilkarska!!! cala polska wam zazdrosci! jestescie prawdziwa duma lodzi!!! lodz jest z was dumna! DZIEKUJEMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do obiektywnego Re: W ŁKS fajnie jest!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.09, 17:45 ..znowu nibyobiektywny coś tam pisze,nie mogę się doczekać jak napisze wreszcie coś"obiektywnego" na temat swojego marnego, wiejskiego klubiku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt W ŁKS ćwiczą na odpowiedzialność trenera IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.02.09, 07:27 co ja widzę ??? same wpisy drugoligowych sfrustrowanych piesków,którym zostało tyko ujadanie. Won icki i cycki na fora II ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: W ŁKS ćwiczą na odpowiedzialność trenera IP: 82.139.27.* 13.02.09, 07:48 stul pysk łosiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin Re: W ŁKS ćwiczą na odpowiedzialność trenera IP: *.toya.net.pl 13.02.09, 09:17 Smiać mi się chce. Artykuł o ŁKS, a same gnojki z widzewa piszą. Nikt nigdy nie twierdził że u nas jest ok. Zawsze to podkreślałem, że jest biednie, że organizacji i funduszy możemy pozazdrościć innym klubom. Ale mamy coś czego innym brakuje. AMBICJA I HONOR. W Widzewie jest wszystko fajnie, tyle że sportowo spadliście z OE, wcześniej was zdegradowali by ponownie przywrócić. Mieliście swoje 5 minut w latach 80-tych. I na tym koniec. U nas boso ale w ostrogach. Przestańcie się czepiać naszego klubu. Zajmijcie się swoim, by w Łodzi mogły odbyć się derby. I spokojnie, znów GW pisze o licencji, o zaniedbanich, ale i tak ( wszyscy to wiemy) grać na wiosnę będą Rycerze Wiosny na Al. Unii P.S. Słowa Widzew i widzew pisane różną czcionką napisałem celowo w zależności od kontekstu. Pozdro dla Normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJJJJJ Re: W ŁKS ćwiczą na odpowiedzialność trenera IP: *.lodz.mm.pl 13.02.09, 10:44 I wpuśćcie nas na derby wszystkich nie bójcie się TYLKO LKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 99wystarczy bazaorwym prponuje odłaczyć net IP: *.netburg.pl 13.02.09, 16:21 "P.S. Słowa Widzew i widzew pisane różną czcionką napisałem celowo w zależności od kontekstu. Pozdro dla Normalnych" OTO TOK MYSLOWY KIBICA EŁ KAŁ ESU.PROSZE ZWRÓCIĆ UWAGĘ CELNY SARKAZM I CECHUJĄCA TĄ WYPOWIEDZ BŁYSKOTLIWOŚĆ:D:D TYPOWY PARCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ttt Re: W ŁKS ćwiczą na odpowiedzialność trenera IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.09, 17:48 ..daj im trochę czasu! remizy i kółka gospodyń wiejskich zamykają o osimnastej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁEŁKAŁES!!!!!!! W ŁKS ćwiczą na odpowiedzialność trenera IP: *.toya.net.pl 13.02.09, 10:20 ŁEŁKAŁES!!!!!!!ŁEŁKAŁES!!!!!!!ŁEŁKAŁES!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTK ŁÓDŻ W ŁKS ćwiczą na odpowiedzialność trenera IP: *.toya.net.pl 13.02.09, 10:22 pilkarskamafia.blogspot.com/2009/01/ks-ustawia-mecze-walczc-o-tytu.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kita W ŁKS ćwiczą na odpowiedzialność trenera IP: *.toya.net.pl 13.02.09, 10:51 nie rozumiem jak ten klub z lodzi moze grac w ekstraklasie i na jakies zasadzie dostal licencje skoro zaraz zawali sie pol stadionu... piszecie ze lks jest duma lodzi... to ja nawet nie chce pytac co jeszcze jest duma lodzi skoro takie ''cos'' jest jedna z tych rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.svoboda.cz 13.02.09, 11:44 stadion łks? Nie ma takowego NIGDZIE na świecie! No chyba że na Marsie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gość:1922* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.09, 17:35 >STADION widzewa? >nie ma takowego NIGDZIE w mieście! >no chyba że w STRYKOWIE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 13.02.09, 20:26 ???? Byłem w tej mieścinie - przesympatyczna ale jak na razie stadion Widzewa był, jest i będzie w mieście Łodzi - w przeciwieństwie do łksu który będzie wracał do swojego rodowitego Będzina bo oddał za długi wszystkie swoje włości w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzki W ŁKS ćwiczą na odpowiedzialność trenera IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.09, 12:16 eee jest! w Łodzi jest jescze lotnisko i dworzec kolejowy. Po prostu z poziomu własnego skwerka, skrawka świata nie uświadczysz. Oby frekwencja była dobra i dobrze grali na wiosne, bez kalkulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny rycerze wiosny IP: 195.117.116.* 13.02.09, 15:31 mysle ze okreslenie rycerze wiosny nie jest najbardziej trafne w chwili obecnej bo niestey brzmi to troszke podejrzane! zaraz przypomina sie cudowna wiosenna runda groclinu kto cudownie utzymal sie pokonujac wszystkie druzyny!!! tak widzew mial swoje jak to napisal ktos 5 min i dzieki temu lks mogl zobaczyc wielka europejska pilke a mysle ze jeszcze w latach 90 mielismy chwile chwaly grajac w LM i jest szansa ze te czasy powroca poniewaz sa przeslanki ku temu!!! natomiast lks nie mial jeszcze swoich 5 minut i niestety nie zapowiada sie ze bedzie mial!!! to obrazuje kto gdzie jest!!! ( ale przeciez w tabeli wszechczasow jestescie przed nami szkoda ze tam i tylko tam a tabela jest tak zrobiona zeby zawsze na pierwszym miejscu byla legia bo nigdy nie spadla ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: rycerze wiosny IP: *.toya.net.pl 13.02.09, 23:11 Obiektywny ile masz lat?Co Ty wypisujesz?Powiedz kibicom kto dał ten przydomek -Rycerze Wiosny.Groclin,wiesz coś chyba niewiele?Moze czytając między wierszami,wypowiedż Pana D.COŚ cI MOŻE ZAŚWITAŁO?Ale przypuszczam,że jesteś za młody i za G..... .Wasze 5 minut.Komu je zawdzięczacie?Wiesz kto ma problem ? Kibic Widzewa Twoje ostatnie zdania tylko potwierdzają Twój,Wasz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gości:1922 Re: W ŁKS ćwiczą na odpowiedzialność trenera IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.09, 17:30 Brawo!!!masz rację-pasuje jak ulał do pozałódzkiego klubiku,co się nazwali widzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny W ŁKS fajnie jest IP: 195.117.116.* 13.02.09, 18:30 chetnie bym cos napisal ale ja zajmuje sie jak to mowicie duma lodzi jedynym lodzkim klubem szlachta z polesia rodowodowymi lodzianami!!! a co do widzewa wy wiecie wszystko najlepiej kiedy powstal itd ! klopot wasz polega na tym ze nie widzicie nic u siebie wiec staram sie czasami uwidocznic pewne sprawy!!! jak to jeden z was napisal o was boso ale w ostrogach!tak trzymac! nie jest wazne jak jest w rzeczywistosci ostrogi sa najwazniejsze i tabela wszechczasow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny W ŁKS fajnie jest!!! IP: 195.117.116.* 13.02.09, 18:33 a moze reaktywujecie sekcje hokeja na lodzie? warunki macie! boso ale w ostrogach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyGrzybiarz Re: W ŁKS fajnie jest!!! IP: 91.193.160.* 13.02.09, 19:42 Daj im spokój, miasto już postawiło na nich krzyżyk, Lato, że podali go do sądu za Dudę nie da im licencji, to już koniec żałosnego klubiku, który potrafi tylko żebrać..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabarz bazaru W ŁKS ćwiczą na odpowiedzialność trenera IP: *.toya.net.pl 13.02.09, 20:13 Koszykarze do Społem, warto dać im szansę fajna ambitna drużyna i zmieni nazwę na lepszą ,normalni ludzie bez obciachu przyjdą na ich mecz.koszykarki zostawmy im tam gdzie są, czyli na dnie. Piłkarze za pare miesiecy pogrzebia się sami. Dla kozin i reszty wielka wiosenna dupa.PA PA rodowite ćwoki ps wolę być wieśniakiem ze śródmieścia choćby z datą 2002 albo 4002 byleby nie z ładną kupą ścierwa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: W ŁKS ćwiczą na odpowiedzialność trenera IP: *.toya.net.pl 14.02.09, 00:33 do grabarza-Szanse to ktos Widzewowi już dał,Patrz lata 2002- 2004.Normalni ludzie,mieszkańcy ŁODZI ,bez obciachu,chodzą na mecze ŁKS-u już od tylu lat,że Ty tylko możesz spytać dziadka o prawde.Może być okrutna,ale cóż jesteś kibicem Widzewa.Koszykówke żeńską zostaw w spokoju..Różnica klas.......przyznasz?Twoje ps.grabarzu-tylko płakać.Zakop się człowieku,lub przemyśl co piszesz.Kibice Widzewa czytaliście grabarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do roy !!! IP: 195.117.116.* 14.02.09, 02:30 widze ze znowu zaczynasz bredzic ! co my wam zawdzieczamy ze mecze w pucharach byly na lksie ??? gdyby nie na lksie to bylyby gdzie indziej !!! to my bylismy najwazniejsi a nie wasz stadion !!! to bez nas nie odbylby sie mecz!!! ale jestes zalosny !!! stadion wazniejszy od druzyn !!! haha wszyscy pamietaja sukcesy widzewa w pucharach a tylko wy pamietacie ze bylo to na waszym stadionie (nie wszystkie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: do roy !!! IP: *.toya.net.pl 14.02.09, 03:29 Obiektywny jesteś bardziej młody niż myślałem.Czytaj i odpowiadaj.Jeżeli trudne,daj sobie spokój.Nadal nie wiem ile masz lat.Powiedz będę bardziej wyrozumiały.Piszesz nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do roy IP: 195.117.116.* 14.02.09, 02:34 kto dal ten przydomek i kiedy wiem i za co tez wiem tylko ze to teraz przy calej aferze troszke dziwnie brzmi a odwolanie bylo do groclinu ktory tez mial cudowna wiosne !!! musze wytlumaczyc ci bo ciezko rozumujesz!!! a co znaczy odwolanie do czegos kogos lub sytuacji to juz sam sprawdz w internecie ! musisz troche wykazac sie poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: do roy IP: *.toya.net.pl 14.02.09, 03:57 Obiektywny ośmieszasz się.Co ma wspólnego przydomek z aferą.Dziecioku daj sobie spokój z Groclinem.Wiesz tyle co nic.Bardzo mnie uświadamiasz,że polemizuje z dzieciakiem.Bądż Obiektywny,pisz prawde popartą,może czymś....Nie szukaj w kibicach ŁKS-u antyWidzewiaków.Szukaj pozwolenia na zbieranie grzybów u właściciela.I nie dopatruj się w zmocnieniach ŁKS-u,spadku.Wy jeszcze nigdy nie przyczyniliście się do Naszego spadku z ligi,My trzy razy.To Was boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do roy IP: 195.117.116.* 14.02.09, 15:17 nas nic nie boli my nie mamy waszych kompleksow jak wy !!! juz ci pisalem o co mi chodzi ale widze ze nie postarales sie i nic nie znalazles to nadal nie wiesz o co mi chodzi ale to juz twoj problem!!! jeden pozytyw to ze w koncu zrozumiales sprawe waszego stadionu ze w tych spotkaniach w pucharze to nie chodzilo o stadion tylko o zespoly! poczytaj sobie wpisy waszych kibicow a pozniej napisz cos o ich wypowiedziach (polecam pajaca xxl1908) przestan bredzic ze to wy zadecydowaliscie o naszym spadku przede wszystkim to derby nie byly ostatnim meczem w rundzie a tak jak ty myslisz to moze pomyslec pol ekstraklasy jeszcze moglbym zrozumiec wasze napinanie sie gdybysmy przegrali z wami oba mecze w sezonie a tak to nie wiem o co ci chodzi!!! ale chociaz widze ze tez zaliczasz sie do naszego grona anty no bo jak zrozumiec to upajanie sie tym ze niby to spadlismy przez was ? pewnie nie pamietasz reszty wynikow z tamtego sezonu za wyjatkiem wygranej nad widzewem!!! o tacy z was kibice lksu !!! chyba zrozumiales a jezeli nie to juz twoj problem ale nie dziw sie sami o sobie piszecie ciemna strona miasta wiec piszac z wami trzeba brac c poprawke na was skoro sami o sobie tak piszecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: do roy IP: *.toya.net.pl 14.02.09, 21:11 Obiektywny-już nie będę z Tobą polemizował.Wiesz swoje,a ja swoje.Stadion nic o nim nie pisałem,Widzew dużo wcześniej grał na ŁKS-ie,jeszcze nie marzył o pucharach.Stadion Widzewa i ŁKS-u to temat,by wrócić do lat byłego systemu.Spadek a derby.Już to gdzieś pisałem.Ostatnie mecze kolejek ligowych są ważne -tylko dla spadających.Liga wie swoje,dużo wcześniej.Obiektywny,czy pamiętasz poprzedni spadek Widzewa-przeanalizuj od kiedy się zaczęło.Tak też było przy ostatnim Waszym spadku.Pszesz antyWidzewiak.Pamiętam Widzew od lat 60-siątych.Chodziłem na 3,2 1 lige.Widzew rósł kibicowsko przy ŁKS-ie.Nie pisz,że mam problem z czymś-kimś.Wiecej wiem o klubie Widzew,niż Ty.Przypuszczam,jestem pewien,że obejżałem więcej meczy Widzewa niż Ty.Ciemna strona miasta od kogo to wyszło? Od Was .Zawsze byliście w cieniu,jeżeli chodzi o wyniki klubowe.Klub to nie tylko piłka nożna,boks,koszykówka,gimnastyka,brydż.ŁKS-klub zdobył wiecej tytów mistrza kraju.Macie prawo polemizować w dzidzinie piłki nożnej,ale nic po za tym.W historii klubu mieszczą się wszystkie osiągnięcia.Na dzień dzisiejszy,jeżeli chodzi o historie klubu to Wam jeszcze brakuje.Powodzenia Wy wejdziecie,My nie spadnimy.I co derby najlepsze w Polsce.Niech wygra lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny w lks fajnie jest IP: 195.117.116.* 15.02.09, 05:34 tak tak wiem wszystko co mamy to dzieki wam!!! ale ty bredzisz ze liga juz wczesniej wiedziala kto spadnie o czym ty piszesz ??? mam wrazenie ze sam nie wiesz!!! przypominam ci ze temat tutaj dotyczy pilki noznej gdybys nie wiedzial!!! a co do widzewa jest to klub pilkarski !!!a ty piszesz o jakis innych sukcesach z ktorych wiekszosc byla pol wieku temu ! no zalosne to jest !!! w mysl twojego rozumowania to liverpool i manchester nie moga porownywac sie z 100 letnim gigantem lksem czy tak no bo przeciez tam jest tylko pilka nozna !!! u was jedyne na swiecie lodowisko na sztucznym boisku no tego to nikt nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: w lks fajnie jest IP: *.toya.net.pl 15.02.09, 08:48 jedyne w świecie lodowisko na sztucznym boisku ma kto? jedyne w historii klubu dyscypliny w których nie osiągneli zbyt wiele ma kto? jedyny gość który patrzy w tabele i nie wie nic to kto? Wyślij SMS pod numer 1908 tam Ci pomogą odpowiedzieć na powyższcze pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny W ŁKS fajnie jest IP: 195.117.116.* 15.02.09, 11:47 jedyny prawdziwy jedyny lodzki klub sportowy lks!!! bez stadionu bez bazy szkoleniowej bez kasy!!! szlachta i ynteligencja z polesia! szkoda tylko ze ten rodowity lodzi klub w przyszlym roku opusci chyba lodz i bedzie gral poza granicami lodzi ale i tak jest wiekszy i potezniejszy od liverpoolu i manchesteru razem wzietych no bo przeciez oni nie maja tylu sekcji no i nie maja lodowiska na sztucznym boisku a baze szkoleniowa maja tak rozbudowana ze nie musza jezdzic na obozy i zgrupowania !!!! duma lodzi!!! ja jestem dumny ze jest taki klub w moim miescie i mysle ze lodz tez jest dumna z tego!!! wystawiacie wspaniale swiadectwo naszmu miastu Odpowiedz Link Zgłoś