Gość: das spiel ist aus IP: *.dynamic.mnet-online.de 02.03.09, 08:51 projektuja koduja testuja wdrazaja integruja a inni weryfikuja i duchowni wszystkich wyznan maja robote mozna napisac cynicznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irro Re: DRH is the best! IP: *.ericpol.pl 02.03.09, 10:05 Raport czasowy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumburak Wszyscy zwalniają, a oni dają pracę IP: *.ericsson.net 02.03.09, 08:59 jestem dumny, ze pracuje dla tej firmy, w dobie kryzysu gospodarczego, my pracownicy ericpola nie musimy się martwić ani o pieniądze ani o pracę, pozdrawiam super towarzyszy tego sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumburak Re: Wszyscy zwalniają, a oni dają pracę IP: *.ericsson.net 02.03.09, 09:12 sprzedam parę skarpetek, prawie nówki, lekko przechodzone, zimowe, tanio albo zamięnie na coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Czas Re: Wszyscy zwalniają, a oni dają pracę IP: *.ericsson.net 02.03.09, 10:23 Pozdrawiamy pana dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: major_suchar WOSZu wracaj!!!! IP: *.ericsson.net 02.03.09, 09:02 tesknimy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamper Re: WOSZu wracaj!!!! IP: *.ericsson.net 02.03.09, 09:03 Nie, nie wracaj! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eleonora Wszyscy zwalniają, a oni dają pracę IP: *.ericsson.net 02.03.09, 09:03 idzie ktos na herbate? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus do kruka od eleonory IP: *.dynamic.mnet-online.de 02.03.09, 09:23 chcialoby siem napisac oj nawet nowa matka boska w klapie wal emsy lecha nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lafiryndra Wszyscy zwalniają, a oni dają pracę IP: 195.26.78.* 02.03.09, 09:06 Brata mi pobili lobuzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xin Yank Zu Re: Wszyscy zwalniają, a oni dają pracę IP: *.ericsson.net 02.03.09, 09:06 Ja cieszyszć sie, że z wami współpracować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam Pizza IP: *.ericsson.net 02.03.09, 09:06 Czy ktos jest chetny na sroga pizze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus poslano wiec po kota IP: *.dynamic.mnet-online.de 02.03.09, 10:09 kot zawsze gotowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasak No patrzcie, a dopiero mowili że jest kryzys. IP: *.ericsson.net 02.03.09, 10:20 No chyba że tylko w Krakowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry_wujek Re: A podwyżki są? IP: *.dreamhost.com 02.03.09, 22:52 W tym roku podwyżki są wyłącznie dla kierownictwa i sprzedawców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edir23 Re: A podwyżki są? IP: *.ericpol.pl 04.03.09, 11:21 no wiesz jak sprzedawca zarabia mniej niż młody, student informatyk zatrudniany w Ericpolu.... się Ericpol obudził, weh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario praca z Dublina IP: *.ericsson.net 02.03.09, 10:37 w polowie lutego Ericsson w Dunlinie podal wiadomosc, ze zamyka placowke PDU WCDMA (Product Development Unit). Pracowalo tam 320 osob. Czesc tej pracy trafila do Lodzi, reszta do Chin i na Wegry. Jest to czesc planu oszczednosciowego jaki oglosil Ericsson, ktory zaklada zwolnienie 5000 osob globalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: praca z Dublina IP: *.ericsson.net 02.03.09, 10:59 taki lajf, jestesmy lepiej wyksztalceni i do tego tansi. Czym tu sie ekscytowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciotka Re: praca z Dublina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.09, 12:56 tym, że jesteśmy następni w kolejce do cięć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taaa Wszyscy zwalniają, a oni dają pracę IP: *.net-partner.pl 02.03.09, 11:57 nie ma Unionteksu, za to jest Ericpol. Zatrudni 100 osób. Czyli 140 takich Ericpoli może dać tyle miejsc pracy, co Uniontex. A co z Poltexem (12 tys. zatrudnionych) - natępne 120 Ericpoli? O CZYM MY W OGÓLE MÓWIMY?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hog Re: Wszyscy zwalniają, a oni dają pracę IP: 165.72.200.* 02.03.09, 13:33 co ty opowiadasz 12 tys zatrudnionych z tego potrzebnych byla polowa ewntualnie 3/4.Zaklady produkujace na rynek wschodni nie raz na maszyna z ubieglego wieku.i jak tu porownywac 12 tys miejsc pracy z tego pewnie 10 tys przy maszynie wlokienniczej do pracy informatyka.XIX wiek kontra XXI-zakłady ztrudniajace 12 tysiecy ludzi to daleka przeszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Zaraz wam naślą z 5 kontroli 02.03.09, 13:15 Z sukcesami w Polsce lepiej się nie wychylać. Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Po wymusi zaraz od was dotacje na swoją partię 02.03.09, 13:16 Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 I będą was nawiedzać żebracy 02.03.09, 13:20 aby dać to na szkołę, to na obiady dla biedny dzieci, to na szpital, czy inne chore dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Ja bym zaczął płakać 02.03.09, 13:29 a nie cieszyć się z sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
ltybul Re: Ja bym zaczął płakać 03.03.09, 11:53 myslacyszaryczlowieku1, my pracownicy warszawscy znani Ci projektu OCSowego smiertelnie nieudanego pozdrawiamy Cie i winszujemy sukcesow w tak pieknie rozwijajacej sie firmie, ktora bez doplat oto wybija na 1 strone gazety :) zapraszamy do wawy na browara kryzysowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e tam Wszyscy zwalniają, a oni dają pracę IP: 85.128.7.* 02.03.09, 14:26 a magistrów zarządzania i marketingu nie potrzebują? Szkoda, tylu fspaniałych absolwentów tego kierunku opuszcza co roku mury naszych uczelni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksiaze Re: Wszyscy zwalniają, a oni dają pracę IP: *.ski.vectranet.pl 02.03.09, 20:49 komentarz testowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wydymany_jak_inni Student tani jest IP: *.ericsson.net 03.03.09, 09:29 Ta firma nie idzie na jakość. Każdego inżyniera można zastąpić skończoną liczbą studentów. Kiedy student zorientuje się, że jego wartość na rynku pracy jest dwu-trzykrotnie większa, niż proponuje Ericpol, to zmywa się czym prędzej. Firma nie chce zatrzymywać wykształconych i zdolnych pracowników, gdyż takim ludziom trzeba płacić pieniądze, a nie zasiłki. Ericpol jest nastawiony na zatrudnianie taniej siły roboczej, a nie utrzymaniem wysokiej jakości swoich produktów. Co z tego, że zatrudnią 100 ludzi, skoro za rok tyle samo pracowników odejdzie do innych firm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NowyZadowolony Re: Student tani jest IP: *.ericsson.net 03.03.09, 10:04 Swieta pradwda ! Nowy pracownik jest zadowolony, z wyzszym stazem z regoly nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to_prawda Re: Student tani jest IP: *.ericsson.net 03.03.09, 11:27 Racja... Nie ma pracownika Ericpola z kilkuletnim stażem, który mógłby powiedzieć: "Mam znajomego, który robi to co ja w innej firmie w tym samym mieście i nie zarabia więcej ode mnie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: worker Re: Student tani jest IP: *.ericsson.net 03.03.09, 11:28 Sprawdza się dla Krakowa w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Straszny Stefan Cicho mi tam robole!!! IP: *.ericsson.net 06.03.09, 13:14 Kodowac, testowac, swaxe-owac! Nie gledzic mi tu bo posle do szffecji na dluzej niz pol roku i bedziecie za darmo robic na szffeckie podatki ciury jedne! Co wy sobie myslicie? Ze to jakis 2000 rok? Ze mozna bylo do Jana pojsc i zagrozic, ze sie zwolnicie i cos za to dostac? Tera za to dostac mozecie po doopie i ostatnie punkty do premii zabierzemy!! 150% normy mie tu wyrabiac! Szybciej tam wioslem machac ty w 6 rzedzie od okna! Bo nas kurna jaka TATA albo inny Tietoenator wygryzie i nie bedzie jak E// doic! Wasz Straszny Stefek Odpowiedz Link Zgłoś