Gość: alien Pijany Orzechowski spowodował kolizję IP: *.pai.net.pl 06.03.09, 19:07 taka będzie wasza rzeczpospolita, jakie jej młodzieży chowanie - czyli jak chowają alkoholicy, takie będą rzeczpospolite - coraz bardziej pijane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Pijany Orzechowski spowodował kolizję IP: *.dsl.teksavvy.com 06.03.09, 19:07 kolejny katolik alkoholik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POchylonyzzachwytu Aby odwrócić uwagę od cudów, serwuje się nam bzdet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 19:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajjack sam się odpalił po prostu cudownie IP: *.chello.pl 06.03.09, 19:10 idę po flaszkę do sklepu, wypiję ze szczęścia, że nie będę oglądał więcej gęby tego typa w tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maker Pijany Orzechowski spowodował kolizję IP: *.centertel.pl 06.03.09, 19:12 Przecież to widać,że MOCZYMORDA !!! Jak PRAWIE każdy POLITYK !!! TYPOWY BAJKOPISARZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Pijany Orzechowski spowodował kolizję 06.03.09, 19:13 Zapamiętamy pana słowa, panie Orzechowski - i przypomnimy je w odpowiednim momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deprecjacja jaki on scenarzysta? IP: *.aster.pl 06.03.09, 19:16 scenarzysta to chyba za duzo powiedziane filmpolski.pl/fp/index.php/1116800 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mędrek Mirosław Orzechowski odpowie za jazdę po pijaku IP: *.kalisz.mm.pl 06.03.09, 19:17 Nie nazywajcie tego ciecia i innych osobników w sejmie czy senacie osłami bo zadzwonię do Animalsów.To jest obraza dla tych sympatycznych zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emem11 obludna szuja IP: *.chello.pl 06.03.09, 19:18 wiadomo ze polityka opiera sie na dwulicowosci i na klamstwie ale taki typek jak Miroslaw O. to przyklad absolutnego przegiecia. po jaka cholere telewizje zapraszaja go do audycji publicystycznych a gazety przeprowadzaja z tym zaklamanym czlowiekiem wywiady. niech sobie zyje spokojnie mam go gdzies, ale nie kazcie ludziom na jego gebe patrzyc i go nie cytujcie. jak sie mu robi rozglos to wyplywa toto na powierzchnie i brzydko pachnie a wachac musimy my wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oludek Pijany Orzechowski spowodował kolizję IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.09, 19:19 Kolejny pełen hipokryzji ch...k :) prawie jak nasi księża w sporej większości. Tylko pouczać i pouczać :) Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Mirosław Orzechowski odpowie za jazdę po pijaku 06.03.09, 19:21 Nawet wielblad kiedys musi sie napic,nie pierdzielcie kazdy z nas byl kiedys pijany,pytanie jest tylko, a ile teraz w polsce kosztuje Taxi...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstytuta Gdyby był marszałkiem sejmu to przeszłoby mu to na IP: *.acn.waw.pl 06.03.09, 19:25 sucho. Komorowski zapie...ł łamiąc wszystkie przepisy i nadal świeci spasionym ryjem w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: Gdyby był marszałkiem sejmu to przeszłoby mu 06.03.09, 20:19 Gość portalu: konstytuta napisał(a): > sucho. Komorowski zapie...ł łamiąc wszystkie przepisy i nadal świeci > spasionym ryjem w sejmie. PAJACU !!!!!!!! Auta nie prowadził Komorowski ty debilna zakuta pało !!!!!!!!!!! Jak się ma jazda w charakterze pasażera autem zbyt szyko jadącym do jazdy po pijaku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er w dodatku żałośnie kłamliwy... IP: *.toya.net.pl 06.03.09, 19:26 tacy właśnie ludzie przykleili się do foteli i pouczają arogancko innych! Brak klasy, kultury, kompetencji - to przywary naszych "politykierów" od lewa do prawa! Jak znajdzie się autorytet to opluwają go i niszczą za wszelką cenę, szukając akt, pradziadków i innych głupstw od Piasta Kołodzieja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Mirosław Orzechowski odpowie za jazdę po pijaku IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 06.03.09, 19:32 A ja się nie dam nabrać na tę podłą i cyniczną prowokację wiadomo jakich sił. Komuś musi bardzo zależeć na skompromitowaniu jednego z niewielu polityków, którym bliższe niż życie są wartości katolicko-narodowe. Czy to jest przypadek, że tuż przed wyborami do europarlamentu, w których ci, którym bliskie są chrześcijańskie korzenie Europy mieli szansę zdobyć głoś decydujący są spotwarzani? Postmodernistyczno-liberalna sitwa po prostu nie może znieść, że my nie poddajemy się jej oszukańczej ideologii. Jestem przekonany, że niemiecko-polskojęzyczne media zemściły się za to, że właśnie twarda postawa Orzechowskiego zmusiła Niemcy do wykluczenia pani Steinbach. Najpierw uderzyli w Rokitów, teraz w Orzechowskiego a wy głupcy tego nie dostrzegacie? Przecież w czasie gdy polskojęzyczna biurokracja blokowała odkrycie źródeł geotermalnych pod Toruniem, które zapewniłyby nam niezależność energetyczną, Niemcy zdążyli wypompować całą gorącą wodę z tych źródeł i zepsuć nam wiertła. Trzeba być ślepcem i głupcem żeby nie dostrzegać tak perfidnego sposobu wynarodawiania Polaków i walki z religią! Opamiętajcie się Polacy! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.killman Re: Mirosław Orzechowski odpowie za jazdę po pija 06.03.09, 19:50 Gość portalu: cyg@nek napisał(a): > A ja się nie dam nabrać na tę podłą i cyniczną prowokację wiadomo jakich sił. > Komuś musi bardzo zależeć na skompromitowaniu jednego z niewielu polityków, > którym bliższe niż życie są wartości katolicko-narodowe. > Czy to jest przypadek, że tuż przed wyborami do europarlamentu, w których ci, > którym bliskie są chrześcijańskie korzenie Europy mieli szansę zdobyć głoś > decydujący są spotwarzani? > Postmodernistyczno-liberalna sitwa po prostu nie może znieść, że my nie > poddajemy się jej oszukańczej ideologii. > Jestem przekonany, że niemiecko-polskojęzyczne media zemściły się za to, że > właśnie twarda postawa Orzechowskiego zmusiła Niemcy do wykluczenia pani Steinb > ach. > Najpierw uderzyli w Rokitów, teraz w Orzechowskiego a wy głupcy tego nie > dostrzegacie? > Przecież w czasie gdy polskojęzyczna biurokracja blokowała odkrycie źródeł > geotermalnych pod Toruniem, które zapewniłyby nam niezależność energetyczną, > Niemcy zdążyli wypompować całą gorącą wodę z tych źródeł i zepsuć nam wiertła. > Trzeba być ślepcem i głupcem żeby nie dostrzegać tak perfidnego sposobu > wynarodawiania Polaków i walki z religią! > Opamiętajcie się Polacy! Kolego jesteś rewelacyjny! Nikt nie potrafi lepiej od ciebie dowalić tym ortodoksyjnym debilom podszywającym się pod katolików. Też uważam, że Orzechowski ma to, na co sobie rzetelnie zasłużył. Dziwne wydawać się może jedynie, że dobry Bóg tak długo to wytrzymywał. Mam nadzieję, że podobne przygody spotkają wkrótce pozostałych idiotów z podobnymi poglądami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mędrek Re: Mirosław Orzechowski odpowie za jazdę po pija IP: *.kalisz.mm.pl 06.03.09, 19:58 > Czy to jest przypadek, że tuż przed wyborami do europarlamentu, w których ci, > którym bliskie są chrześcijańskie korzenie Europy mieli szansę zdobyć głoś > decydujący są spotwarzani? korzenie to my mamy słowiańskie a nie chrześcijańskie.Chrzest przyjęliśmy w dziesiątym wieku pod naporem topora i miecza.Ale ty pewnie będziesz bronił swojego wyznania morderców i zboczeńców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emem11 Re: Mirosław Orzechowski odpowie za jazdę po pija IP: *.chello.pl 06.03.09, 21:26 albo prowokacja albo schizofrenia > A ja się nie dam nabrać na tę podłą i cyniczną prowokację wiadomo jakich sił. > Komuś musi bardzo zależeć na skompromitowaniu jednego z niewielu polityków, > którym bliższe niż życie są wartości katolicko-narodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Pijany Orzechowski spowodował kolizję IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.09, 19:36 I DO WIĘZIENIA NA 20 LAT ZAKŁAMANY KATOLIKU POUCZAŁEŚ INNYCH A SAM JESTEŚ NIEWIELE WART OSZUŚCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 A ja stawiam że Miruś łże jak pies. 06.03.09, 19:47 2 promile to mozna mieć po obaleniu kilku jaboli, albo nachlania się zdrowo wódą, a nie po "kulturalnym popijaniu wytrawnego winka". Stawiam że było raczej tak: - Ej Miruś, nigdzie nie pojedziesz w tym stanie! Nie oddam ci kluczyków! [Miruś] - Tyyyyy żydossska k... dawaaaaa (bueeeeerk) j to k... bo ci zrobie z d... jesien sredniowiecza... - Spokojnie Mirek, masz już dosyć, zamówimy ci taksówke... Coooooo k... wy nie wiecie kto ja jezdemmm k... MAsony żydy k... liberalne z TVNu... Ja was wszystkich rozgryzłem! - Spokojnie stary, spokojnie... Ej, zostaw te kluczyki! [Miruś O. ucieka z kluczykami od swojego samochodu, po chwili slychac odpalanie silnika a potem trzask tluczonego szkla i wyginanej blachy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papaparazzi Oj orzech, jak zobaczysz nagranie to się zdziwisz IP: *.zax.pl 06.03.09, 19:47 matoł!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Były poseł po prostu zapomniał, że immunitet się 06.03.09, 19:49 skończył i jechał tak nawalony już ze zwykłego przyzwyczajenia z czasów sejmowych. Chyba trzeba będzie przyznawać posłom dożywotnie immunitety, aby ich nie spotykały takie przykrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Pijany Orzechowski spowodował kolizję IP: *.mtm-info.pl 06.03.09, 19:51 a kreuje się na takiego świętego,bez skazy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Pijany Orzechowski spowodował kolizję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 19:52 Patrzcie.. ta gnida miała edukować moje wnuki..paszoł won..do pierdla Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Pijany Orzechowski spowodował kolizję 06.03.09, 19:52 Stanowczo protestuję przeciwko ohydnym pomówieniom Kobiet i ich Kosmetyczek tudzież Akcesoriów przez niekulturalnego eksministra. A fe! Co za brak elementarnego wyczucia, oskarżać kobiety tuż przed ich świętem! Czyżby na ulicy zatrzymano Kobietę kierującą Kosmetyczką w stanie nietrzeźwym? Nie! Zatrzymano wyłącznie nietrzeźwego Orzechowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz60 Pijany Orzechowski spowodował kolizję IP: *.plock.mm.pl 06.03.09, 19:53 do lochu !!! prostaka. Głosowali Ci cz Tamci, a on był taki pospolity. Niegodny wyróżnienia. Do lochu, w dyby, do karceru, do prokuratora- a czym on lepszy od gliniarza ???. (tym, że ma większą garzę???) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r72 ODP***CIE SIĘ od Orzechowskiego IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.09, 19:56 i wy pismacy z Szechter Zeitung i wy bando matołów jej przyklaskująca. Wasza jadowita nienawiść budzi u mnie obrzydzenie. Dopóki sąd nie wyda wyroku Orzechowski jest niewinny jak nowo narodzone dziecko. Spojrzyjcie do Konstytucji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: ODP***CIE SIĘ od Orzechowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.09, 20:04 A ja się zastanawiam; jak któryś z przeciwników politycznych pana Orzechowskiego popełnił taki sam błąd to ten pan i jemu podobni chcieli od razu ukamienować delikwenta mówią że osoba publiczna winna być bez skazy. Teraz ci sami ludzie twierdzą, że jeszcze nie jest skazany i inne takie tam bzdury. Albo pan Orzechowski jest osobą publiczną albo nie jest, zdecydujcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: ODP***CIE SIĘ od Orzechowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.09, 20:07 A jadowita nienawiść ekswiceministra już nie brzydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: ODP***CIE SIĘ od Orzechowskiego 06.03.09, 20:49 > Dopóki sąd nie wyda wyroku > Orzechowski jest niewinny jak nowo narodzone dziecko. > Spojrzyjcie do Konstytucj Hehe, powiedz to waszemu idolkowi Zi0bru "Przez nikogo ten pan już" Zbigniewowi! Odpowiedz Link Zgłoś