fasolka3 29.11.03, 09:13 W Monachium wreszcie spadl snieg!!!!! Dzieciaki szaleja. FFF Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noie Re: SNIEG 29.11.03, 11:12 GdziE ????? Bosz...u nas 10 stopni ( + ) :-( To jest zima ? Zastanawiam sie co to za swieta bede w takim " Upale " ....Moje dzieci w tym roku sniegu chyba nie zobacza...No chyba ze..... Ktos nas na snieg zaprosi albo nam przysle ;-) hihihhi POzdrawiam noie Odpowiedz Link
fasolka3 Re: SNIEG 08.12.03, 23:04 Niestety snieg utzrymal sie cale 2??? godz. To bylo troche puchu na autach i trawnikach. Ale teraz jest naprawde zimno... FFF Odpowiedz Link
noie Re: SNIEG 10.12.03, 12:17 A moj synek ( 4 lata) jak zobaczyl dzisiaj zachromione krzaki ,dzewa i trawe powiedzial ze to snieg :-( Mam nadzieje, ze tej zimy PRAWDZIWY snieg zobaczy ..... :-) Pozdrawiam noie < Kropki sa trescia mojego zycia...Bo moje zycie to ciagla zaduma...> Odpowiedz Link
fasolka3 Re: SNIEG 11.12.03, 22:54 Hej moje dzieci tez. Nasze okno kuchenne wychodzi na polnoc i na parapecie szron utrzymuje sie przez caly dzien. Dzieciaki sprawdzaja 3 razy na dzien, czy wszystko jeszcze biale. No i ich zdaniem, jak zjedza wszystkie czekoladki w kalendarzu adwentowym, to beda swieta, to oczywiscie, spadnie snieg. Probowalam im wytlumaczyc, ze nie zawsze w Boze Narodzenie snieg pada, ale moj syn sie strasznie zbuntowal i oswiadczyl mi, ze na niczym sie nie znam. Snieg spadnie i basta... Odpowiedz Link
noie Re: SNIEG 12.12.03, 19:27 Nie wypada ci nic innego jak tylko postarac sie....o to by nie zabraklo czekoladek az do sniegu....hihi ;-) Pozdrawiam noie Odpowiedz Link