gray Re: dlaczego nie wolno kochać licealistów? 25.11.03, 17:23 a co? mama zabrania? Odpowiedz Link Zgłoś
eyemakk Re: dlaczego nie wolno kochać licealistów? 25.11.03, 21:31 ja nie kocham żadnego licealisty od czasu gdy mój brat skończył takowe. no, może jeszcze rok później kuzyn. i nei zamierzam nigdy pokochać żadnego innego licealisty, chyba że syna mojego za wiele wiele lat, może 20, może 30. natomiast nie wykluczam pokochać licealistki :P Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Ja mógłbym tak napisać... 26.11.03, 09:20 Ze swoimi 176cm wzrostu nie odróżniałem się, swego czasu praktykując w XXXII ;-) A pytanie w istocie dziwne. Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: dlaczego nie wolno kochać licealistów? 26.11.03, 08:55 ....niewolno bo są za młodzi. Z nieletnimi nie wolno. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: dlaczego nie wolno kochać licealistów? 26.11.03, 09:11 nie wolno do 15 roku życia a licealista ma chyba 16 conajmniej więc to nie jest problem - musi być coś innego... :) Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Platonicznie, yaa :-> 26.11.03, 09:22 yaa napisał: > ....niewolno bo są za młodzi. Z nieletnimi nie wolno. Oj, coś Ci chodzi po głowie... Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś