Gość: Zrobiona w bambuko Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.146.72.65.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.08.11, 14:57 Ostatnio przez 3 miesiące byłam pacjentką Saby. Podczas pierwszej wizyty dałam wszystkie wyniki badań z ostatniego roku (mam niedoczynność tarczycy), odpowiadałam na pytania, jakie i w jakich dawkach hormony przyjmuję. Schudłam w pierwszym miesiącu 4 kg, potem w drugi i trzecim po 0,5 kg. Diety i przyjmowania preparatów przestrzegałam rygorystycznie. Okazało się, że przyjmująca mnie lekarka przepisywała mi preparaty, które na ulotkach miały zakaz podawania osobom przyjmującym hormony tarczycy. Zawierały jod, który przy niedoczynności jest zabójczy. Zwróciłam się do Saby o zwrot kasy za wizyty. Ostrzegłam tę instytucję, że podzielę się w necie swoimi doświadczeniami. W odpowiedzi dostałam pismo od ich prawnika, że się nie poczuwają do odpowiedzialności, nie mają za co przepraszać, a jak będę informować w necie, to założą mi sprawę w sądzie. Zdaje się, że bardzo się boją rozgłosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pela Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.toya.net.pl 29.11.11, 21:07 Aktualnie osoba zajmująca się prowadzeniem saby (1 synowa B.Będzińskiej) niema pojęcia o odchudzaniu.Całe dotychczasowe życie spędziła sprzedając warzywa w hurtowni , na dzień dzisiejszy saba nie posiada ekipy medycznej ( z wyjątkiem jednego lekarza)wyszkolonej pod okiem nieżyjącej właścicielki i założycielki firmy B.Będzińskiej, a aktualna właścicielka toczy procesy z byłymi pracownikami saby w sądzie za to iż odmówiły jej dalszej wspólnej współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Odchudzanie w Łodzi IP: 195.245.213.* 30.01.12, 16:17 Niedobrze, niedobrze, odchudzałam się lata świetlne temu w Sabie, brałam oczywiście te tabletki osławione, schudłam pięknie i dość długo trzymałam się wagi owszem. Ale w międzyczasie;) urodziłam dziecko i cóż, spasłam się obrzydliwie buuu. Znalazłam teraz gabinet Bossamed, ale normalnie boję się iść. Wiem, że tych tabletek już nie ma na rynku, ale nie wiem czego się mogę spodziewać po paniach. Jedną, tę starszą pamiętam bo u niej się odchudzałam i przyznam szczerze (chociaż byłam młoda siksa) to traktowana byłam raczej oschle i z dużym dystansem. Czy ktoś był w tym Bossamedzie? Jak wrażenia? Jak to teraz wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.193.161.46.tvsat364.lodz.pl 30.01.12, 17:16 znajomy odchudzał się w Pulsmedzie - schudł 30kg i trzyma wagę, ale zmienił całkowicie nawyki żywieniowe... ja sie tam wybieram za ok 2 tygodnie, bo musze trochę zrzucić, a nie chcę efektu jojo, jak juz będę "po" to napiszę jak było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwan Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.toya.net.pl 28.05.12, 22:09 jutro jadę do bossamedu! zobaczymy jak będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr dietetyk Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.toya.net.pl 16.06.12, 00:01 Witam, jestem absolwentką Uniwersytetu Medycznego na kierunku Dietetyka. Chętnie udzielę porad dietetycznych, pomogę w ułożeniu jadłospisu, zmianie nawyków, a przede wszystkim pomogę spojrzeć na nowo na tematykę odżywienia. U mnie po studiach większość znajomych pracuje w prywatnych fitness clubach czy innych gabinetach. I śmiać mi się chce, bo przez całe studia jedli odgrzewane w mikrofali zapiekanki, a cellulitis im się z spodni wylewał, zaś teraz są znawcami. Dobry specjalista, to taki, który sam się stosuje do zaleceń. Śmiało wręcz pokaże co ma w lodówce :) U mnie na roku, jak znajomi mieli iść na wf to jęczenie od rana słychać było. Na basen koleżanki chodziły w pełnym makijażu i takie tam. Jedna na 3 roku zapytała kiedyś- a co to awokado, jak wyglądają owoce granatu? Ale teraz są znawcami od suplementów i innych diet. Same zaś po pracy jedzą pizze, sport- nie istnieje. Po przeczytaniu wątku podzielę się kilkoma spostrzeżeniami wyniesionymi podczas studiów i życia ;) 1. nie ma diet cud, ktoś na wstępie napisał krótką definicję odchudzania- mniej energii dostarczasz niż wydatkujesz. To cały sekret. Natomiast dieta musi być zbilansowana, aby dostarczyć wszystkie składniki pokarmowe, a jest ich ok 60 ! ;) 2. suplementy, czy z Naturhouse czy Herbalife itp. to wyrzucanie pieniędzy. Lepsza jest przyswajalność składników odżywczych z pożywienia, niż z suplementów. Dietetycy tam pracujący je polecają, bo mają % od sprzedaży, to zwykła akwizycja, tyle, że stacjonarna w gabinecie. 3. podstawa to racjonalne odżywienia, słowo klucz :) Ja od 10 lat interesuję się tematyką odżywienia, jestem w stanie zrozumieć, że dla wielu z nas to czarna magia, ale trzeba chcieć. Dieta to nie tylko odżywianie, to sposób na życie. 4. aktywność fizyczna- codzienna. Min 30 min. Każda super wyglądająca aktorka, modelka itp, ją uprawia. Może to kiepska wizualizacja ;), że sport się opłaca, ale zawsze. I nie trzeba wydawać kroci na fitnessy czy inne wynalazki- rower, bieganie czy nordic walking wystarczą. Znajdźmy coś co sprawia nam frajdę, szachy też są dobre, ale po przebieżce po parku :) Amen ;) ekips12@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Only You Trener Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.146.194.254.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.06.12, 20:12 Zapraszam pod mój adres. Łódź ul. Rzgowska 228 ONLY YOU CO OFERUJĘ: -Planowanie i prowadzenie treningu (siłowy, wytrzymałościowy, wzmacniający, odchudzający) -Ćwiczenia na wolnych ciężarach, hantlach, Bosu, ekspanderach, TRX, piłkach lekarskich, kettlebells i wiele, wiele innych... -Budowę masy mięśniowej i modelowanie sylwetki -Odchudzanie (planowanie diety, treningu i suplementacji) DLA KOGO? Prowadzę zajęcia dla wszystkich, którzy chcą zrobić coś ze swoim ciałem. Zapraszam dzieci, młodzież i dorosłych, kobiety i mężczyzn, którzy: -Marzą o tym by schudnąć, pozbyć się nadwagi (bez efektu jo-jo) -Chcą zbudować masę mięśniową (bezpiecznie i bez sterydów) -Pragną wrócić do formy -Chcą przygotować się do sezonu (np. narciarskiego) -Chcą wyrzeźbić idealną sylwetkę, poprawić samopoczucie -Nie chcą ćwiczyć w miejscach publicznych, potrzebują prywatności, indywidualnego podejścia, intymności michal@only-you.com.pl 506-062-052 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda W. Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.toya.net.pl 12.07.12, 17:33 Witajcie. Jeśli chcecie schudnąć, przytyć lub poprawić swój stan zdrowia bez głodówek, wyczerpujących i osłabiających organizm diet oraz innych uszczerbków na zdrowiu zapraszam do kontaktu ze mną. Mój numer telefonu to 537-012-269. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Only You Trener Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.181.222.113.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.07.12, 19:22 Zapraszam na stronę na której znajdują sie odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w tematyce treningu i odchudzania: www.only-you.com.pl Trener osobisty Trener personalny Odpowiedz Link Zgłoś
marcelluter21 Re: Odchudzanie w Łodzi 29.10.21, 14:34 ostatnio jest wielka moda na zdrowy tryb życia, ćwiczenia jak najbardziej wpisują się w zasady zdrowego stylu życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.toya.net.pl 13.12.12, 02:46 Chodziłam kiedyś na wólczańską do salonu z elektrostymulacją. Przyłaczają Ci elektrody, a te napinają mięśnie. Nie jest to super przyjemne ale się opłaca, straciłam kilka dobrych centrymetrów. Odpowiedz Link Zgłoś
instytut_finesse Re: Odchudzanie w Łodzi 07.02.13, 10:10 Zwróćcie uwagę na czas wykonywania zabiegów. Niestety wiele osób z mojej branży chce szybko zarobić i zapomina o zdrowiu klienta. Nie patrzcie tylko na cenę. Ja stosuję się do zaleceń producentów urządzeń, lekarzy i specjalistów. To bardzo ważne przy wszelkich zabiegach. Krótszy czas = zmniejszenie lub brak efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Odchudzanie w Łodzi 05.02.13, 13:25 Polecam www.nutri-centrum.pl/ Sama korzystam i jestem na dobrej drodze, choć do celu jeszcze daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evaa Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.icpnet.pl 11.02.13, 15:34 W odchudzaniu trzeba mieć silną wolę:) Ja korzystałam z zabiegów z użyciem aparatu do masażu uciskowego w gabinecie AMDL Andrzeja Łazickiego. Takie zabiegi wspomagają terapię odchudzającą. Jestem bardzo zadowolona z efektów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.toya.net.pl 15.02.13, 19:10 Stanowczo odradzam Poradnię Centrum Odchudzania i Odżywiania. Kupiłem Groupon na usługi tej firmy i mieli mi przygotować plan żywieniowy. Jednakże okazało się, że plan dostanę dopiero gdy zgodzę się na zakup suplementów wartych 500 zł miesięcznie (!!!) Jeśli nie zamówiłbym ich nie dostałbym planu. Nie było o tym mowy w Grouponie. Produkty miały być firmy Herbalife, mają one baardzo zawyżoną cenę i sprzedawne są jedynie przez pośredników, na sposób akwizytorski, pośrednicy dostają prowizję sięgającą do 50%. Wystarczy pogrzebać na ten temat w internecie. Także odradzam i uważajcie, oni żerują na ludzkiej desperacji i naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.play-internet.pl 22.02.13, 00:49 Tabletki Amino 2300 są bogatym źródłem hydrolizowanego białka serwatkowego, którego peptydy są bardzo efektywne biologicznie. webep1.com/Zobacz/To?a=4180&mp=483&p=1972700&product=amino Odpowiedz Link Zgłoś
anisza78 Food Detective 100% skutecznosci Nowość Schudnij 24.02.13, 23:24 CENTRUM DIETETYKI I TERAPII NATURALNYCH oferuje skuteczne porady dietetyczne , indywidualne diety ułożone specjalnie dla Państwa , dostosowane do Waszego planu zajęć. Diety dla osób z otyłością , nadwagą , kobiet w ciąży , matek karmiących piersią ,osób z niedowagą, uprawiających sporty. Co mamy Państwu do zaoferowania? Prosimy poświęć chwilę i przeczytaj do końca * indywidualną dietę ułożoną specjalnie dla Państwa i dostosowaną do Waszego planu dnia i zajęć * indywidualną dietę uwazględniającą wyniki testu nietolerancji Food Detective * dietę rozpisaną na cały tydzień - 7 dni -można stosować dietę zamienną (zamieniać kolejność dni) *posiłki są smaczne i różnorodne (koniec z codziennym jedzeniem tego samego) *zauważalny spadek masy ciała (już po 1-2 tyg.) * gwarancję jej skuteczności, czyli pewną utratę tłuszczu a nie tylko pozbycie się zbędnej wody z organizmu czy utraty masy mięśniowej *w odróżnieniu od diet z gazet, dieta ode mnie jest zdrowa i nie szkodzi organizmowi!!! *kilogramy tracą Państwo równomiernie - tydzień po tygodniu, dzięki czemu nie ma efektu jojo *rozpiskę suplementacji , którą zakupią Państwo w swojej aptece, która jest niezbędna do prawidłowej i zdrowej utraty tkanki tłuszczowej ( witaminy , minerały , priobiotyki itp) Zajmujemy się również dystrybucją znakomitego testu wykrywającego nietolerancje pokarmowe Food Detective. Food Detective test to łatwy i bezpieczny oraz pierwszy na świecie zestaw do badania nietolerancji pokarmowej, który można wykonać samodzielnie. Wynik już po 40 min. Dzięki wyeliminowaniu produktów , które nie są tolerowane przez nasz organizm można szybko , skutecznie i zdrowo schudnąć , bez efektu jojo. Zapraszamy do zapoznania się z naszą pełną ofertą dostępną na naszej stronie internetowej : fooddetective.wix.com/skuteczneodchudzanie lub na facebooku : www.facebook.com/pages/Centrum-Dietetyki-i-Terapii-Naturalnych-Anna-Wilk/271444262987609 Dla osób które polubią nasz profil i udostępnią go na swojej tablicy przewidujemy zniżki na nasze usługi. Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.acn.waw.pl 29.03.13, 11:45 Witam! Ja korzystałem z uslug Poradni centrum odchudzania i odzywiania przy ul. Gdanskiej. Jakis czas temu byłem tam na kursie odchudzania i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadwolony. bardzo fajna atmosfera (na grupie było kilkanaście osób ogolnie), a prowadząca pani Marlena super sympatyczna i kompetentna. Kurs trwał 3 miesiące, kosztował, jesli dobrze pamietam 300zł. dużo praktycznych rzeczy na temat zdrowego odżywiania się dowiedziałem. Takze ten Kurs jak najbardziej polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzyk Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.p.lodz.pl 28.11.13, 11:56 A ja polecam miłą Panią doktor z ossamedu. Pomogła!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
japanka2 Re: Odchudzanie w Łodzi 03.03.14, 15:37 A która dokładnie? Słyszałam kilka dobrych opinii o odchudzaniu się łódzkim Ossamedzie, ale powiem szczerze jak na razie to nie mam odwagi pójść i się przyznać do problemy z nadwagą i zacząć coś z tym robić. Ciągle jakies wymówki, że znajomi zobaczą, że pomyślą że jestem zakompleksiona (choć jestem) itd itd. Która pani z ossamedu jest ok? Podpowiedz coś jak wygląda pierwsze wizyta, i czy jest się czym stresować? Odpowiedz Link Zgłoś
brokolama Re: Odchudzanie w Łodzi 12.03.14, 14:49 Ja uważam, że zawsze trzeba w sobie znajdować odwagę do tego, żeby cos zmienić - najłatwiej jest nic nie robić i narzekać, najtrudniej - wziąć się za siebie i zacząc działać! a co do ossamedu to rzeczywiście jest ok , słyszałam, że bdb i szczegółowe wywiady przeprowadzają z pacjentami przez co potem jest łatwiej już na etapie odchudzania. Odpowiedz Link Zgłoś
mardana Re: Odchudzanie w Łodzi 29.03.13, 12:38 O odzchudzanko ??? A ja polecam wszystkim :) allegro.pl/luksusowe-podziekowania-dla-gosci-slub-wesele-i3139394163.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choradieta Re: porada IP: *.pools.arcor-ip.net 31.03.13, 18:18 na poczatek anonimowi zarlocy jak dojrzejesz, to terapia psycho-wzmacniajaca wyp....wage i licz na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.13, 15:33 Hej, ja niedawno też szukałam miejsca, żeby pozbyć się co nieco ciałka i wybrałam Centrum NaturHouse na Widzewie. Moje koleżanki z pracy chodziły do tej pory tylko do innych oddziałów tej firmy i efekty miały zachęcające. Ja po pierwszym tygodniu dużo nie mogę powiedzieć ale wstępnie jestem zadowolona. Jestem najedzona ( a tego bałam się najbardziej...głodu!), nie poświęcam zbyt dużo czasu na całe gotowanie i po tygodniu już kilogram w dół. Nie do końca byłam przekonana do suplementów, ale muszę przyznać, że czuję się po nich bardzo dobrze. I to co było dla mnie ważne to to, że suplementami nie zastępuje posiłków, bo kiedyś już stosowałam koktajle i skończyło się to ekspresowym efektem jojo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KociŁapki Re: Odchudzanie w Łodzi - MedShape IP: 212.244.185.* 17.05.13, 09:36 jak dla mnie to najlepszą bezinwazyjną metodą na pozbycie się tłuszczu i cellulitu jesst MedSHAPE, czyli lasei IR. z tym, że w Łodzi nikt tego oczywiście nie robi, więc na zabiegi jeżdżę do Pabianic (www.masazrehabilitacja.boo.pl/medshape.html). zabieg jest stosunkowo niedrogi (150 zł za jeden), a jak się bierze w pakiecie (ja oczywiście tak zrobiłam), to wychodzi jeszcze taniej (chyba 130zł). na razie jestem po 2 zabiegach i muszę przyznać, że efekty są po prostu rewelacyjne :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
robert0t Zdrowy Tryb życia! 24.05.13, 12:42 Moim zdaniem wszystkie cudowne, szybkie sposoby, nie są skuteczne na dłuższą metę, ważne jest to, żeby szanować siebie i swoje zdrowie, wysypiać się, dostarczać organizmowi wszystkich potrzebnych składników, nie głodzić się, ani nie przejadać, a wtedy waga sama się ustabilizuje. Aby schudnąć zdrowo potrzeba czasu, tak samo jak długo zbieraliśmy zbędną warstwę tłuszczyku, tak samo trochę czasu musi zająć pozbywanie się jej. Jeśli interesuje Was wsparcie, jakaś pomoc jeżeli chodzi o leczenie nadwagi w Łodzi, to polecam dr Kusowską - www.kusowska.pl/oferta-leczenie-nadwagi.php, kobieta zna się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
robert0t Zdrowy Tryb życia! 24.05.13, 12:55 Moim zdaniem wszystkie cudowne, szybkie sposoby, nie są skuteczne na dłuższą metę, ważne jest to, żeby szanować siebie i swoje zdrowie, wysypiać się, dostarczać organizmowi wszystkich potrzebnych składników, nie głodzić się, ani nie przejadać, a wtedy waga sama się ustabilizuje. Aby schudnąć zdrowo potrzeba czasu, tak samo jak długo zbieraliśmy zbędną warstwę tłuszczyku, tak samo trochę czasu musi zająć pozbywanie się jej. Jeśli interesuje Was wsparcie, jakaś pomoc jeżeli chodzi o leczenie nadwagi w Łodzi, to polecam dr Kusowską - www.kusowska.pl/oferta-leczenie-nadwagi.php, kobieta zna się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Zdrowy Tryb życia! IP: *.toya.net.pl 30.05.13, 18:09 Zgadzam się w 100% Mi pomogła schudnąć Pani Basia z Instytutu Pięknego Ciała Finesse na Retkini. Ma genialne zabiegi, ale też ustala inne elementy jak dieta, podchodzi do tematu kompleksowo. Odpowiedz Link Zgłoś
robert0t Re: Zdrowy Tryb życia! 02.07.13, 11:09 Jeśli chodzi o odchudzanie łódź to bardzo pomocna jest Pani Joasia. Na prawdę polecam. No i oczywiście wiara w siebie i dobre traktowanie swojego organizmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Odchudzanie w Łodzi - MedShape IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.14, 22:25 W Łodzi już jest MedShape w Studiu Urody La Bellezza ul.Niciarniana 9. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.toya.net.pl 20.06.13, 23:07 Polecam poradnię Multi-Diet tel 730 600 005 kontakt@multi-diet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fotostycznie Re: Odchudzanie w Łodzi 06.08.13, 11:06 Hej dziewczyny :) A może zamiast się odchudzać wybierzecie się na zdjęcia ze mną :) Tworzę właśnie portfolio na stronkę i chętnie zrobię fajne zdjęcia zupełnie free za fajne pozowanie i możliwość pochwalenia się nimi :) i pokazanie że wcale nie trzeba być wieszakiem by być piękną i sexi :) Pisz na priv mówię poważnie to może być fajna zabawa i nowe doświadczenie a na pamiątkę super fotki Odpowiedz Link Zgłoś
luiza586 Re: Odchudzanie w Łodzi 25.08.13, 13:36 Witam Mi tez jest trudna schudnąć Mam hashimoto-to jest koszmar z schudnięciem Ale ostatnio znalazłam zabieg kriolipolizy Jestem po 5 przyłożeniach i naprawdę zmniejszył mi się brzuch Zabieg wykonują chyba na ul wieckowskiego este Odpowiedz Link Zgłoś
marta.f90 naturhouse struga 25.09.13, 15:53 ja polecam naturhouse przy ul. struga. odchudzam sie tu razem z mama i obie jestesmy zadowolone. ja schudlam juz 11 kg a mama 7 (w 2 mies). dieta nie jest taka trudna do wdrozenia. fakt, na poczatku chciało sie troche jesc, szczegolnie wieczrami, ale to bardziej ochota na slodycze, ktora o dziwo z czasem minęła. mama gotuje dla nas posilki z przepisów ktore dostalysmy od dietetyczki i narazie jest ok. mam nadz zgubic jeszcze z 5/6 kg a potem utrzymac ta wage. to pierwszy raz kiedy udało mi sie schudnac az tyle (a probowalam juz chyba ze 30 razy ) dlatego naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m80@tlen.pl Re: Odchudzanie w Łodzi IP: 91.218.158.* 03.10.13, 15:35 Ja osobiscie polecam firme odchudzaniezglowa.com.pl Stosuja polaczenie odpowiednio dobranej diety i terapii, mnie to bardzo pomoglo. Ciagle korzystam z ich uslug i jestem naprawde zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m280@tlen.pl Re: Odchudzanie w Łodzi IP: 91.218.158.* 07.10.13, 15:38 Odchudzanie z Glowa dodatkowo teraz otwiera Klub Puszystych. Fajna sprawa, zapisalam sie. Za niewielka cene mam wsparcie i dietetyka i terapeutty w postaci grup wsparcia i cwiczenia. Super sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia :) Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.13, 13:36 Dwa lata temu zaczynałam w Fit-diet (obok banku lokal) i do dziś efekt jest super, schudłam ok 12 kilo :) Adres : fit-diet/zapisy/diety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.toya.net.pl 30.01.14, 11:16 Ja odchudzałam się na urządzeniach jestem po 5 zabiegach liposupcji ultradźwiękowej i naprawdę widać efekt, polecam w finesse Odpowiedz Link Zgłoś
bigzuzi Re: Odchudzanie w Łodzi 20.02.14, 19:54 Polecam "Odchudzanie z Głową" z Teofilowa, Dziewczyny łączą dietę z terapią, fajna oferta, fajne zajęcia i nawet tanio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupo Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.03.14, 16:54 Polecam salon fine, piotrkowska 29, ćwiczenia w podcisnieniu i podczerwieni, szybko spala się kalorie, do tego mają body rolla - podobno tez pomaga wyszczuplić talie i nogi. Ponoć mają też jakieś cudo do odmładzania i masaże. Mi się podobało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.toya.net.pl 30.06.14, 23:28 Audrey Fitness&Wellness audrey-studio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pit1200 Re: Odchudzanie w Łodzi 24.09.14, 19:51 treningidietawlodzi.pl/ Pełne pakiety treningowo-dietetyczne w Łodzi. W skład pakietu treningowo-dietetycznego wchodzą: -nieograniczony dostęp na siłownię Arena Gym (mieszczącą się w Łodzi przy ulicy Targowej 55) -Ułożenie diety i planu treningowego -stała opieka trenera personalnego (pomoc w treningu, kontrola techniki i odpowiedniego tempa wykonywania ćwiczeń) -stała opieka doradcy żywieniowego (nauka właściwych nawyków żywieniowych oraz podstaw zdrowego odżywiania) -regularne spotkania na zasadzie Diet Coaching?u (pomoc w zrozumieniu zasad zdrowego i racjonalnego odżywiania) -regularne kontrolne badania składu ciała, postępów treningowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukrzyk Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.11.14, 20:42 Witajcie, Jestem chora na cukrzycę i otyłość i niedawno zetknęłam się z Centrum Diagnostyczno- Leczniczym HEPAVITA w Łodzi (mieści się w szpitalu Biegańskiego). Poza opieką dietetyka dostałam w pakiecie spotkania z internistą i psychologiem. Byłam pod ogromnym wrażeniem, że w tak holistyczny sposób można zająć się pacjentem w Łodzi... Co najciekawsze otrzymałam bardzo urozmaicony jadłospis, a Pani Dietetyk powiedziała, że muszę jeść, aby być zdrową, z tym że wiadomo nie wszystko i nie w takiej ilości jak wcześniej. Waga spada, ja chodzę wreszcie szczęśliwa i o dziwo najedzona :D Internista kontroluje, czy moje narządy nie ucierpiały na diecie, a psycholog wspiera i pomaga ile może! POLECAM SERDECZNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.15, 17:10 Zapraszam na mojego bloga o odchudzaniu:) historiaodchudzania.blog.pl/ Znajdziecie tam wiele ciekawostek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.15, 20:51 przeczytałam kawałek bloga - naucz się najpierw pisać po polsku, składnia i frazeologia (wiesz, co to znaczy?) koszmarna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila6 Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.15, 08:40 Ja polecam tylko i wyłącznie Naturhouse przy ulicy Struga. I nie jest to pic na wodę, choć też tak na początku myślałam. Można tutaj liczyć na prawdziwą pomoc i wsparcie względem odchudzania. Dla mnie the best of the best. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniulska_31 Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.16, 13:08 Cześć, Jak korzystam z czegoś podobnego - Rollen i jestem zachwycona. Tylko trzeba chodzić 2 razy w ygodniu to efekty są od razu widoczne. Polecam. Nie wiem z której cześći Lodzi jesteś. Ja mieszkam na Teofilowie i tu jest takie fajne studio urody Julita. Za 8 wejść pąłcę tylko 60 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa123 Re: Odchudzanie w Łodzi IP: *.43.161.29.ipv4.supernova.orange.pl 05.02.17, 10:08 Saba to jest pod względem poziomu obsługi tragedia rodem z PRL. Są nieuprzejmi, niegrzeczni i bez żadnego szacunku do pacienta. Absolutnie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kapewu32 Re: Odchudzanie w Łodzi 15.02.17, 19:26 Jeżeli chodzi o odchudzenie i pozbycie się tkanki tłuszczowej to warto zajrzeć na ulice Tymienieckiego. Mają różne metody treningi personalne, odchudzanie za pomocą technologii icoone itd. Na stronie pisze więcej: www.sensesclinic.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nowy177 Re: Odchudzanie w Łodzi 23.01.19, 18:57 Ja mogę od siebie polecić Poradnie dietetyczną lekkość bytu Pani Ani Kocewiak Korzystałam z jej usług jako trenerki i dietetyczki i jestem bardzo zadowolona z efektów i tępa w jakim je osiągnęłam. Pani Ania to złota i cierpliwa kobieta która jeszcze wspiera i motywuje. Odpowiedz Link Zgłoś