olga871 01.08.06, 14:08 czy sa studenci medecyny ktorzy poszli na platna medecyne na rok i po roku przeniesli sie na dzienne (na drugi rok studiow).???? jesli tak to powiedzcie co zrobiliscie ze wam sie to udalo.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszo-skoczek Re: do studentów medecyny!!! 01.08.06, 14:24 ja mam koleżanke była najlepsza na roku i poprawiła mature Odpowiedz Link Zgłoś
deidree1 Re: do studentów medecyny!!! 01.08.06, 18:48 :) udac sie moze, tylko najpierw trzeba sie dostac, a z mojego dzisiejszego rekonansu wynika, ze to moze nie byc takie hop-siup. Odpowiedz Link Zgłoś
clueee Re: do studentów medecyny!!! 01.08.06, 20:51 hehe a co to za rekonesans? czego sie dowiedziales/as? Odpowiedz Link Zgłoś
deidree1 Re: do studentów medecyny!!! 01.08.06, 21:00 zdecydowanie wiecej podan z wieksza iloscia punktow niz sie spodziewalam. Odpowiedz Link Zgłoś
clueee Re: do studentów medecyny!!! 01.08.06, 21:04 rozumiem... a o jakiej uczelni mowa i ile tych podan:p Odpowiedz Link Zgłoś
stomatolek Re: do studentów medecyny!!! 01.08.06, 21:17 Zastanawia mnie czemu wszyscy piszecie ze podan duzo ze duzo punktow maja i.t.d. Na platne nie jest sie prosto dostac ale nie jest to strasznie trudne. Wiekszosc osob czeka na zakonczenie rekrutacji i wczesniej nie sklada podan na platne. Osoby pracujace w rekrutacji z reguly niemaja pojecia z jaka punktacja sa zlozone podania. W zeszlym roku na warszawska am na stomatologie bylo 21 kandydatow na 15 miejsc. przyjmowali od 111 pkt. W białymstoku od 110, w gdańsku podobno jeszcze mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
clueee Re: do studentów medecyny!!! 01.08.06, 21:28 heh no tez mnie to zastanawia... ale z drugiej strony nie mozna byc juz niczego pewnym. spojz jak sie progi podniosly. ja osobiscie bylem pewnien dostania sie na stome gdziekolwiek bym nie zlozyl, a tu okazalo sie ze mi brakuje duzo punktow... Odpowiedz Link Zgłoś
stomatolek Re: do studentów medecyny!!! 01.08.06, 21:35 a ile masz punktów? nie wiele ludzi stac aby placic 15 tys rocznie. na slam w zeszlym roku przyjeli wszytstkich chetnych na platne. Duzo ludzi mowi ze zlozy na platne, a jak przychodzi co do czego nie robia tego. Progi jeszcze spadna, bo niemozna studiowac na kilku uczelniach na raz. Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: do studentów medecyny!!! 01.08.06, 21:43 czekaja fajnie bo na slam masz czas do piatku ( bylo do ostatniego ale przedluzyli) na cmuj chyba tez sie konczy nikt nie czeka na druga liste albo czekasz na druga liste albo skladasz na wieczorowe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
clueee Re: do studentów medecyny!!! 01.08.06, 21:51 ja mam 168ptk. na dziennie nie mam szans juz na 100%. troche sie boje tej rekrutacji na platne Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: do studentów medecyny!!! 01.08.06, 21:54 clueee napisał: > ja mam 168ptk. na dziennie nie mam szans juz na 100%. troche sie boje tej > rekrutacji na platne a gdzie skladasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: do studentów medecyny!!! 01.08.06, 22:01 w calej polsce masz 493 miejsc na wieczorowych na leku czy uwazasz ze bedzie az tylu chetnych zeby placic od 14 do 20 tys nie majac pewnosci czy sie przeniosa?? i 155 miesc na stomie wieczorowej ufff a teraz pomysl ile myszo-skoczuś biedactwo musiało się naliczyć ale mam nadzieję, że jakoś ci pogłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
stomatolek Re: do studentów medecyny!!! 01.08.06, 22:09 ok, myslalm ze na wieczorowe rekrutacja jest w drugiej polowie sierpnia. tak jest w bialym i wawie. naprawde niema az tak duzo chetnych na wieczorowe i powinnas sie dostac z ta punktacja. Odpowiedz Link Zgłoś
clueee Re: do studentów medecyny!!! 02.08.06, 11:19 hehe no to dziekuje myszo-skoczkowi za arytmetyczne opisanie tematu:p ja skladam na ślam i tylko na ślam. Odpowiedz Link Zgłoś
motylek-87 Re: do studentów medecyny!!! 02.08.06, 12:40 i clueee wiesz już jakie są ceny bo jestem strasznie ciekawa a dziś byłam w zabrzu się wpisać i znowu przez tel pani coś mówiła o 24 tys więc jak jest w końcu?? Odpowiedz Link Zgłoś
clueee Re: do studentów medecyny!!! 02.08.06, 16:50 motylek-87 napisała: > i clueee wiesz już jakie są ceny bo jestem strasznie ciekawa a dziś byłam w > zabrzu się wpisać i znowu przez tel pani coś mówiła o 24 tys więc jak jest w > końcu?? no okazuje sie ze mialas racje. stoma 24 tys lek. 20 tys. ja zapisuje sie na kazdy z nich ale raczej mysle powazniej o lekarskim. Odpowiedz Link Zgłoś