Dodaj do ulubionych

Outlet na Struga

04.05.09, 14:08
Wiecie może w jakich godzinach jest otwarty outlet na Struga 4 - prawie
vis-a-vis Salve?

Chłopa muszę jakoś porządniej odziać, bo mnie już krew zalewa przez te jego
tiszerty z Metalmanii co to są dobre "na każdą okazję".
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariusz Re: Outlet na Struga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 15:22
      byłem tam raz i powiem Ci jedno , że chłopa tam nie ubierzesz ,
      chyba że lubi wyglądac jak pajac, byliśmy tam z żoną i większego
      syfu to już dawno nie widzieliśmy, poza tym , że przez pięc minut
      oglądania jakaś dziwna Pani nie wyściubiła nosa z zaplecza nie
      mówiąc już o zwyczajowym dzień dobry, obsługa poniżej krytyki towar
      jeszcze gorszy :(
      ODRADZAM
      • clio_1 Re: Outlet na Struga 27.05.09, 22:25
        Faktem jest, że ciuchy są tam takie bardziej pstrokate, czasem można znaleźć
        jakiś stonowany tshirt TH, ale zwykle kosztuje ok. 100 zł
        przyzwoite tshirty (tzn. bawełna dobra gatunkowo) są w espricie, ceny - od 50 zł
        w górę. w reserved też są fajne - jeżeli nie zależy Ci na "wypasionej" marce
    • Gość: Jola Re: Outlet na Struga IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.09, 08:24
      fajne ciuchy i naprawde nie drogie, napewno sie tam można taniej ubrać ,, otwarte mają od 10 do 18 ,,,
    • Gość: Monia29 Re: Outlet na Struga IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.09, 08:37
      jeśli chodzi o markowe ciuchy to tam napewno kupisz i ubierzesz chłopa i co najważniejsze nie drogo,normalne że Tommy H.nie kupisz za 5o zł bo takie koszulki to można kupić w reservet .byłam tam i kupiłam sobie i mężowi jestem zadowolona a i obsługa jest ok . polecam ,,
    • mechantloup Re: Outlet na Struga 15.06.09, 09:08
      Jak mawiał Cezar: veni, vidi i nie wrócę. Byłam w sobotę, zgadzam się z
      Mariuszem, tragedia. Chyba że trafiłam zaraz po tłumie rozszalałych bab co
      wszytko rozdrapały. Dla chłopa nie widziałam nic. Parę smętnych kiecek Stefanel
      i całkiem sporo markowych jeansów. Jakaś schowana za kotarą baba, tuszę, że
      sprzedawczyni i facet, któren to patrzył mi cały czas na ręce. No i ten zapach,
      jakby stęchlizny. Bardzo złe wrażenie wywarł na ,mnie ten sklep.Czułam się, jak
      w lumpeksie.

Nie to, że mi zależy na wyspasionej marce, ale chłopam ma takiego, co potrafi
      tiszert nosić latami, aż mu się nie rozpadnie, więc sobie tak myślę, że jak
      kupię coś lepszego niż Tesco Value br Reserved, to może będzie ten wyrób
      wyglądał po kilku sezonach nieco mniej obszarpanie.Chociaż, biorąc pod uwagę, że
      wszystko teraz albo w Chinach, albo we Kambodży produkują, to nie wiem, czy
      taki TH ma sens.
      • Gość: stała klientka Re: Outlet na Struga IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.06.09, 08:32
        Dziwie sie ludzią że tak kłamią i takie bzdury piszą - w sobotę sklep nieczynny,
        • Gość: czytelnik Re: Outlet na Struga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 10:31
          buhahahahaha SWIETNA puenta watku.
          czyzby byl zalozony tylko po to zeby zgnoic konkurencje i pochwalic w postach
          'zadowolonych klientow' swoj outlecik?
          ciekawe co na to autorka watku? czekam z niecierpliwoscia.
        • Gość: magda Re: Outlet na Struga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 16:41
          oj Kochaniutka , ty też nie kłam , oczywiście że w sobote czynny ,
          przechodzilam wczoraj 10-14
          nie ładnie
    • Gość: Mariusz Re: Outlet na Struga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 16:17
      Jola i Monia29 nie spamować :) są inne formy reklamy a nie
      wychwalenie swojego sklepu po przykrywką "zadowolonych" klientów ,
      oj nie ładnie nie ładnie
    • senor.eugenio Re: Outlet na Struga 16.06.09, 00:43

A co to, ku..., jest "outlet"?
      • przyslowie Re: Outlet na Struga 17.06.09, 10:59
        Do ku..., nędzy, nie wiesz co to jest "out-let"?
        • Gość: Rob3rt Re: Outlet na Struga IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.09, 02:45
          Ostatnio byłem tam 2 razy w przeciągu mniej więcej 2 tygodni, poleciła mi ten sklep koleżanka. Nie dało się nie zauważyć, że na tej ulicy jednego sklepu o nazwie Outlet nie ma, więc po konsultacji z nią trafiłem do właściwego. Sądzę, że to właśnie ten opisuje to forum, choć z drugiej strony, moje nadzieje są raczej odwrotne. Zupełnie dodawane bezsensu posty nie zgadzają się z rzeczywistością i piszę tu o tych negatywnych. Oczywiście rozumiem, że każdy ma swój gust, lecz z drugiej strony jak mówi przysłowie : "z gustem jest jak z ch..em, jedni go mają, a inni nie" - tak co do przysłów. Obsługa była bardzo miła, mimo wielu osób które razem ze mną przeglądały zawartość wieszaków (tak dla wyjaśnienia byłem po 16 ), nie spotkałem się z nie miłym przyjęciem, jako wchodzący powiedziałem "dzień dobry" i spotkałem się z odpowiedzią. Dalej eksploatując ten wątek, każde moje pytanie co do poszukiwanej rzeczy, czy rozmiaru zostało przyjęte z miłą i serdeczną odpowiedzią. Czy przypomina ten sklep lumpeks - tego akurat nie wiem, sądzę że nie, jednak nie chodzę po lumpeksach z całym szacunkiem dla osób o innych nawykach. Wszystkie rzeczy które przegladałem były markowe, zdecydowanie wsród męskich ubrań dominuje Tommy Hilfiger. Moja koleżanka szczególnie miło była zaskoczona obecnością marki Fracomina - mówiła mi, iż wcześniej była ona dostępna w Galerii jedynie i po bardzo wysokich cenach. Nieprzyjemnego zapachu też nie czułem. Co do dni i godzin otwarcia - ich nie pamiętam, więc nie będę się wypowiadał co do problemu sobotniego, poruszanego na tym forum. Ceny wszystkich ubrań moim zdaniem są bardzo przystępne, a ich osnaczenie, metki oraz sama jakość dają do zrozumienia, że klient ma doczynienia jedynie z markowymi rzeczami. Wybór był dość duży, może nie koniecznie co do rozmiarów - trudno mi było znaleźć koszulę o tym samym wzorze, jednak w innym rozmiarze, jednak jest to właściwość outletów (czyli sklepów z końcówkami kolekcji ), jednakże znaleźć tam można koszule, t-shirty, kurtki, spodnie itd. Bardzo pozytywnie zaskoczyło mnie to, iż sprzedawczyni poinformowała mniem, że kolejna dostawa będzie w kolejnym tygodniu i przy mojej drugiej wizycie było wiele nowych ubrań. Reasumując sklep moim zdaniem jest wart polecenia i cieszę się że do niego trafiłem.

Nie będę się popierał słowami Marka Porcjusza Katona, ponieważ uważam, że sklepy takie jak ten dają dobrą sposobność do zakupu rzeczy markowych firm modnych, po bardzo okazyjnych cenach i nie porównuje tu TH, z Reserved (mimo, że marka Reserved nigdy nie zrobiła na mnie szczególnie złego wrażenia), gdyż takie porówniania nie mają sensu.

Moja ocena to 8/10
          minusy to to, że sklep mógłby być większy, dwie przymierzalnie to za mało oraz to, że trudno jest znaleźć miejsce parkingowe - gdyż sklep znajduje się blisko obleganej (choć nie tak jak Manufaktura ;) ul. Piotrkowskiej.
          • Gość: mariusz Re: Outlet na Struga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 11:49
            drogi włascicielu/włascicielko/pracowniku tego sklepiku ,
            ukrywający się pod pseudonimem Jola-Monia29-stała klientka-Rob3rt,

Pomysł na autoreklame nienajgorszy, ale mógłbyś sobie zadać więcej
            trudu i pisac nie z tego samego IP ( byłoby bardziej wiarygodnie )

Byłem raz w tym sklepie więc mam prawo skonfrontować twoje wizje z
            rzeczywistością,

Wiesz co gdzie leży , na której pólce, gdzie ma metke a nie wiesz w
            jakich godzinach jest czynny sklep ( śmiech )
            Mila sprzedawczyni ( zapewne to ty ) , zachęcała Cię do zakupów
            opowiadała o nowej dostawie , opowiedziała ci tez pewnie o sobie a
            na koncu zaproponowała loda w przymieżalni :) czysta
            hipokryzja

mogłeś jeszcze wymienić , że koleżanka była zadowolona z marki
            frakocoś tam i od razu wymienic wszystkie pozostałe :)

Zyjemy w wolnym kraju każdy robi to co chce , reklamujesz się w taki
            sposób twoja broszka, ale do cholery troche samokrytyki i jeszcze
            śmiesz krytykowac ludzi , którym się tam nie spodobało , może zrób
            taka gablote w środku i zdjęcia tych , którym się nie podobają
            łachy ....

mnie się nie podobało, kilku innym osobom również , ale pewnie komuś
            tak a dlaczego ty wystepujesz w roli sedziego?
            dlaczego uważasz że dodawane "bez sensu posty" mijają się z
            rzeczywistością ?

na razie pierwszym , który próbuje wcisnąc tutaj kit jesteś ty

szkoda ci kasy na jakąs małą reklame czy ulotki ?

żenada stary żenada

żenada stary żenada

• Gość: Rob3rt Re: Outlet na Struga IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.09, 18:53
              To zdecydowanie mój ostatni post, co spowodowane będzie nie tym, iż nie mam zamiaru odczywtywać tego jak ktoś mi ubliża (zarzucając mi, że to ja ubliżam innym, ale hipokryzja w Twoim wydaniu - tak dla pewności mam nadziejem, że dowiesz się kiedyś co znaczy to słowo, jak go używasz, to byłby miły gest z Twojej strony gdybyś wiedział co piszesz :( .
              Natomiast, tak dla jasności, mam również nadziej, że wielce oświecony Mariusz może kiedyś zrozumie, że nie każdy ma takie zdanie jak on i mnie ten sklep mógł się podobać, że ludzie z podstawowym wykształceniem wiedzą gdzie szukać metki (na której jest najczęściej wymieniony skład gatunkowy tkanin :)i to jak można daną rzecz wyprać, bądź w jakiej temperaturze prasować oraz weźmie pod uwagę to, iż Iplusa w tym kraju nie ma jedna osoba. Nie interesuje mnie : Jola, Monia i stała klientka, poprostu wyraziłem swoje zdanie.

Co do "loda" - głodnemu chleb na myśli.
              • Gość: Rob3rt Re: Outlet na Struga IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.09, 18:58
                Bardzo kulturalny z Ciebie człowiek "Mariusz", dlatego internet tak traci na wartości.
              • Gość: mariusz Re: Outlet na Struga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 12:16
                miło słyszeć , ze masz podstawowe wykształcenie , to by wiele
                wyjaśniało :)

ja też juz nie będę się wbijał w gadke z toba bo jest bezcelowa i
                już miałem nie odpowiadać ale jedno zdanie jest naprawde godne
                podkreślenia,
                otóz ty jako mężczyzna, co prawda z podstawowym wykształceniem, ale
                zawsze chłop wchodząc do sklepu sprawdzasz skład gatunkowy tkaniny ,
                jak można daną rzecz prać i w jakiej temp. prasować :)

gratuluje ci fantazji , ale ja o takich mężczyznach nie słyszalem
                chyba , że jesteś......

pozdrawiam cie Robercie

• senor.eugenio Re: Outlet na Struga 22.06.09, 23:22

Ni ch...a :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka