diogenespies 10.05.09, 19:23 Jeśli to prawda to.. powodzenia i Twoje zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota Re: Brite jesteś moderatorem? 10.05.09, 19:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=94962964&a=95067691 Jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Szproto Twoje zdrowie też! IP: *.toya.net.pl 10.05.09, 19:35 jako byłej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Szproto Twoje zdrowie też! 10.05.09, 19:39 A dziękuję. Wypij też swoje, co Ci będę żałować :) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Brite jesteś moderatorem? 10.05.09, 21:14 Dziękuję! Niestety, moderator jednego forum ma słabe możliwości. Dla ożywienia tego forum przydałoby się lekko przeorganizować łódzkie fora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: Brite jesteś moderatorem? IP: *.toya.net.pl 10.05.09, 21:21 Ja tam w Ciebie wierze a wiara podobno czyni..! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Prośba nr 1 10.05.09, 21:23 Proszę (i przyslowie też na pewno poprosi) o oddzielny dział "Kultura" - w koncu Łódź stara się o tytuł ESK. Na CJG są tylko wątki o ciuchach. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A czemu nie w ogóle subforum "ESK 2016"? 10.05.09, 21:29 "CO jest grane" to faktycznie same zmiotki. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Prośba nr 1 10.05.09, 21:31 > Proszę (i przyslowie też na pewno poprosi) o oddzielny > dział "Kultura" I właśnie tu zaczynają się schody - takich rzeczy moderator zrobić nie może. Ale będę interweniował wyżej. A że można, pokazuje forum wrocławskie - jest Kultura, nie ma zaś bezcelowego martwego zbiornika pt. "Opinie i Komentarze", gdzie z automatu trafiają wątki pod artykułami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Prośba nr 2 IP: *.toya.net.pl 10.05.09, 21:35 To ja chciałbym forum "Filmowe oblicza Łodzi" bo ostatnio jeden film z akcją w Łodzi widziałem i wrażeniami mógłbym się podziałkować z innymi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Prośba nr 2 10.05.09, 21:43 > ostatnio jeden film > z akcją w Łodzi widziałem ha, do TEGO filmu trzeba założyć podforum "Adult Łódź". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp "Adult Łódź" IP: *.toya.net.pl 10.05.09, 21:49 Będę mógł zostać jego moderatorem - na początku oczywiście pod Twoją opieka? Miejskie wysłałem Ci tydzień temu link na adres z GW i fote byś dalej przesłał ją Pepekowi Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: "Adult Łódź" 10.05.09, 21:52 Nie sprawdzam prawie wcale tego konta, ale zaraz to nadrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: "Adult Łódź" IP: *.toya.net.pl 10.05.09, 21:56 fachowe tłumaczenie z filmu możesz podesłać mi na bloga by się przydało:-) Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: "Adult Łódź" 10.05.09, 22:01 No właśnie widzę, że nie tylko zdjęcie jest w skrzynce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: "Adult Łódź" IP: *.toya.net.pl 10.05.09, 22:09 zdjęcie już mu przesłałem bo spotkałem pod Anną ale linku zapomniałem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: "Adult Łódź" 10.05.09, 22:43 Diogi, a widziałeś "Kobietę publiczną"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: "Adult Łódź" IP: *.toya.net.pl 10.05.09, 23:15 Broń Boże! Szanuję się i Żułkawskiego nie oglądam nawet jak występuje u niego była żona co to Bondowi w jednym filmie dawała! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: "Adult Łódź" 10.05.09, 23:20 No ale ta scena tańca z włoskami?! Ja i tak nie dotrwałam do końca filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Prośba nr 1 10.05.09, 22:47 Kiedyś był dział "Kultura". Ale w pewnym momencie publiczne (tj. miejskie, redakcyjne) fora gazety.pl zostały ujednolicone i wszędzie powstało CJG. Jak to się stało, że Wrocławiowi udało się zachować/ przywrócić Kulturę, nie mam pojęcia. Ale dobrze, że jest precedens :) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Prośba nr 1 10.05.09, 22:50 Lew_koniu, nie tylko poproszę, ale będę się domagać. Twoje zdrowie! CJG powinno zmienić nazwę na "Co się nosi", ale ruch tam i zainteresowanie tematem i tak jest malutkie. Ledwo się tli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profes79 Re: Brite jesteś moderatorem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 06:36 Powodzenia :) Moze znowu da sie tu zagladac bez bolu zebow :) Odpowiedz Link Zgłoś
gothmucha Re: Brite jesteś moderatorem? 13.05.09, 10:13 Brajtu, gratuluję funkcji i życzę Ci mnóstwo samozaparcia w swoichdalszych działaniach. I od razu prośba - zastrzel trolli, szczególnie tych politycznych, bo się żygać chce na widok kolejnych big niusów. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Brite, w innym miejscu zadałeś pytania 10.05.09, 21:58 Kilka osób dało na nie odzew. Czy zechcesz się ustosunkować do tych głosów, czy może unikał będziesz tego własnoręcznie przygwożdżonego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Brite, w innym miejscu zadałeś pytania 10.05.09, 22:11 > Czy zechcesz się ustosunkować do tych głosów Zechcę. Moderacja będzie ich wypadkową. 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Strach się bać 10.05.09, 22:15 Czyli, pytania były z gatunku retorycznych... Cóż, można i tak zacząć "robotę". Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Strach się bać 10.05.09, 22:52 Pozdrawiam Cię, potworze bigusiowy i Twoją żonę też. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Brite, w innym miejscu zadałeś pytania 10.05.09, 22:18 ale jest tu taki jeden co w swym nieposkromionym sprycie Cię odnalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Brite, w innym miejscu zadałeś pytania 10.05.09, 22:48 A można wiedzieć, po co ten przykry ton? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Przykry ton? Hm. 10.05.09, 22:55 Nawet gdyby, to chyba w związku z odpowiedzią miałem nosa... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Dlatego: 10.05.09, 23:06 A, przepraszam, czego się spodziewałeś? Że Brite odpowie: jasne, kochani, spełnię wszystko, co zażądacie? No - nie wiem, czy byś tego chciał, większość postulowała dużo mniej polityki... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Wiesz, ja to (wiadomo) głupi jestem 10.05.09, 23:14 I już się nie zmienię. Tzn. wyznaję zasadę, że jak proponuję dyskusję w ważnej (jak się zdaje) kwestii, to następnie reaguję na odźwięk. Przecież Brite mógł rzucić te kwestie nie krasząc ich znakami zapytania i sprawa byłaby jasna. A tak to wychodzi na to, że ma w głębokim poważaniu zdanie forumowiczów. No nic nie poradzę, ale w ten sposób to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Wiesz, ja to (wiadomo) głupi jestem 10.05.09, 23:20 Przegapiasz drobny fakt. Większość forumowiczów była zgodna z postulatami Brite'a, artykułowała wyraźną chęć oddzielenia polityki od FL i braku tolerancji dla chamstwa i agresji. Ty zasugerowałeś kompletny brak moderacji, gdyż jak wiadomo, normy internetowego pożycia społecznego są dla mięczaków, a ci, którzy je egzekwują, w naturalny sposób mają skłonności totalitarne. Zwracam uwagę na fakt, że ci, którzy z kolei mają skłonność do ignorowania zasad tego pożycia, wykazują cechy socjopatyczne (tu miałam dać uśmieszek w stylu Longety, ale się w porę pohamowałam). Kompletny brak moderacji był wtedy, gdy Łódź nie miała admina. Nie do wiary, ale nie wszystkim to odpowiadało. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Rzeczywiście 10.05.09, 23:30 Jak kto się uprze, to uzna, że mi coś umknęło. Tyle, że to nie zmienia faktu, iż Brite na dzień dobry zakomunikował (chociaż nie wprost, oczywista oczywistość): pocałujcie mnie w dupę kochani, znaczy czy tak czy siak, będę robił to co zasugerowałem, z góry zakładając, że części będzie się to podobać, a ta druga mnie mało swędzi, dlatego z odpowiedzią fatygował się nie będę. Jasne, można i tak. Na całe szczęście FŁ typowo kulturalnym forum nie jest, więc takie podejście nowego admina do niego z pewnością tu i ówdzie ujdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Rzeczywiście 10.05.09, 23:39 Jak ktoś się uprze, to i na ptysiu zęba złamie. Po mojemu wyglądało to tak: Brite: -Cześć, dostałem uprawnienia. Jak chcecie, żebym moderował? m: -To forum Wyborczej, więc co za róznica... Yavorius: - Tnij trolli, chamów i polityków. Zaraz Ci prześlę kilka linków i pouczę! Aaa202: -Łagodnie, ale chamstwa nie zniesę. Iszkariota: -Tnij chamów, polityków i bądź szaloną córką mandaryna. Przysłowie: -Mnie się podoba tak, jak jest... Szprota: -Tnij spam, chamów, trolli, a politykom pokaż, gdzie ich miejsce. Big News: -Oooo, znowu będzie cenzura! Ale tnij chamów, a na zgliszczach tego, co pozostanie na tym forum może się łaskawie wypowiem. Bigu, tak naprawdę nie podoba Ci się, że Twoje sobiepaństwo być może zostanie ukrócone, więc się zawijasz w styropian i protestujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Tu mnie masz 10.05.09, 23:48 Przyłapałaś mnie, zdemaskowałaś. Ostałem się nagi jak święty turecki. No i co ja teraz mogę, jakie dictum zastosować w obliczu takiej niepodważalnej klęski? Nic, tylko podkulić ogon. I tylko jedno mi w łepetynie świta, chociaż od ogółu przekonań autora tegoż (co odkryciem żadnym nie jest) jestem dość odległy: Nie zgadzam się z tym co mówisz, ale oddam życie, abyś miał prawo to powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Tu mnie masz 11.05.09, 20:27 usiol.wrzuta.pl/audio/8syAE25avZ0/knz_-_odrzuc_to Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Nawet Kazik nie jest bezideowy... 11.05.09, 20:55 Ofkors, ale stanowi świetny kontrapunkt dla Voltaire'a :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nawet Kazik nie jest bezideowy... 11.05.09, 21:06 Tego samego Woltera, który nie jest bohaterem mojej bajki? W każdym razie, nie akurat mnie powinno to dać do myślenia. Tak sądzę;) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Nawet Kazik nie jest bezideowy... 11.05.09, 21:55 Dżizas... to ktoś tu jeszcze jest oprócz nas dwojga?! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nawet Kazik nie jest bezideowy... 11.05.09, 22:03 Nie mam absolutnie żadnych wątpliwości, że tam gdzie się pojawia Szprota, ciekawskich oczu nie brak. Wykorzystuję więc sprzyjające okoliczności i... może ktoś weźmie sobie coś do myślenia?;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nawet Kazik nie jest bezideowy... 11.05.09, 22:11 Co Ty tam znowu kombinujesz, bo nie nadążam? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nawet Kazik nie jest bezideowy... 11.05.09, 22:16 Nic nic. Jedynie liczyłem na to, że prócz Szproty i mnie jeszcze kogoś zainteresuje nasz dialog. I... nie przeliczyłem się, jak widać. Tuszę dodatkowo, że w ten sposób nawet najwięksi entuzjaści "zmian" na forum, jeszcze zrewidują swój dziwny zapał. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nawet Kazik nie jest bezideowy... 11.05.09, 22:35 Jesteś Potworem! To też trzeba będzie zmienić! Zmiany są konieczne! Dlaczego ten dialog miał mnie interesować? Byłam zajęta czym innym. Pisałam, że nie nadążam za tokiem rozumowania! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nawet Kazik nie jest bezideowy... 11.05.09, 22:39 Nie mam czasu zająć się nawet propozycjami zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nawet Kazik nie jest bezideowy... 11.05.09, 22:56 Zmiany są konieczne, Twoim zdaniem, ale nie masz czasu się nimi zmienić? A przede wszystkim powinny się zmienić potwory mnie podobne? No wybacz. Ale coraz bliższy jestem... rejterady. Bo rozmowy z kneblem na ustach, a na dodatek z tymi, co to zmian pragną, ale nie mają dla nich czasu, przestają mnie bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nawet Kazik nie jest bezideowy... 11.05.09, 22:58 Miało być, że nie masz czasu się zmianami zająć, a nie ich zmienić, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Nawet Kazik nie jest bezideowy... 11.05.09, 23:18 Ja mogę różne rzeczy zmieniać. Ale wybacz, bo nie mam zamiaru ust Ci kneblować! Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Tu mnie masz 11.05.09, 23:37 szprota napisała: > usiol.wrzuta.pl/audio/8syAE25avZ0/knz_-_odrzuc_to Kurcze, ależ mi Kazik przypomniał Ciechowskiego, aż mi serce mocniej zabiło. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Rzeczywiście 11.05.09, 13:05 Oświadczam, że opowiadam się za wprowadzeniem zmian. Lubię zmiany. Nie podoba mi się tak, jak jest! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Rzeczywiście 11.05.09, 21:08 Nie ma za co. Nie do końca mnie zrozumiałaś. Odpowiedziałam tylko na pewne sugestie Brite. Pewne zmiany na forum mogłyby mu wyjść na korzyść. Tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Rzeczywiście 13.05.09, 08:49 szprota napisała: > Yavorius: - Tnij trolli, chamów i polityków. > Zaraz Ci prześlę kilka linków i pouczę! Tak, tak, to było po Twojemu. Co nie znaczy, że było prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 16-latek Re: Wiesz, ja to (wiadomo) głupi jestem IP: 217.149.255.* 09.06.09, 16:09 Wiedzie jaki jestem głupi. Miałem taką sytuacje ze spałem u mojej dziewczyny i gdy się obudziłem to całkiem nie świadomie zaspany wypowiedziałem imię innej dziewczyny. Mineło juz sporo czasu a ona nadal mi nie chce tego wybaczyć:( Odpowiedz Link Zgłoś
k_az Re: Brite jesteś moderatorem? 13.05.09, 19:36 Czy w nowej sytuacji tego forum, ja mogę już tu wrócić bez obaw. pozdrawiam.kaz. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Brite jesteś moderatorem? 13.05.09, 20:07 k_az napisał: > Czy w nowej sytuacji tego forum, ja mogę już tu wrócić bez obaw. > pozdrawiam.kaz. Wróć, lecz moim zdaniem musisz zachować rewolucyjną czujność :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś