Gość: gm IP: *.cdma.centertel.pl 12.05.09, 22:10 Bo i po co słuchać mądrych ludzi.A moze to kolejny , nie wiem juz który odcinek "Misia"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gm Chcą ratować Korczaka za wszelką cenę IP: *.cdma.centertel.pl 12.05.09, 22:13 bo i po co słuchać mądrych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Chcą ratować Korczaka za wszelką cenę IP: *.warszawa.mm.pl 13.05.09, 01:18 I bardzo słusznie. Na tym polega rewitalizacja maista, że remontuje się stare obiekty mimo, że jest to droższe. W przeciwnym razie mielibysmy kolejną ruinę w centrum miasta. Tak robi się na całym świecie Wszystko można przenieść na obrzeża do nowych budynków tylko co pozostałoby w centrum. Dobra decyzja oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm Re: Chcą ratować Korczaka za wszelką cenę IP: *.cdma.centertel.pl 13.05.09, 09:38 Nie twierdze ,że budynki powinny pozostać ruinami.Mozna tam zrobic wiele rzeczy , ale nie szpital.Tym bardziej ,że jest dla szpitala lepsza lokalizacja i lepsze zaplecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Chcą ratować Korczaka za wszelką cenę IP: *.smrw.lodz.pl 13.05.09, 09:40 tylko ze tam zaparkowac nawet nie ma gdzie.Budynek byl przeznaczony dla dzieci - taka byla wola darczyncow i nalezy ja uszanowac, wiec zrobmy tam zlobek, przwedszkole, ogrodek jordanowski a szpital niech bedzie nowoczesny i spelniajacy wymogi XXi wieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: Chcą ratować Korczaka za wszelką cenę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 22:40 Mój pomysł sprzed kilku dni, tutaj przedstawiony. Mam jakąś satysfakcję, że są jeszcze rozsądni ludzie. Ale forumowi krzykacze wiedzą lepiej, a politycy im sprzyjają. Przecież nie wydają swoich pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Chcą ratować Korczaka za wszelką cenę IP: *.lodz.mm.pl 15.05.09, 22:59 Najbardziej krzyczą radni SLD: ratować szpital, zwrócić mu autonomię itd - spróbujmy sprawdzić czyja to ekipa wnioskowała i głosowała za połączeniem Korczaka z Kopernikiem w 2001r - czyżby PANAS był Prezydentem z Kosmosu a nie SLD? Jak fajnie jest teraz krytykować swoje wcześniejsze decyzje - prawda KOMUSZKI? A najgłośniej o braku podstaw ekonomicznych istnienia Korczaka oddzielnie krzyczał ówczesny Pan WOJEWODA - Krzysztof Makowski ale jemu trudno się dziwić, że zapomniał - on nawet zapomniał, ze miał żonę! Odpowiedz Link Zgłoś