Gość: elvissssssssssssss Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 14:55 Chlopie jestes moim IDOLEM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stawik Prawdziwy obywatel IP: 57.66.88.* 19.05.09, 15:12 Zamiast narzekac, ze jest zle wzial sie do roboty. Obywatelska postawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poster Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.ds.pg.gda.pl 19.05.09, 17:22 Nie ma psychopata pożytecznego zajęcia chyba i tylko chodzi i wk....a ludzi, może jak dostanie łomot to się nauczy że ludzie nie chcą płacic forsy dlatego że administracja miała w dup...ie budowę nowego parkingu i oni po prostu często są zmuszeni popełnić wykroczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Jest nowy szeryf w Łodzi IP: 80.48.227.* 19.05.09, 17:30 Społeczniak się znalazł . Może by poszukał jakiegoś konkretnego zajęcia na starość a nie uprzykrzanie ludziom i tak już ciężkiego życia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 18:09 Pan Roman to chory psychicznie czlowiek ktory w zwiazku z tym ze absolutnie nie ma wlasnego zycia zajmuje sie sprawami cudzymi i wszystko bylo by dobrze gdyby ten służbista zajal sie sprawami ludzi potrzebujacych pomocy a nie dzialal na ich szkode. Zal mi pana romana zajmij sie pan wlasnym nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.toya.net.pl 19.05.09, 18:16 Pozdrawiam wszystkich którzy kibicują Panu Romanowi, może i ich spotka wizyta na komisariacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Jest nowy szeryf w Łodzi IP: 217.149.253.* 19.05.09, 19:38 Brawo Panie Romanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf niedawno zlodzieje ukradli mi 70 tys. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 20:26 policja sprawe umorzyla...moze pan roman pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrahcuk Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.gizycko.mm.pl 19.05.09, 20:57 zapraszam na strone ofg (oficjalna strona Giżycka) tez mamy sie czym pochwalic - sprawdzcie sami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrahcuk Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.gizycko.mm.pl 19.05.09, 21:01 zapraszam na strone OFG (oficjalna strona Giżycka) My tez mamy "szeryfa" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.centertel.pl 19.05.09, 22:54 Gdyby mądrzy ludzie w przeszłości nie łamali głupich przepisów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autochton Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 23:51 Brawo pan Roman!! Zapraszam do Zielonej Gory, na pewno sie nam Pan przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Revenge Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 10:11 Piep.... stary konfident!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuku Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.range81-158.btcentralplus.com 20.05.09, 16:21 Wedlug mnie to Pan Roman dawno wpie...nie dostal. Gdzie sa Ci slynni lodzcy huligani, ktorzy powinni z panem romanam zrobic porzadek. Jak mozna donosic na wlasnych obywaleli zupelnie bezinteresownie i to na pelny etat? Ludzie zrozumcie ze sami sobie nawzajem odbieramy wolnosc? A teraz apel do Pana Romana : Panie romanie kapusiu obsrany : zycze panu zeby pan zlapal swinska grype i zostal w szpitalu otruty pawulonem mendo jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lgr Jest nowy szeryf w Łodzi IP: *.bb.sky.com 20.05.09, 23:40 piepszony konfident.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppss O godle IP: *.9-1.cable.virginmedia.com 25.10.09, 00:23 Godło to jedno, a herb to drugie. W polskim herbie jest orzeł, który jest godłem i może byc używany jako emblemat, czyli bez tarczy herbowej i w innym kolorze, np. wykonany z miedzi itd. Głupota jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś