waszpan_b 29.01.02, 03:33 Mam dla Was przykrą nowinę.Wasy Pan B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waszpan_b Re: MOJE DZIECI!!! 29.01.02, 14:41 Tak, jak dobrego programu, świeta nie można stworzyć w 6 dni.Wasz Pan B. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: MOJE DZIECI!!! 29.01.02, 15:01 No dawaj dawaj bo już się niecierpliwimy! Odpowiedz Link Zgłoś
de_long Re: MOJE DZIECI!!! 29.01.02, 20:29 Nie może tak szybko, po przelatuje wszystkie fora. pozdro z Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
waszpan_b Re: MOJE DZIECI!!! 30.01.02, 04:42 Na początku był chaos.! I stworzyłem: "0" i "1", żeby uporządkować chaos. I zrobił się świat. Wasz Pan B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO SYNU!!!! IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 07:03 waszpan_b napisał(a): > Na początku był chaos.! I stworzyłem: "0" i "1", żeby uporządkować chaos. I zrobił się świat. Wasz Pan B. Mam dla Cibie Nowinę Jeszcze Smutniejszą: Straszliwie się mylisz: to nie Ty, Uzurpatorze. Przed Chaosem był Jeszcze Wielki Burdel; sytuację opanował Wielki Zegarmistrz (WZ), tworząc CZAS. Bez CZASU zaś te Twoje całe zerojedynki dyndałyby w Nicości jak - za przeproszeniem - bombki na choince. Jako ciekawostkę dodam, że inaczej niz podajesz w Jednej Ważnej Xsiędze, rzeczona Czynność Sprawcza zajęła WZ'emu tylko trzy dni; potem w czwartek pił Pywo, w piątek cierpiał i kurował Hangover, odpoczął zaś w Sobotę (dzień Szabbatu) i Niedzielę (dzień Swięty Święcić). Wielki Zegarmistrz to jakaś hybryda Żydokatolika ze Skautem Piwnym. Z wyrazami etc. ChrisBTO, nieślubny prawnuk Wielkiego Zegarmistrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia _______________________________ChrisBTO ! IP: *.pai.net.pl 30.01.02, 08:02 Mowa moja będzie krótka : kocham Cie czyli I love You- właścicielka kilku zegarków ręcznych i jednego nożnego(zepsutego) Odpowiedz Link Zgłoś
cumella Re: _______________________________ChrisBTO ! 30.01.02, 08:28 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Mowa moja będzie krótka : kocham Cie czyli I love You- właścicielka kilku > zegarków ręcznych i jednego nożnego(zepsutego) To ja się wpisuję w poczet wielbicielek nieślubnego prawnuka Wielkiego Zegarmistrza, bo w Ślepym Zegarmistrzu kocham się już od dawna. Cumella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: ______________________________Kasia! IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 08:28 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Mowa moja będzie krótka : kocham Cie czyli I love You- Po obopólnym Wyznaniu Uczuć, twajmy w virtualnych - za przeproszeniem - stosunkach, a zaś Nigdy Przenigdy nie próbujmy poznać się w Realu. Mogę się okazać pryszczatym nastolatkiem (ciekawe jak wątek pryszczy powtarza się w moich postach, pewnie przejaw jakichś kompleksów) albo znudzoną Jestestwem Bytu i Zdrowaśkami emerytką, albo Trzema na raz Studentami WSHE. Ty możesz się okazać jw., albo Olaboga Odwrotnie: taki Ci to odwieczny forumowy problem Romea i Julii. W każdym razie, Wieczorna Orgia Pywna będzie na Twoją cześć, Kasiu. I love you too. Pod kolana wdzięcznie obłapiam ChrisBTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: ___________________________ChrisBTO IP: *.pai.net.pl 31.01.02, 01:47 Gość portalu: ChrisBTO napisał(a):> Pod kolana wdzięcznie obłapiam< Z przedwojennie pensjonarskim dygnięciem- odwzajemniam z nawiązką-K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: ___________________________ChrisBTO IP: *.pai.net.pl 31.01.02, 01:49 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Gość portalu: ChrisBTO napisał(a):> Pod kolana wdzięcznie obłapiam< > > Z przedwojennie pensjonarskim dygnięciem- odwzajemniam z nawiązką-K ...z nawiązką-tzn. w pasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: __________________________Kasia IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 08:17 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Z przedwojennie pensjonarskim dygnięciem- odwzajemniam z nawiązką-K > ...z nawiązką-tzn. w pasie... > Zamajaczył tu cień Pardwy w Malignie, ale to pamiętają tylko Pani Kropka i niżej podpisany. Szukałem tego wątku, jak za przeproszeniem Ręka w Ładownicy Długo i Głęboko - nie znalazłem. Kasiu, czemu jeszcze nie w łóżeczku? Małe dziewczynki powinny kłaść się wcześnie, bo jak nie to mają Wory.ChrisBTO - cichy wielbiciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: __________________________ChrisBTO IP: *.pai.net.pl 31.01.02, 15:21 Lepsze wory , niz nic !!!Kobietom w moim wieku zależy na tym ciut mniej, niestety... A nie sypiam, bom była na rewelacyjnym "Cyruliku Sewilskim", a potem bankiecik i tak jakos zeszlo... A "Cyrulik..."genialny. Znam wszystkie jego realizacje w Polsce ale nie przypuszczałam ,że mnie tak cos jeszcze kiedys, a zwłaszcza w operze - ubawi... Makijaz mi wraz ze łzami ze śmiechu spłynął. I to było groźniejsze, niż Wory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: OJCIEC I DZIECI!!! IP: 10.101.4.* 02.02.02, 16:12 To daj na złagodzenie przykrości jakiegoś cukierka :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: MOJE DZIECI!!! 02.02.02, 16:32 waszpan_b napisał(a): > Mam dla Was przykrą nowinę.Wasy Pan B. A kysz niedobra wiewiórko!!! Stwierdzam ze żle ukrywaną przykrością, że jeden Bozia wystarczy na tym forum, bowiem jeśli zdublujesz moją pozycję, może okazać się, że właśnie jest doomsday.. panBozia >>> 2ndF <<< aizoBnap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO OJCZE!!! IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 19:24 p8 napisał(a): > A kysz niedobra wiewiórko!!! > > Stwierdzam ze żle ukrywaną przykrością, że jeden Bozia wystarczy na tym forum, Byłem przekonany że to Ty, p8, Wszechmogący i że występujesz pod innym nickiem ze wstydu. Jest się czego wstydzić, Stwórco, wystarczy się rozejrzeć po świecie: partanina tak w pryncypiach, jak i w detalach. A teraz co? Jeden w DWÓCH osobach? Klon? Boża fałszywka? Znudzony wikary? No już całkiem gupi jezdem od tego, kurna. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: OJCZE!!! 02.02.02, 19:31 > Byłem przekonany że to Ty, p8, Wszechmogący i że > występujesz pod innym nickiem ze wstydu. > Jest się czego wstydzić, Stwórco, wystarczy się rozejrzeć > po świecie: partanina tak w pryncypiach, jak i w detalach. Jestem Bozią dobrych i uśmiechniętych ludzi, nadzieją dla złych i ponurych, aczkolwiek nie jestem anonimem:)) > > A teraz co? Jeden w DWÓCH osobach? Klon? Boża fałszywka? > Znudzony wikary? Chorera wie któż to może być??? Każdy jest Bozią swej własnej religii:) A może to rydzykowe??? -> Nie, to nie uni, bo gromuff nie ciskają!!! > No już całkiem gupi jezdem od tego, kurna. Zalecam kuracye pywnom raz w tygodniu przynajmniej... panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO CREATORZE!!! IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 20:37 p8 napisał(a): > Zalecam kuracye pywnom raz w tygodniu przynajmniej... SamSobieZapłać za dobre słowo: Kuracye Pywne, Obfite Zwłaszcza, a jeszcze z antałka grzecznego aplikowane, całkiem wszelkie Partaniny Stwórcze tuszują, łagodzą, niwelują, zacierają i gładzą. Tylko ja Cie proszę nie raz w Tygodniu bo to za rzadko, aż słuchać hadko. Bardziej Częstotliwie Kuracye Owe Stosować zezwól miłosiernie. A że Spieprzyłeś ten Świat - prawda, żebym tak zdrów był! Dość się rozejrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś