Gość: Anusiove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 20:15 gdzie na Piotrkowskiej są second handy ? [nie jestem z Łodzi ale w miarę regularnie w niej bywam ] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Amelia: Kocham second handy IP: *.dyn.cm.kabsi.at 28.05.09, 18:04 super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajtek bez majtek Amelia: Kocham second handy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 12:01 Wygląda jakby zamiast ust miała odbyt, szczególnie na pierwszym zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAY BAN Amelia: Kocham second handy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 14:27 RAY BAN, to koło RAY BANA nie leżało.Wstrętna podróba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Amelia: Kocham second handy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 19:16 no właśnie, w którym miejscu to ray-ban? bywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gala. Re: Amelia: Kocham second handy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 18:06 nie każde ray bany mają napis na szkle więc nie powinnyście od razu po niej jechać o.o trochę kultury, kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
kashia911 Amelia: Kocham second handy 31.05.09, 15:58 Co do Ray Banów zgadzam się z postem powyżej, chociaż specjalistką nie jestem. ALe poza tym uważam, że jest to jedna z najlepszych stylizacji na tym blogu. Świetna fryzura, dodaje jej charakteru i podkreśla urodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfa Re: Amelia: Kocham second handy IP: 78.88.71.* 01.06.09, 09:21 tak, orygilanie, milo zawiesic oko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stellla Amelia: Kocham second handy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 23:45 śliczna, piękne włosy, super stylizacja - jak dla mnie 6 z uśmiechem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manjek Re: Amelia: Kocham second handy IP: *.chello.pl 19.06.09, 16:00 Strasznie fajne włosy ;) Poza tym mam taką uwagę odbiegającą od tematu - pisze się "niezwiązane". "Nie" z przytmiotnikami razem ;) Odpowiedz Link Zgłoś