nett1980 Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 31.05.09, 23:48 Moj syn w tym wieku to juz chodzil do przedszkola, a po ciazy zaraz wrocilam do mego rozmiaru 36, wiec to chyba nie do mnie? A jeszcze jedno- to forum nie znosi zdrobnien, infantylnosci itp. HEHE zaraz sie zacznie! Odpowiedz Link Zgłoś
fabianekk Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 00:02 Chm: jeśli nie do Ciebie to nie odpisuj, nie rozmiar kobiety śiwadczy o jej atrakcyjnosci, ja zapraszam do rozmowy dziewczyny również atrakcyjne duchowo, a taka Ty niestety nie jesteś- sadząc o Twojej zgryźliwości, czasem kobieta może mieć rozmiar 36 a wcale nie być zadbana a może mieć 42 lub więcej i być bardzo atrakcyja, ale fajnie że napisałaś, chciałabym wiele pogladów, jesteś szczęściarą że Twoje dziecko może chodzić do przedszkola ale są mamy które z różnych przyczyn nie mogą oddać swoich maluszków jeszcze do przedszkola, a pozatym teraz sa wakacje , wiele mam ma mezów za granica i chetnie poznaja inne mamy w celu wspólnych chociazby spacerów lub wypadów na miasto, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 00:16 Moze okresl jak powinna wygladac zadbana wg ciebie kobieta? Jak dla mnie ma miec czyste, naturalne wlosy(dobrze obciete), brak tipsow, brak obwislego brzucha, dobra cera, nie powinna oczywiscie palic, makijaz jesli lubi, no i za zadbane nie uwazam spalonych na solarium... Do parku moze zabierac dziecko za calym ekwipunkiem, ale dobrze jesli zawsze jakas ksiazke tez ma przy sobie. Co do zgryzliwosci, a moze i jestem;> Ciesz sie, ze tylko na mnie tutaj trafilas. Jesli tak szukasz, to na samym dole forow jest takie jedno :Dla rodziców. Moze tam zaloz watek? Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 00:22 A moglam sprawdzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Hehe,strzał w dziesiatkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 17:57 z tą zgryźliwością ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Hehe,strzał w dziesiatkę 01.06.09, 18:12 Zgryzliwie, ale przynajmniej bez inwektyw! Niech sie cieszy, ze nie trafila na ciebie tych pare lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Ależ ja kocham dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 22:26 i ich mamusie też. Nie pamiętasz jak tłukłam po pysku wszystkie feminisie co na widok małych dzieci dostawały wysypki? ;) Swoją drogą dawno na Łodzi nie było tak sympatycznego wątku, który nie narzeka, nie bruździ, nie wytyka. Miły optymistyczny akcent w łyżce dziegciu. Miło również słyszeć,że w Łodzi są też szczęśliwi ludzie, nie tylko frustraci zazdroszczący stolycy wszystkiego ;) Poza tym to moją macicę obrzucano inwektywami, nie Twoją. Pomyliło Ci się Zdzisiu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Ależ ja kocham dzieci 01.06.09, 22:33 Stolycy nie ma czego zazdrościć. Lavinka tłukła po pysku pysie=feminisie? Dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
fabianekk Re: To nie jest "Dla rodziców"? 01.06.09, 00:04 a na forum dla rodziców niekoniecznie sa mamusie z Łodzi, więc każde forum jest dobre aby nawiazać kontakt z kimś miłym, proszę o kontakt tylko zainteresowanych, pozdrawiam i miłej nocy zyczę Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 00:05 Wreszcie jakiś normalny temat. Bez polityki, Kropy, Tomaszewskiego, plakatów wyborczych, ale także bez smrodu w tramwajach, psich odchodów*, zaszczanych bram, nędzy naszych ulic, powszechnego schamienia, namiarów na specjalistów, kablowych nadawców, codziennych problemów cyklistów, złorzeczeń na zamknięte w święta sklepy, beznadziejnej krajowej kinematografii, jesiennej pogody, skomplikowanych rachunków za energię elektryczną, czy w końcu marszów na rzecz. Taką lub owaką. Już za samo to: chwała Ci za to!. No. *Jak już się na tym trawniku rozlokujecie, to go wpierw dokładnie obejrzyjcie. Żebyście nie wdepnęły, albo co gorsza nie legły. Wiadomo na czym. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 00:34 Co prawda nie bardzo rozumiem to dictum, no, ale ja na trawniku aerobicu i tak uprawiał nie będę, więc co mi tam... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 00:18 A pewnie, ze fajny watek :) Ech zal ze Szprota, Breblebrox czy Aaa202 juz spia. Odpowiedz Link Zgłoś
fabianekk Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 00:22 do nett1980 Ja tez zawsze o tej godzinie śpię a dziś energia mnie rozpiera ponieważ mój synek jest zdrowy, i chcę się dzielić swoją radością, one dziś śpią a jutro się obudzą, :-) już nie długo wróci słońce i będzie można umówić się w kilka i nawet kilkanaście mam z dzięcmi, ale będzie imprezka:-) Przed chwilką czytałam wątek joga na trawie niestety nie dla mam z dziećmi:-( Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 00:36 O ile się orientuje, to akurat nie do tych sympatycznych pań wątek jest kierowany? No, ale ja się nie znam. Nie mówiąc już o tym, że i mnie tu być raczej nie powinno... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 00:44 No dobra, ale znasz specyfike forum i chyba chwytasz kontekst? A wodki na kukulkach raczej nie pilam(jak jem te cukierki to mam wrazenie, ze sa na jakims alkoholu?), w sumie to mam energie bardziej winno-wytrawno-czerwona, wiec tamtego watku tobie nie podbije. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 00:54 W tamtym wątku oczekuję, że ktoś zacny, a zorientowany, odpowie na moje pytanie. Nie spodziewam się, że będzie on (tamten wątek) miał charakter rozwijający, zatem podbijanie go jeno dla samego podbijania raczej nie jest przeze mnie oczekiwane. A specyfikę forum oraz możliwości jego uczestników znam. Oczywiście. I raczej mało mnie może tu jeszcze zaskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 00:57 A nie pograza ci paluszkiem, ze: *propagujesz alkoholizowanie sie, *porzadny alkohol beltasz i na "marnacje" wystawiasz, *jestes lasuch i slodyczolub? Jestem pewna cos z tego jutro bedzie sie ciagnelo i ciagnelo... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 01:00 Może i pogrożą... Może i zbesztają... Może i wytkną... Może i wydrwią... Bogać tam! Byleby ktoś usłużny wrzucił skład delikatesu;) Odpowiedz Link Zgłoś
fabianekk Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 00:43 Wg mnie zadbana kobieta to taka która dobrze się czuje ze swoim wyglądem, emanuje ciepłem i otacza swoje dziecko miłością, jest pogodna, czysta, elegancka,i ona sama o tym wie że jest piękna bez wzgledu na dodatkowe kilogramy czy niedowagę :-)ja nikogo nie krytykuję rozmiar nie ma znaczenia, bo to nie wybory miss, czy ktos chodzi do solraium to jego sprawa i jego skóra, jeśli ktos nosi przy dziecku tipsy i mu wygodnie to też jego sprawa,dziewczyny które nie sa zainteresowane wątkiem niech nie piszą i proste, Chciałabym aby tutaj pisały dziewczyny które sa np 24 godziny na dobę ze swoim dzieckiem, jeśli np ich dzieci nie maja kontaktów z rówiesnikami wtedy zawsze miło się spotkać, nie koniecznie ze mna i moim synkiem ale z innymi mamami które będa tu pisać, miało być miło i przyjemnie, a co miałam lepiej załozyć watek nagrobki? chm...wszystkie watki sa mile widziane, ja poprostu nie wchodzę na temat który mnie nie interesuje lub jeśłi nie potrafię pomóc, Marlena mama Fabianka Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 00:52 > Chciałabym aby tutaj pisały dziewczyny które sa np 24 godziny na > dobę ze swoim dzieckiem, jeśli np ich dzieci nie maja kontaktów z > rówiesnikami wtedy zawsze miło się spotkać, "No i to to ja rozumiem", czujesz sie troche samotna, chcesz sie spotkac z dziewczynami na poziomie. Niestety, ale to nasze forum jest specyficzne...Moze jutro jakies sie zglosza, jak sie obudza, bo pora faktycznie dzika. Odpowiedz Link Zgłoś
fabianekk Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 01:01 Dziękuję, Postaram się poszukac na innych forum, masz rację czasem się czuję samotna aczkolwiek czasu też nie mam wiele, chodzę z małym codziennie na rehabilitację ale sa postępy ogromne, często spotykam dużó mam na poziomie w róznych osrodkach medycznych ale jak wiadomo tam są inne tematy, choroby itp, a kobiet jak kobiet musza miec rózne tematy i z Tobą tez było się fajnie posprzerzać, jako iż jestem osobą dość oczytaną będę odwiedzać rózne tematy i byc może komuś też postaram się w jakiś sposób pomóc, a na dziś to może już dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 23:56 Gdzie Ty byłaś, kiedy na polaku były zajęcia o kropce? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 02.06.09, 11:17 I, jak widzę, tam zostałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 14:37 >Wg mnie zadbana kobieta to taka która emanuje ciepłem A wg mnie jest teraz za gorąco, zeby jeszcze dodatkowo emanowac ciepłem. Chciałabym aby tutaj pisały dziewczyny które sa np 24 godziny na > dobę ze swoim dzieckiem, jeśli np ich dzieci nie maja kontaktów z > rówiesnikami wtedy zawsze miło się spotkać, nie koniecznie ze mna i > moim synkiem ale z innymi mamami które będa tu pisać, Szczerze ci radze - załoz sobie na jakimś forum e-dziecko watek "matki z Łodzi" i tam usiłuj kogos znalezc, bo tu nie znajdziesz - to naprawde rada szczera. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 18:29 Tak jest, tu jest zbyt wielu chamcow, ktorzy wzdrygaja sie na sama mysl o pieluszeczkach na kocyczku i cieplusiej atmosferze. Dzierżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 20:31 Yyy... A nie można by tak bez dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
fabianekk Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 09:43 Dzieńdobry wszystkim mamom! Dziś jest słoneczna pogoda i zaraz wyruszam z Fabiankiem na spacerek, a wszystkim pozostałym dzieciom, życzę spełnienia marzeń z okazji DNIA DZIECKA i miłej dziś iwesołej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
ojca Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 10:58 Z niecierpliwością czekam, aż powiadomisz nas o obiadku swojego bobaska. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 04.06.09, 00:53 ojca napisał: > Z niecierpliwością czekam, aż powiadomisz nas o obiadku swojego bobaska. Oby tylko nie o konsystencji stolca po tymże obiadku. Polecam fora tematyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie IP: *.toya.net.pl 04.06.09, 11:15 To już było, ale zostało wycięte. Bredziła coś o kolorze musztarodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breblebrox Ja może nie wpiszę idealnie w temat... IP: *.opera-mini.net 01.06.09, 09:50 ... ale polecam artykuł z Wysokich Obcasów: kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,6657777,Stolica_niemieckiej_rozrodczosci.html Mnie zainteresował ze względu na opisany rozwój miasta, a dokładnie dzielnicy. Ale może być też dobrym przyczułkiem do dyskusji na temat tego, jak można ciekawie zorganizować (podporządkować) sobie przestrzeń w mieście, bo w końcu nam ma ona służyć. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Ja może nie wpiszę idealnie w temat... 01.06.09, 09:58 Gość portalu: Breblebrox napisał(a): > Ale może być też dobrym przyczułkiem Zastanawiam się, czy może być dobrym przyczułkiem? Jak myślicie? W ogóle to wiąże się z tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breblebrox Re: Ja może nie wpiszę idealnie w temat... IP: *.opera-mini.net 01.06.09, 10:45 Czyżby 'przyczółek'? To mnie teraz zaintrygowała geneza tego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breblebrox Re: Ja może nie wpiszę idealnie w temat... IP: *.opera-mini.net 01.06.09, 10:50 Ach, od czoła!? Przyczółek, naczółek, itd.? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Ja może nie wpiszę idealnie w temat... 01.06.09, 10:51 Mnie teź. Chyba nie pochodzi od owadzich czułków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breblebrox Re: Ja może nie wpiszę idealnie w temat... IP: *.opera-mini.net 01.06.09, 10:54 No, ale od uczuć już by mogło pochodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Ja może nie wpiszę idealnie w temat... 01.06.09, 10:56 A może od czułości? Odpowiedz Link Zgłoś
ojca Re: Ja może nie wpiszę idealnie w temat... 01.06.09, 10:58 Stawiam na "czułno" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breblebrox Re: Ja może nie wpiszę idealnie w temat... IP: *.opera-mini.net 01.06.09, 11:06 Skoro przez ó, to jedynie od 'miłości'. Matczynej, żebyśmy nie odbiegły od tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Ja może nie wpiszę idealnie w temat... 01.06.09, 11:21 Nie może być inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Uuuu, wysoko poprzeczka! 01.06.09, 20:20 Słusznie, słusznie. Ani się człowiek obejrzy, a już ląduje na kocyku z jakimś rozmamałanym garnkotłukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 20:35 Zapraszam tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=600 Tu naprawdę są same zaniedbane, palące harpie w rozmiarze 36 ;p Odpowiedz Link Zgłoś
fabianekk Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 22:19 Wiecie co Ludziska, spodobało mi się tu, i nie skasuję tego watka, w sumie to tytuł pasowało by zmienić np na nie masz co robić zajrzyj, albo jakos tak a kiedyś może i tak jakaś fajna mamuska tu zajrzy...dzis i tak spotkało mnie wielkie szczęście że właśnie dzięki temu forum zadzwoniła do mnie kobieta zainteresowana zdrowiem mojego dziecka i chce nam pomóc w specjalizacji okulistycznej, a więc nie takie złe to forum i w sumie każdy watek jest dobry gdziekolwiek jest, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 22:40 > Wiecie co Ludziska, spodobało mi się tu, i nie skasuję tego watka, Że nie skasujesz, to wiemy. a kiedyś może i tak jakaś fajna mamuska tu > zajrzy... A może być fajny (atrakcyjny, zadbany i kochany także) tatusiek? > dzięki temu forum zadzwoniła do mnie kobieta zainteresowana zdrowiem > mojego dziecka i chce nam pomóc w specjalizacji okulistycznej Tu już niestety nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
fabianekk Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 22:44 Tatusiek niekoniecznie no chyba że wdowiec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 22:49 > Tatusiek niekoniecznie no chyba że wdowiec :-)-- Ale w czym niewdowiec gorszy od wdowca? Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 01.06.09, 23:18 > > dzięki temu forum zadzwoniła do mnie kobieta zainteresowana zdrowiem > > mojego dziecka i chce nam pomóc w specjalizacji okulistycznej Big news sie wystraszy, znow ktos dzwonil do forowicza! Koniec swiata i III RPy! Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: do miejskich nart 02.06.09, 00:02 Tatusiowie też jak wychodzą na spacer z dziećmi, to raczej je biorą ze sobą. Chyba że akurat idą do Anny - co im się nieczęsto zdarza - to dzieci zostawiają z mamusiami. Odpowiedz Link Zgłoś
fabianekk Re: do miejskich nart 02.06.09, 00:06 mam nadzieję że wogóle się to im nie zdarza, tatusiowie co chodza do Anny to powinni z dziećmi siedzieć jak mamusie chodza do Krzysia Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 02.06.09, 08:14 > i nie skasuję tego watka Oooo, ufff. Jak dobrze zacząć dzień taką optymistyczną informacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depresja_wąpierza Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie IP: *.zdnet.com.pl 03.06.09, 20:41 fabianekk napisała: spodobało mi się tu, i nie skasuję tego watka ==== Na szczęście nie ty decydujesz o tym, które wątki są kasowane. Odpowiedz Link Zgłoś
fabianekk Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 08.06.09, 22:50 oj czasem i ja Odpowiedz Link Zgłoś
fabianekk Re: do przysłowie 02.06.09, 00:04 się dzieje nic, wszystcy śpią i nuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusiolek Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie IP: *.toya.net.pl 02.06.09, 00:27 Mamo Fabianka, napiszę do Ciebie na gazetowego bo tu jest naprawdę nie miło i zatrąca sianem Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 02.06.09, 09:22 Bo to czas koszenia traw. Odpowiedz Link Zgłoś
fabianekk Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 02.06.09, 11:07 Dzięku aguś, czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
fabianekk [...] 02.06.09, 16:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty No jakższesz tak możesz? 02.06.09, 17:17 Ty, atrakcyjna, zadbana, kochająca maumuśka Fabianka takim językiem się posługiwać? Co sobie pomyślą inne zadbane, atrakcyjne i kochające mamusie? Czy zechcą ryzykować spotaknie ich kochanieńkich dzieciątek z paszczą pełną tacos? Odpowiedz Link Zgłoś
nika1310 Re: No jakższesz tak możesz? 02.06.09, 21:25 koncząc idiotyczna wymianę zdań - chętnie sie spotkam jeśli mieszkasz na Widzewie. Mam 2 dzieci i cieżko mi z nimi gdzies dojezdzac. Jesli tak, pisz na priva. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fabianekk do Nika1310 02.06.09, 21:34 Przykro mi że ten watek zamienił się wwysypisko smieci, a miało być tak pięknie, napiszę do Ciebie na priva Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Widzę że Fabbianekk zalazł za skórę co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 14:56 Hi hi, chyba sobie założę bloga o fikcyjnym dziecku i będę wrzucać tu zwiastuny prosto_z_piaskownicy, co by podrażnić forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Widzę że Fabbianekk zalazł za skórę co? 03.06.09, 15:30 Lavinko, to nawet jest niezły pomyśł, byle wiadomo było, że to o Ciebie chodzi.Zamierzasz być taką infantylną mamusią? A poza tym można dziecko adoptować (nawet z Afryki), przysposobić. Będę Cię namawiać, żebyś je od maleńkiego zabierało do muzeów i galerii oraz filharmonii. Ja podejrzewam, że najprędzej to Big podrzuci mi jakieś dziecko, bo ma ostatnio takie kukułkowe ciągutki. Nie bez powodu pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Widzę że Fabbianekk zalazł za skórę co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 20:05 Dziecko tak, niemowlę nie. O tym była dyskusja. Dziecko w głębokim wózku nie odróżni sztuki od nie-sztuki bo nawet słów nie odróżnia i to miałam na myśli. A za chwilę forum próbowało mi wmówić że jestem przeciwniczką publicznego karmienia piersią,jakby to miało cokolwiek wspólnego. ;) A z adoptowanymi dziećmi z Afryki... ech... niejedna smutna historia... kiedyś był nawet bardzo smutny reportaż na gazecie. Dzieci wyrwane ze swojej kultury tu w Europie sobie nie radziły. Lepsze są adopcje na odległość, łożenie na naukę dziecka które mieszka TAM. Kukułki to ja mam w domu zwykłe. Ze sklepu. Ale chyba nie o takie Bigowi chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Widzę że Fabbianekk zalazł za skórę co? 03.06.09, 20:59 Będę upierać się przy swoim. Od dziecka nie mogę wymagać, by potrafiło odróżniać sztukę od nie- sztuki. Ale uważam, że powinno od małego obcować ze sztuką (nie musi jej wcale rozumieć), bo czym za młodu skorupka nasiąknie.... Forum nie próbowało Ci wmówić, że jesteś przeciwniczką publicznego karmienia piersią. Takiego przypuszczenia użyło jedynie jako argumentu. Ale było to tylko przypuszczenie, bo nikt jeszcze nie znał Twego zdania na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: O, Boże. A co tu się zadziało? bt 03.06.09, 21:17 Ktos udowodnil autorce, ze ilosc nie przechodzi w jakosc, przysluzyly sie tez zmartwychwstale resentymenty. Przyrzekam, ze to moj ostatni wpis w tym watku. Wole ten o lodzkich zdrobnieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Przykro 03.06.09, 21:26 Trzeba będzie znowu: Wpłynąć na suchego przestwór oceanu I osiąść na mieliżnie-maliżnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Człowiek na parę dni wyjeżdża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 18:42 a tu taki piękny flejmik się zapowiadał i wykasowali, no ;) Wracając do mego mało ekscytującego życia podsyłam samoblip z kopalni. Tamże chwilowo pracuję ;) blip.pl/s/10729327 Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Człowiek na parę dni wyjeżdża 07.06.09, 20:33 Pozdrawiam Cię, Lavinko, aż do chwili kolejnego wykastrowania wątku. Całkiem fajnie wygląda to Twoje nieatrakcyjne życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Człowiek na parę dni wyjeżdża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 23:13 Drugą "Manufakturę" tam mają robić. Znaczy mniej więcej to samo, na sąsiedniej działce centrum handlowe a tutaj centrum kulturalne, muzeum,kino, była nawet w planach filharmonia w drugim etapie ale raczej nie starczy na nią z Unii. Niestety zostaną tylko mury, teraz kopalnia ma niesamowity klimat. Polecam ją obejrzeć póki wygląda tak jak teraz. Wałbrzych, kopalnia Julia (dawna Thorez). Tutaj więcej lavinka.bloog.pl/id,4606332,title,-Kopalnia-Julia-w-Walbrzychu-,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Spam. IP: *.toya.net.pl 08.06.09, 00:25 Mało odwiedzin na blogu, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Ależ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 13:50 Wprost przeciwnie, zazwyczaj koło stu odsłon dziennie. Nieźle jak na blog podróżniczy aktualizowany raz na kilka tygodni. Na Page rank też nie narzekam. Taka Warszavka od niedawna ma 6. Bloga podróżniczego z opisem kopalni dawno nie sprawdzałam, pewnie koło 5. Najczęściej ludzie szukają okolic warmińskich i bunkrów na Mazowszu. Zresztą na blogu nie ma reklam, więc nie wiem w jaki sposób miałabym na tym skorzystać ;) Poza tym za pierwszym razem podlinkowałam do zdjęcia na blipie, tam nawet nie ma statystyk klikalności. Zdjęcie szybko się pojawiło, bo na blip wysyła się mmsem z komórki. Jeszcze trochę zdjęć z kopalni mi zostało w aparacie +Szczawno Zdrój na oddzielny album oraz Wałbrzych docelowo do obfocenia, mam nadzieję pod koniec tygodnia ;) Inna sprawa,że niektóre samorządy powinny mi płacić, taką im reklamę robię (w tym samorząd Łodzi także) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Ależ. IP: *.toya.net.pl 08.06.09, 13:54 > Zresztą na > blogu nie ma reklam, więc nie wiem w jaki sposób miałabym na tym > skorzystać ;) Zawsze można zrobić jeszcze wiekszy wypas dla swego i tak wybujałego EGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Ależ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 16:19 Ale czym ja mam robić ten "wypas" dla tego ego skoro z tego forum miałam wczoraj słownie: "jedno" wejście? ;) Podlinkowałam Przysłowiu, co by wiedziała o czym mówię i przy okazji Neciorkowi, bo się tak troszczyła o moje nudne i pozbawione emocji życie. ;) No i zdecydujcie się, mam kompleksy Warszavki czy wybujałe ego, bo się trochę pogubiłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Ależ. 08.06.09, 19:13 Mnie na razie nie interesuje, jakie masz ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Ależ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 18:00 A ja powiem Ci, właśnie zaczęłam się zastanawiać. To może być bardzo ciekawy wątek okołołódzki, wszak z jakiegoś powodu podświadomie mnie tu ciągnie. Ciekawe co na to Id. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Ależ. 09.06.09, 18:36 Lavinko, nie dawaj się nabierać na zaczepki. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Ależ. 08.06.09, 19:09 Lavinko, nie masz czym się przejmować. Nie tylko ja lubię zdjęcia oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: O, Boże. A co tu się zadziało? bt 03.06.09, 21:31 Zmartwychwstawanie resentymentów nie musi oznaczać palenia mostów. Czasem wolę powylewać jakieś żale do niektórych, by nie zalegały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie IP: 87.205.146.* 03.06.09, 21:55 Może pomysł jest niezły, ale ... warto z kimś się skonsultować. Może tutaj pomogą www.problem.org.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
fabianekk Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 04.06.09, 00:08 a wy jeszcze tu, no nie, co za marudy Odpowiedz Link Zgłoś
fabianekk Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 04.06.09, 00:08 proszę o zmianę tytuły tego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
fabianekk Re: Atrakcyjne,Zadbane i Kochane mamusie 08.06.09, 22:46 Proponuję Tobie inną stronę akurat tam się odnajdziesz www.gejowo.pl- - Marlena mama Fabianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczawik Gdyby matka dała mi na imię Fabian IP: *.rev.netart.pl 04.06.09, 02:07 nie odezwałbym się do niej, do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
fabianekk Re: Gdyby matka dała mi na imię Fabian 08.06.09, 22:45 Fabian to piękne staropolskie imię, a Ty jak masz na imię Dobrosława? Odpowiedz Link Zgłoś