querejeta 01.06.09, 13:07 widziałyście jakieś ciekawe oferty? w zeszłym roku kiepsko trafiłam, więc szukam teraz sprawdzonych organizatorów. z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lew_konia Dla zainteresowanych robotyką 01.06.09, 13:40 www.robonet.pl/?robocamp-lodz Odpowiedz Link Zgłoś
querejeta Re: Dla zainteresowanych robotyką 01.06.09, 14:59 ok, dzięki. dla zainteresowanych tematem podrzucam jeszcze linka jakiego dostałam na forum rodziców - myślę, że warte sprawdzenia ipsit i dalej się rozglądam Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Dla zainteresowanych robotyką 01.06.09, 17:48 I wyszedł spam z worka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Dla zainteresowanych robotyką 01.06.09, 18:20 Sugerujesz, że zrobiono mnie w ..._konia :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Dla zainteresowanych robotyką 01.06.09, 18:25 Ale jednak ludzie sie ucza. Co drugi post to nie pierwszy. Czekam na cwaniaka, ktory sie zareklamuje dopiero w 53. poscie. Przewidziano nagrode. DzierżZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Dla zainteresowanych robotyką 01.06.09, 18:42 Na zajęcia, które zalinkowałam chodziły moje dzieciaki. I to kilkakrotnie. Były zadowolone. Mimo wszystko proponuję wątek usunąć dla "czystości zasad" na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Dla zainteresowanych robotyką 01.06.09, 19:03 Nie chodzilo o Twoj post. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
querejeta Re: Dla zainteresowanych robotyką 02.06.09, 11:50 czyli chodziło o mój? To słucham cię. W jaki inny sposób mieliśmy się wymienić informacjami? Zajrzyj na mój drugi watek odnośnie półkolonii i zrozum, że nie prowadzę dialogu sama ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Dla zainteresowanych robotyką 02.06.09, 13:07 Aaa, jeśli to nie spam, to przepraszam bardzo. Cofam uszczypliwość:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatto Re: Dla zainteresowanych robotyką IP: *.pai.net.pl 02.06.09, 13:23 Od lat w Stacji Nowa Gdynia Progres prowadzi półkolonie językowo-sportowe - od 7.30 do 17.30, bardzo bogaty program (nauka pływania, angielski, badminton, zajęcia plastyczne, kręgle, taniec, gimnastyka z el. korekty wad postawy, całodzienne wyżywienie, ubezpieczenie). Od tego roku również w Aleksandrowie i Tuszynie. Szczegóły: www.progres.edu.pl/dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eheheh Re: półkolonie letnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 11:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=95229755&a=95354919 Odpowiedz Link Zgłoś
kidy Re: półkolonie letnie 02.06.09, 21:59 Przedszkole ekologiczne "ekoludek" www.ekoludek.com.pl organizuje "wakacje z ekoludkiem" dla dzieci w wieku przedszkolnym... Mają super teren - można się poczuć jak na wakacjach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Dom kultury na Zawiszy. IP: 81.15.172.* 04.06.09, 15:23 Zapisałam dziecko na półkolonie organizowane przez Dom Kultury na Zawiszy ale program będzie dostępny dopiero w przyszłym tygodniu. Czy ktoś może zna ten ośrodek i może mi powiedzieć czego oczekiwać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toporek Re: półkolonie letnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 20:30 Witam, moja Oliwka od kilku tygodni uczeszcza do wakacyjnego przedszkola w Dinoparku(Kołacinek). Zabierają ją busem z pod Leclerka i z tamtąd też ją odbieram. Małej podoba sie bardzo. W cenie zawarte są całodzienne atrakcje, opieka, wyzywienie itd.Można wejsc na stronke i poczytac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adasiowiec Re: półkolonie letnie IP: *.toya.net.pl 28.07.17, 18:11 Bardzo polecam półkolonie w Cotton Mill na Tymienieckiego. Mój syn korzystał z turnusu dla małych kucharzy i jest zachwycony. Przemiłe panie animatorki, a dziecko zadowolone i uśmiechnięte od ucha do ucha. Poza tym mają szeroki wybór zajęć tematycznych, warto sprawdzić www.cottonmill.pl ;) Odpowiedz Link Zgłoś